Drømmetydning flaggermus: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning flaggermus: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning flaggermus

Drømmer om flaggermus

Drømmer om dyr, spesielt de som er assosiert med mørke og dystre steder, får ofte en mystisk og symbolsk betydning. Ting som gjør oss urolige i virkeligheten blir ofte til et mareritt i en tilslørt, hemmelig verden av drømmer.

Drømming har alltid vært ansett som magisk og uforklarlig, på en måte.

I noen eldgamle samfunn ble drømmer aldri tatt for gitt, vanligvis assosiert med en slags overnaturlige krefter og et møte med det guddommelige rike. Drømmer ble ofte indusert med vilje for å forutsi utviklingen av visse hendelser og deres utfall.

De som ble beæret med gaven fra rike og livlige drømmer, ble vanligvis ansett for å utgjøre hemmelige krefter og kontakten med guderes rike.

Drømmer om dyr er den spesielle klassen av drømmer, til både urfolk og moderne psykologi. I følge freudianske og jungianske tilhengere er drømmer om dyr assosiert med instinktene våre.

Siden instinkter er råstoff fra oss selv, trenger vi dem for beskyttelse, akkurat som dyr gjør, men i motsetning til dem undertrykker vi dem og glemmer dem.

I følge noen psykologeksperter kan dette være en av hovedårsakene til at animas vises i drømmene våre.

De hjelper oss faktisk med å løse våre undertrykte instinkter i en annen dimensjon enn våre virkelige omgivelser, avgrenset av så mange regler og forskrifter.

Flaggermus ‘symbolikk

Flaggermus er helt sikkert ikke så populær som myke dyr vi tar som kjæledyr. De tilhører en gruppe levende vesener mennesker, spesielt i vestlige ord, anser ofte som frastøtende, dyster og skummel. Det er mange overtro om flaggermus, vanligvis negative.

Dette er imidlertid bare en av grensene for den fryktbaserte vestlige troen og tradisjonen.

Noen andre samfunn har imidlertid en mer naturlig tilnærming til alle levende vesener.

Indianere fra India har veldig rik historie med å tolke dyttotemer, og nærmer seg dem fra en verdsettelsesposisjon for alle jordas barn. De tror at alle ting i verden henger sammen.

Flaggermus er assosiert med illusjon, gjenfødelse og intuisjon. De representerer også kommunikasjon, reise og en forbindelse til vår indre dybde.

Flaggermus bor i huler og går ut for å fly og jakte ved hver solnedgang; på en måte blir en flaggermus gjenfødt hver eneste dag, fra en jordens livmor.

Deres særegne sanser og veldig milde ører er assosiert med overfølsomhet for omgivelser og andre vesens følelser.

For amerikanske indianere er flaggermus som totemdyr ekstremt krevende; de tvinger oss til å takle våre indre demoner, overgi vårt ego og alltid fornye tankene og troene våre.

Totem flaggermus regnes som en hengiven guide i reisen vår for å finne bedre selv.

Drømmer om flaggermus

Mens flaggermus er ganske skumle skapninger for mange mennesker, kan de representere forskjellige betydninger i drømmene våre.

Som et dyr assosiert med gjenfødelse og et hardt, men vedvarende arbeid på vår personlige utviklingsvei, kan flaggermus i drømmen din representere det urealiserte potensialet ditt for å oppnå gode ting.

Å drømme om en flaggermus skal få deg til å revurdere vanene dine og få deg til å gjøre det beste du kan, for å føle deg fullkommen og fornøyd. Akkurat som et flaggermus blir gjenfødt i hver skumring, kan en person bli gjenfødt, forfrisket og klar til å forfølge fantasiene og målene sine i fremtiden.

Drømmer om flaggermus kan tyde på at du ble sittende fast på en bane som må endres for å nå målet ditt.

På den annen side kan det også tyde på at du søker deg gjennom mørket og blindt kommer inn i noen livssituasjoner og omstendigheter. Det kan få deg til å undre deg over handlingene dine og gjøre deg mer forsiktig når du tar beslutninger.

Flaggermus er vanligvis assosiert med den dødes verden, mørke og stille, skyggefulle steder, ukjent for vår bevisste. Å drømme flaggermus kan være et tegn på et familiemedlem eller noe personlig tap av annen art. Populær kultur har gjort flaggermus til vampyrer, så de får mer mørke betydninger.

Å drømme om vampyr flaggermus betyr at det er noe eller noen i ditt virkelige liv som gjør at energien din tørker ut. Det kan også bety at du går tom for selvtilliten din, din personlige positivisme, energi og dine ressurser av alle slags.

Gamle kinesere har langt mer positiv tolkning av flaggermus. De fascinerende dyrene blir sett på som varsler om god helse, lykke, lang levetid og fred.

De symboliserer også hell og rikdom.

I følge kinesisk folklore er en flaggermus i drømmen din en prediksjon av fem muligheter; den spår fred, dyd, lang levetid, rikdom og død uten lidelse, som fem positive muligheter for et individ.

Flaggermus utrolige sanser og nattelivet deres gjør disse dyrene til et slags gåte for menneskets sinn, og ofte assosierer de de skjulte rikene mellom vår og guddommelige verden. De er assosiert med profetiske drømmer, overgang, innvielse, innsikten fra vår tidligere kjærlighet.

Spesifikke drømmer om flaggermus

Å se en flygende flaggermus i drømmen din kan representere noen problemer og irritasjoner i livet ditt som du lett kan løse.

Det antyder at du bør takle bekymringene som plager deg og bevege deg en uthvilt og fri for tunge tanker. En flygende flaggermus kan være et negativt tegn, men av noe du helt er i stand til å håndtere.

Drømmer om en sverm av flygende flaggermus er vanligvis forbundet med en gjennomgående negativ situasjon som er utenfor din rekkevidde.

Hvis du drømmer om et stort antall flaggermus som er rolige og ikke flyr, kan det representere en trussel som kan bringe elendighet til mennesker rundt deg, uten å påvirke deg direkte.

Show Buttons
Hide Buttons