Alkohol: Drømmesymboler & Drømmetydning

Alkohol: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Alkohol

Drøm om å spyle alkohol på noen

Å drømme om å spyle alkohol på noen betyr at sannheten vil komme fram. Du bør passe på hva du sier og til hvem. Det er mulig at du ikke har dårlige intensjoner, men ordene dine er raskere enn tankene dine, noe som vil gi konsekvenser for deg. Når du lover at du ikke vil avsløre noens hemmelighet, etter at de har betrodd deg, bryter du det løftet. Senere må du be om unnskyldning og søke etter begrunnelser for feil du har gjort. Folk vil ikke stole på deg så mye som før, noe som får deg til å stille spørsmål ved hva du gjør galt.

Drøm om å drikke mye

Å drømme om å drikke for mye alkohol betyr at du har et problem. Det er mulig at du er i en vanskelig økonomisk eller følelsesmessig situasjon, så du vil lete etter trøst i laster. Først vil du ikke være klar over hva du gjør, og du vil nekte det. Familien din vil lide mest på grunn av tilstanden din, men du vil be om hjelp først etter at du er truet med skilsmisse, brudd eller varsel.

Drøm om å se andre mennesker drikke alkohol

Når du ser andre mennesker som drikker alkohol i en drøm, er det et tegn på å kjøre forsiktig. Hvis du skal på en fest, vil familien din insistere på at du avtaler transporten din på forhånd. Du vil bli stresset fordi de ikke stoler på deg, men du vil innse at de gjør det for ditt eget beste.

Tolkninger av disse drømmene avhenger av konteksten de oppstår i og av din holdning til alkohol. På grunn av det er det mange tolkninger og forskjellige betydninger. Disse drømmene kan følges av tilfredshet, lykke, stolthet og spenning, men også rastløshet, frykt og angst noen ganger.

Drøm om å være full

En beruset drøm betyr at underbevisstheten din forteller deg at du gjør noe dårlig, noe som kan koste deg mye i fremtiden. Det er mulig at du føler at en avgjørelse du nylig har tatt er feil, eller at ordene og handlingene dine har støtt noen. Spør deg selv om forholdet til dine nærmeste har blitt surt, og om du burde være skylden.

Drøm om å være avhengig av alkohol

Å drømme om å være avhengig av alkohol betyr at du er bekymret for en du er glad i som liker å drikke mer enn de burde. Dessuten er det mulig at du føler at noe er ute av kontroll. Du er vant til å ha innsikt i familieforholdene dine, men et av familiemedlemmene dine vil bestemme at du blander deg for mye i privatlivet. De vil bestemme seg for å ta avstand fra deg og slutte å lytte til rådene dine. Det vil skade eller krenke deg, men du vil snart innse at alle velger sin egen vei, så du slutter å presse ideene og løsningene dine på andre mennesker.

Drøm om å drikke og skåle

Å drømme om å drikke og skåle betyr at underbevisstheten din forteller deg at du vil føle deg godt om en beslutning du nylig har tatt i forhold til yrkeslivet ditt. På den annen side, hvis du drømmer om å drikke for mye på en feiring eller ha en bakrus etter det, er det mulig at du ikke har vært ærlig med en partner eller venner. Du har sannsynligvis gjemt noe for dem for å beskytte dem, men du vil snart innse at sannheten må komme fram før eller siden, mens dine nærmeste vil bli såret av din uærlighet.

En tolkning av en drøm der du drikker en alkoholholdig drink, avhenger av hvilken type drikke du drikker. For eksempel, hvis du drikker noe sterkt som whisky, bourbon, vodka eller rom, er det mulig at du går gjennom en tøff periode full av utfordringer og problemer. Du kan få en oppgave du ikke er klar for, eller du vil finne ut at noen løy for deg. Det vil påvirke hverdagen din negativt, så du vil bruke laster for å unnslippe virkeligheten selv for en kort periode. Det er en helt feil ting å gjøre i det lange løp. Det ville være bedre å håndtere problemer, en om gangen, i stedet for å skyve dem under teppet.

Drøm om å drikke champagne

Hvis du drikker champagne, forteller underbevisstheten din at du er for negativ til alt. Prøv å tenke på positive og fine ting som har skjedd deg, og vær glad på grunn av dem. For mye negativitet og misnøye kan gi alvorlige konsekvenser for helsen din. Sett av fritiden din til en hobby, les, ta turer og inkluder mer fysisk aktivitet for å trette kroppen og rydde ut sinnet.

Drøm om å drikke vin

Å drømme om å drikke vin kan indikere at du er ensom eller tviler på vennens ærlighet. Du har blitt plaget av at du har tatt avstand fra noen mennesker, så du begynner å lete etter årsaker til slik oppførsel. Det er mulig du har klandret andre for alt til nå, så det er på tide å stille spørsmål ved handlingene dine også. Dine forhold til dine nærmeste er dårlige på grunn av dårlig kommunikasjon. Du har begynt å kvele dem med problemene dine, og du ignorerer tegn på at de noen ganger trenger din hjelp også. Hvis du ikke er der for dem når de trenger det, har de sannsynligvis ikke tid til deg når du er i en krise.

Drøm om å drikke øl

En drøm der du drikker øl er relatert til ditt behov for ferie og avslapning med vennene dine. Det er mulig du ikke har brukt fritiden slik på en stund. Ifølge noen tolkninger betyr øl i en drøm at underbevisstheten din forteller deg å finne en balanse mellom ditt private og forretningsliv. Jobben din kan ha opptatt all din tid, men du vet at du må jobbe for å gi deg selv alt du trenger. Det er mulig at andre mennesker også er avhengige av din økonomiske status. Alt dette får deg til å beklage over bekymringsløse dager da du hadde råd til en luksus å overnatte i selskap med vennene dine.

Drøm om å drikke cocktailer

Å drømme om å drikke cocktailer betyr at du har blandede følelser for noen eller noe. Det er mulig at du har oppnådd forretningssuksess, men du føler fortsatt ikke tilfredshet. Dessuten er det mulig at alt går bra i ditt private liv også, men du er ikke virkelig lykkelig. Du plages av mange spørsmål som du ikke kan svare på akkurat nå. Du er usikker på dine ønsker, enn si hvordan du skal oppnå dem. Det er på tide å stille spørsmål ved dine følelser, fordi du hele tiden gir motstridende signaler. På et tidspunkt føler du at du ville vært bedre alene, mens du på det andre har behovet for å dele det gode og det dårlige med noen.

Show Buttons
Hide Buttons