Drømmetydning ex kæreste: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning ex kæreste: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning ex kæreste

Drømmer om eks-kjæreste

Så i går hadde du en interessant og litt ubehagelig drøm om eks-kjæresten din.

Kanskje du brøt opp nylig, og du fremdeles har noen følelser igjen for den personen, som er den vanligste saken, men det kan være andre ting som påvirker tankene dine til å drømme om en eks-partner.

Noen ganger var forhold som vi var i ikke noe godt å huske, så denne drømmen kan faktisk representere en slags påminnelse om de dårlige minnene og situasjonene vi ikke vil gå gjennom igjen.

Vi vil liste opp noen av de vanligste forklaringene i denne saken, og prøve å forklare hva de faktisk betyr.

Du er kanskje ikke over den personen

Når vi ofte har disse drømmene, kan det fortelle oss at vi trenger å få denne personen tilbake. Hvis forholdet endte dårlig, kan dette være grunnen til at du ofte drømmer om eks-kjæresten din.

Du kan være trist eller sint over hvordan forholdet endte, og det er fremdeles følelser for den personen. Den logiske løsningen er å prøve å løse eventuelle problemer du har med den personen, men hvis alt er blitt sagt og gjort, så prøv å komme videre og ignorere drømmene dine om den personen.

Dette er spesielt viktig hvis forholdet du var i, var voldelig eller på noen måte dårlig for deg.

Du bør prøve å overvinne denne dårlige perioden i livet og gå videre ved å bruke mer tid på å gjøre ting du er glad i eller ved å tilbringe tid med mennesker som gjør deg lykkelig.

Håndtere følelser fra fortiden

Hvis du hadde en drøm om eks-kjæresten din etter hvert, kan hjernen din prøve å takle følelser som var igjen.

Kanskje har du ikke tenkt for mye på denne personen, men hjernen din går fremdeles gjennom disse følelsene som du ikke har løst til slutt.

Dette skjer ofte når to mennesker bare avslutter et forhold uten å løse ting som voksne, gjennom samtale og deretter følelsene deres bare skyves tilbake for at de skal kunne fortsette med sitt normale liv.

For at vi skal takle disse følelsene på noen måte, drømmer hjernen vår om disse menneskene og situasjoner for å løse eventuelle usagte eller ugjort ting. Fordi vi ikke gjorde det i det virkelige liv, er det viktig for vår psykologiske helse å takle disse følelsene på noen måte som mulig.

Dette er grunnen til at disse drømmene representerer en form for terapi for oss, og vi kan faktisk føle oss bedre etter å ha drømt om disse menneskene eller situasjonene.

Drøm etter et nylig samlivsbrudd

Hvis samlivsbruddet ditt skjedde ganske nylig, kan du fremdeles være under stort inntrykk etter at forholdet ditt ble avsluttet.

Du vil sannsynligvis tenke nytt og tenke på den personen generelt, så det er ikke rart at du drømmer om dem ofte.

Hjernen din behandler fortsatt informasjon og evaluerer hva som hadde skjedd, så disse drømmene er helt normale i dette tilfellet.

Dette betyr ikke at denne personen er riktig for deg, det betyr bare at du har mye på tankene, og at du fortsatt blir vant til situasjonen.

Evaluere ditt nye forhold

Det er ikke uvanlig å ha drømmer om eks-partneren din etter å ha inngått et nytt forhold. Ditt sinn prøver å avgjøre om denne nye situasjonen er bedre eller verre enn den forrige.

Du tenker kanskje på positive og negative sider ved det nye forholdet ditt, og drømmer hjelper deg med å evaluere disse faktorene.

Noen ganger er tankene våre for opptatt om dagen, så vi har ikke nok tid til å tenke på emosjonelle og sentimentale ting som kan sitte fast et sted i underbevisstheten vår. Dette er grunnen til at hjernen vår får denne informasjonen når vi sover og når vi ikke har noe annet å tenke på.

Drømming hjelper oss med å gjenopprette og organisere informasjon i hjernen vår, og det kan ofte fungere som en god form for terapi for oss.

Drømmer om en ekskjæreste mens du er i et forhold

Det kan være veldig forvirrende å drømme om en eks-partner mens du er i et forhold med noen nye. Du kan ende opp med å evaluere ditt nåværende forhold og om det faktisk er bra eller ikke. Kanskje vil du begynne å tenke på tingene du ikke liker i ditt nåværende forhold og forvirre deg enda mer.

For å hjelpe deg med å løse dette problemet må du ta noen fakta i betraktning.

Lykkelig forhold. Hvis du for øyeblikket er i et lykkelig og harmonisk forhold der du får mye kjærlighet og hengivenhet fra partneren din, kan det å drømme om eks-kjæresten din føle deg dårlig på det faktum at du hadde denne drømmen.

Du skal ikke være bekymret når dette skjer fordi hjernen din bare prøver å løse noen problemer som er igjen fra det forrige forholdet.

Å avslutte et forhold av noe slag med noen er ikke lett, spesielt hvis dette ikke var på gode vilkår. Hvis dette er noe du kan leve med, og hvis du føler at det ikke er behov for å løse disse problemene, så glem drømmen din og fortsett å glede deg over ditt nåværende forhold.

Utilfredsstillende forhold. Dette er en helt annen situasjon. Det nåværende forholdet ditt kan være utilfredsstillende, og du kan føle at ditt forrige forhold eller partner var mer spennende og interessant.

Når du tenker på ditt forrige forhold og partner, er det veldig viktig å tenke på årsakene til at det ikke fungerte. Kanskje hadde du store problemer og problemer som endte med å ødelegge forholdet ditt og gå tilbake til den partneren, ikke ville gjort for stor forskjell.

Du trenger faktisk å tenke på det nye forholdet ditt og årsakene til at du føler deg slik. Snakk med partneren din, og hvis du synes det er vanskelig å fortsette forholdet, er det bare å avslutte det og prøve å finne roen med deg selv en stund for å finne ut hva du virkelig ønsker.

Frisk inn i et nytt forhold. Drøm om eksen din i denne situasjonen er normal fordi vi fortsatt blir vant til den nye partneren og vi trenger litt tid på å takle endringer.

Sosiale medier forfølgelse

Dette er en annen viktig grunn til at eksen din kan vises i drømmene dine. Kanskje har du sett på profilen hennes ofte og sett hva hun har gjort, så det er normalt å begynne å tenke på henne mye mer.

Kanskje du ved et uhell har kommet inn på bildet hennes og sjekket profilen hennes, og senere den kvelden trådte drømmer på scenen.

I dette tilfellet, hvis du ønsker å avslutte denne drømmesyklusen helt, bare fjerne eller følg denne personen på sosiale medier, eller begrense aktiviteten deres på nyhetsfeeden din.

Dette kan være hardt, men på slutten av dagen vil det hjelpe deg å tenke mindre på denne personen.

Du er veldig sentimental

Hvis du er en type person som liker å drømme mye, kan dette skje med deg ofte. Noen ganger fanger du deg dagdrømmer om ting fra fortiden din og vakre minner du delte med noen.

Du kan til og med være i forhold til noen ny, men likevel noen ganger gå ned i minnebanen for å oppleve disse øyeblikkene igjen.

Bare sørg for at de følelsesmessige følelsene dine ikke vokser over og lar deg savne denne personen for mye, for foruten de gode minnene, var det også dårlige øyeblikk som sannsynligvis ødela forholdet ditt til eksen din.

Show Buttons
Hide Buttons