Drømmetydning banan: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning banan: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning banan

Banan er ikke et symbol vi ofte drømmer om. Noen av oss ser sjelden bananer hver dag, så det er veldig interessant å se dem vises i drømmene våre. Når vi drømmer om bananer, kan de være både gode og dårlige.

Tolkningen avhenger av de andre symbolene som var i drømmen vår og den generelle situasjonen vi drømte om.

Drøm om banan generelt

Når du hadde en drøm om en banan, representerer dette møter i livet ditt som ikke vil være interessante. Mennesker som er i ferd med å gå inn i livet ditt, vil bare bringe stress og irritasjon, så du kan ikke forvente at det vil skje noe interessant i den kommende perioden.

Det kan skje at en person, som du ikke liker, er i ferd med å komme tilbake i livet ditt. Hennes tilstedeværelse vil irritere deg, og du vil bli glad når han eller hun går bort.

Drøm om å spise en banan

Å spise en banan i en drøm representerer et negativt tegn. Denne drømmen indikerer at du er i ferd med å bli en del av en irriterende og slitsom hendelse. Du vil ikke kunne unngå å delta i dette arrangementet, selv om det ikke gir deg noe positivt.

Denne drømmen kunngjør et forretningsarrangement som bare vil tømme energien din og tvinge deg til å hilse på folk som ikke er favorittkarakterene dine.

Drøm om en råtten banan

Drømmer om råtne bananer symboliserer negativitet. Du vil snart være involvert i en jobbplikt som vil være ekstremt vanskelig å håndtere.

Det kan hende at veilederen din er i ferd med å gi deg et tøft oppdrag å fullføre, og du må legge ned mye arbeid for å fullføre det som er gitt deg. Gi 100% av innsatsen din for å fullføre denne jobben, fordi du kanskje får en fin økning etter det.

Drøm om å selge bananer

Å drømme om å selge bananer representerer forretninger. Du kan bli en del av et prosjekt som vil være verdiløst for deg, og det vil bare føre til bortkastet tid.

Jobben du vil få tildelt, vil bare ta bort tid, krefter og det vil ikke være interessant for deg i det hele tatt.

Dette er imidlertid noe du må gjøre for å beholde stillingen din.

Det er en veldig stor mulighet for at du kan bli skjelt ut av sjefen din for ikke å gjøre jobben ordentlig, eller du kan til og med bli sparket på grunn av den.

Drøm om å spise en banan (for kvinner)

Drømmer om å spise bananer til kvinner representerer dine følelser overfor noen.

Kanskje du føler mye tiltrekning mot noen, og du vil at denne personen også skal legge merke til deg.

Hvis ingenting annet fungerer, fortell denne personen slik du føler deg, og prøv å nærme deg denne personen med ærlige følelser.

Kanskje han eller hun har hatt det på samme måte, men var redd for reaksjonen din.

Drøm om å rive banan fra planten

Hvis du skulle rive bananen fra planten, har du en veldig dominerende natur. Du har en tendens til å kontrollere alt i livet ditt og aldri la andre dele sin mening.

Denne typen oppførsel blir veldig irriterende for andre mennesker rundt deg, og de begynner sakte å irritere deg for det.

Hvis du vil beholde alle de kjære menneskene i livet ditt, så tenk på oppførselen din og ikke vær for påtrengende.

Drøm om å skrelle en banan

Hvis du hadde en drøm om å skrelle en banan, har du en sterk maskulin side. Kanskje du opptrer tøft i livet og gir andre inntrykk av at du ikke trenger noen hjelp.

Andre ser deg til og med som en machomann uansett kjønn.

Det er bra å noen ganger gi den feminine siden en sjanse, så vær ikke redd for å vise følelser og uttrykke tanker til andre mennesker.

Selv om du blir skadet, vil det være gunstig for deg å oppleve denne skjulte siden av deg.

Drøm om noen som spiser en banan

Hvis noen andre spiste en banan i drømmen din, føler du tiltrekning til den personen. Hvis personen i drømmen din var ukjent, føler du behovet for å ha en partner i livet ditt.

Kanskje du har vært singel veldig lenge, og du føler at det er på tide å endelig slå seg til ro med noen du liker.

Drøm om haug med bananer

Da du så haug med bananer i drømmen din, indikerer dette at kjærlighet er rett rundt hjørnet. Din store pause for kjærlighet er i ferd med å skje, så omfavn den med åpne armer.

Hvis du var singel veldig lenge, vil perioden som ligger foran deg gi mange muligheter til å møte nye mennesker og starte et forhold til noen.

Hvis du allerede er i et forhold, er lykke og fred i ferd med å komme inn i forholdet ditt. Hvert problem du hadde med partneren din er i ferd med å bli løst, så vær ikke bekymret for det.

Drøm om å kjøpe bananer

Hvis du hadde en drøm om å kjøpe bananer, må du være forsiktig i den kommende perioden. Fare lurer overalt, og du må tenke to ganger om hvert trinn du tar. Vær veldig forsiktig med mennesker rundt deg og ikke la dem få vite for mye om deg.

Jo mindre noen vet om deg, jo høyere er sjansen for å redde deg selv fra noens dårlige intensjon. Denne drømmen advarer deg om farer som kan skje med deg generelt, så vær forsiktig i trafikken og på andre offentlige steder.

Drøm om grønne bananer

Hvis du hadde en drøm om grønne bananer, kan du dra nytte av samspill med mennesker. Noen kommer til å gi deg verdifulle råd om et viktig prosjekt, så sørg for at du bruker denne muligheten til å komme deg videre i livet.

Denne drømmen kunngjør en veldig positiv periode når det gjelder investeringer og økonomi også. Be om råd fra folk du kjenner godt, fordi de kan dele et veldig verdifullt forslag til deg. Dette forslaget eller rådet kan hjelpe deg med å score en stor sum penger. Forretningsrelaterte prosjekter vil være ekstremt vellykkede, så bruk denne perioden med omhu.

Show Buttons
Hide Buttons