Drømmetydning ekskæreste: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning ekskæreste: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning ex kjæreste

Drømmer om eks kjæreste

Drømmer om våre eks-partnere kan bety mye, men det vanligste du ville tenkt på hvis dette skjedde med deg, ville være at du savner denne personen og at du vil ha den tilbake. Selv om dette kan være en av mange forklaringer, trenger det ikke å være akkurat det.

Noen ganger har drømmene våre en dypere mening og holdninger, de kan ganske enkelt være forårsaket av helt tilfeldige ting. Vi vil liste opp de fleste vanlige drømmer du kan oppleve og mening bak disse drømmene, slik at du kan få en tydeligere visjon av hva du kan gå gjennom psykologisk.

Drøm om å se eks-kjæresten din

Denne drømmen representerer at ditt nåværende forhold kan være for kjedelig for deg, eller at du føler at det er mangel på lidenskap og kjærlighet i forholdet. Vi drømmer ofte om mennesker vi var i forhold til, når vi skal gjennom tøffe perioder i våre nåværende forhold.

Vi begynner å tenke på hvordan vi var fornøyde med den andre personen og sammenligne forhold, noe som til slutt fører til en katastrofe. Du må minne deg selv på at de tidligere forholdene dine hadde problemer, og at alt langt fra var perfekt. Hvis din nåværende partner er verdt de problemene du går gjennom akkurat nå, så arbeid med dem og jobb på forholdet ditt.

Drøm om eks-kjæreste når du er gift

Når du er gift og drømmer om eks-kjæresten din, betyr det at du kommer til å bli opptatt av bekymringer i familien. Noen problemer kan oppstå i husholdningen, og du må takle dem personlig.

Denne drømmen kan være relatert til barna dine eller mannen din, så hold et kjølig hode og prøv å ikke overreagere hvis noe skjer. Det er alltid en løsning på alt, og du vil kunne finne det hvis du forblir samlet.

Drøm om å kysse eks-kjæresten din

Denne drømmen er et tegn på at du vil få visse problemer som kommer din vei, i nærmeste fremtid. Kanskje vil du være opptatt av problemer på jobb eller hjemme, og du vil definitivt føle deg stresset og overveldet. Forsøk å fortsette å jobbe så hardt som du gjorde før, og finn en best mulig løsning for dine problemer.

Drøm om å forlate ekskjæresten din

Denne drømmen er et positivt tegn. Du vil sannsynligvis møte noen nye og spennende ganske snart. Denne personen vil hjelpe deg med å forbedre din karriere, eller han eller hun vil bli din kjære venn eller partner. Uansett hva som skjer, denne personen vil bo i livet ditt i lang tid, og du vil definitivt få en god venn resten av livet.

Drøm om å kjempe med eks-kjæresten din

Denne drømmen har også en positiv betydning. Hvis du hadde en drøm om å kjempe med eks-kjæresten din, betyr det at du vil få mye forandringer veldig snart. De vil gi deg mye glede og flaks, og du kan endelig løse eventuelle problemer som har presset deg en stund.

Denne drømmen kan også representere en partner du vil møte ganske snart. Denne personen vil være noen du kan stole på, og du vil kunne oppleve romantikk på et helt nytt nivå. Dette forholdet vil være det du alltid har drømt om, og ting vil endelig se bra ut for deg.

Drøm om en fysisk kamp med eks-kjæresten din

Denne drømmen er negativ. Hvis du hadde en drøm om å kjempe fysisk med eks-kjæresten din, kan din nåværende partner være for besittende og begrensende. Du føler deg kontrollert og dette gjør deg veldig ulykkelig. Ingen av oss skal tåle noen form for overgrep, og psykologiske overgrep er den vi vanligvis ignorerer.

Hvis det nåværende forholdet ikke er noe du liker, og du ikke føler deg bra med denne personen, må du gjøre noen endringer i livet ditt og gå videre fra negativiteten.

Drøm om eks-kjæresten din å gifte seg

Denne drømmen representerer tilgivelse du vil gi til noen som var urettferdig mot deg. Denne personen behandlet deg dårlig, og du visste ikke hvordan du skulle tilgi dem for det de har gjort før du endelig sa til deg selv at det ikke er verdt bryet.

Denne personen er sannsynligvis noen som var veldig nær deg og viktig for deg, fordi eks-kjæresten din gjenspeiler disse følelsene tydelig. Tilgivelse er ikke noe vi gir til andre, det er noe vi gaver til oss selv, fordi etter at vi tilgir kan vi leve livene våre i fred og kjærlighet.

Drøm om å gifte deg med eks-kjæresten din

Denne drømmen har en negativ betydning. Det representerer negativitet som snart kommer inn i livet ditt, og du vil føle deg alene og deprimert. Denne negativiteten vil være forårsaket av visse hendelser som du ikke kan stoppe. De vil bringe problemer inn i livet ditt, og du må lære deg å håndtere disse dårlige øyeblikkene.

Be vennene dine være der for deg, eller bare ta deg tid til å tenke på livet ditt og hvordan du kan gjøre ting bedre. Det er alltid en løsning på alle problemer, så ikke gi opp for tidlig.

Drøm om at eks-kjæresten din skal dø

Denne drømmen er en positiv. Selv om det virker forferdelig, er det faktisk et tegn på at du vil få et tillegg til familien din, ganske snart, eller at du kanskje gifter deg med partneren din i løpet av en nær fremtid. Død i drømmer representerer ofte en fødsel av noe nytt, så det er ikke uvanlig å oppleve døden til din ekskjæreste som et tegn på noe positivt som snart vil skje med deg.

Denne drømmen kan også bety at du endelig er i fred med følelsene dine, og at du ikke føler at det er noen følelser igjen for den aktuelle personen.

Drøm om å bli forelsket i eks-kjæresten din

Hvis du hadde en drøm der du følte deg forelsket i din ekskjæreste eller du følte at du savner ham, representerer denne drømmen negative hendelser som vil skje med deg ganske snart. Du vil bli overrasket over dem, og du vil ikke kunne håndtere dem med omhu, siden du ikke forventet dem.

Disse hendelsene kan til og med virke som om de kommer til å være positive, men de vil ende opp med å være helt feil. Vær forsiktig med slike hendelser og åpne øynene for alt.

Drøm om eks-kjæresten din som kjemper med din nåværende

Denne drømmen representerer en negativ måte du ser på ditt nåværende forhold. Kanskje sammenligner du ofte eks-kjæresten din med din nåværende, noe som gjør deg veldig ulykkelig i det nåværende forholdet. Forsøk å ignorere fortiden og leve mer i nå, fordi du kan ende opp uten begge deler.

Noen ting er i fortiden av en grunn, så du må tenke litt på det. Å sammenligne partnerne dine vil ikke gi deg noe, og du vil bare torturere deg selv med ting som ikke er viktig.

Drøm om eks-kjæresten din som gråter

Denne drømmen har en negativ betydning. Du vil fornærme noen som ikke er veldig nær deg, sannsynligvis en medarbeider eller noen som ikke er i din nære vennegjeng. Denne personen vil bli veldig såret av de tingene du vil si, og du vil ikke kunne finne en god unnskyldning for å rettferdiggjøre ordene dine.

Forsikre deg om at du prøver å forklare dem hva du egentlig mente, og at du ikke hadde til hensikt å skade dem på noen måte. Selv om dette vil være en ubehagelig hendelse, kan du bruke sjarmen din til å komme deg ut av denne situasjonen.

Drøm om eks-kjæresten din som dreper din nåværende kjæreste

Denne drømmen refererer til din sammenligning av ditt forrige og nåværende forhold. Kanskje, i dette tilfellet, føler du at din eks-kjæreste kan være litt mer dominerende. Kanskje forholdet ditt virket litt bedre for deg, og nå føler du at dette nåværende forholdet ikke er det du ønsker.

Drøm om eks-kjæresten din som står ved siden av sengen din

Denne drømmen representerer dine skjulte ønsker og intimitet. Kanskje føler du at du hadde et godt fysisk forhold til kjæresten din, og nå er det borte. Hvis du er i et forhold med noen andre, kan denne drømmen representere det kjedelige intime livet ditt og ønsket om å være på et høyere intimitetsnivå med din nåværende kjæreste.

Prøv å snakke med ham for å rette ut ting, og ikke glem at samtale er nøkkelen til alt. Hvis det nåværende forholdet ditt er verdt å kjempe for, bør du absolutt jobbe med problemer du har, og prøve å fikse dem.

Drøm om å gråte for eks-kjæresten din

Denne drømmen representerer din sanne følelse for denne personen. Kanskje du gjør en god jobb med å skjule følelsene dine i det virkelige liv, men når du blir alene med tankene dine om natten, begynner ekte følelser å dukke opp. Dette er hva du faktisk føler, og hvis du er singel, bør du prøve å nå ut til denne personen og snakke med dem om følelsene dine.

Men før du gjør det, ta et øyeblikk til å tenke på de dårlige tingene fra forholdet ditt. Noen ganger isolerer vi bare de gode tingene og husker dem, og lar de dårlige tingene ligge et sted bak, så det ser ut til at denne personen og forholdet var perfekte.

Hvis du er i et forhold for øyeblikket, bør du tenke på din nåværende partner, og om han er eller ikke er den virkelige for deg. Det vil være bedre for ham og deg, ikke å lure deg selv. Selv om det kan være vanskelig å bryte opp, er det noen ganger det eneste rette å gjøre.

Drøm om eks-kjæreste i feltet fullt av blomster

Denne drømmen representerer følelsene dine som er forårsaket av din kjærlighet til din eks-kjæreste. Du føler en stor mengde kjærlighet til denne personen, men det virker som om han alltid er utenfor rekkevidde. Å se blomster rundt ham, representerer dine positive følelser overfor ham og din fred og ro.

Kanskje denne personen er din oase av fred og håp, og du føler deg dårlig for å skille seg fra ham. Hvis dette er noe du sterkt føler, bør du fortelle denne personen hvor mye han betyr for deg. Noen sjanser skjer bare en gang i livet, så du bør ikke kaste bort tid og du bør prøve å få dem til å fungere.

Show Buttons
Hide Buttons