Katt: Drømmesymboler & Drømmetydning

Katt: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Katt

Drømmer om katter er ganske vanlige, så mye at de er blant de 20 mest drømte drømmene noensinne. Dessuten er en katt det vanligste dyret vi drømmer om etter en hund.

Drøm om å se en katt

Hvis du ser en katt i en drøm, betyr det at du vil ha unødvendige utgifter. Det er en sjanse for at du ikke vil være realistisk når det kommer til din økonomiske situasjon og kjøpe ting som er en luksus for deg for øyeblikket. Du vil ikke være forsiktig med pengene du har, og du kan forbli pengeløs i midten av måneden.

Drøm om å slå eller drepe en katt

Å drømme om å slå eller drepe en katt betyr at du vil ha en fiende mindre. Du vil sannsynligvis sparke en person som tråkket deg på tærne når det kommer til forretninger eller privatlivet mens du prøver å ta noe som tilhører deg ut av spillet. Du vil prøve å advare dem høflig om å gi opp, men du vil bruke makt hvis det ikke fungerer.

Drøm om en svart katt

Når du ser en svart katt i en drøm, betyr det at du ikke har grunn til å bekymre deg. Du er en overtroisk person som unngår å sitte ved bordkanten, snu brødet på hodet og så videre, derfor tror du ofte at noe negativt vil skje med deg hvis du gjør det motsatte. Du stresser også andre mennesker med potensielt farlige situasjoner som kan skje med dem og sjekker dem for å se hvordan og hva de gjør.

Drøm om flerfargede katter

Når du drømmer om en flerfarget katt, betyr det at en person hvis intensjoner ikke er godhjertede vil avsløre seg selv, mens det vil være opp til deg om du vil la dem skade deg eller ikke.

Drøm om en hvit katt

Hvis du ser en hvit katt i en drøm, er det en advarsel om å se opp for søte pratere. Noen mennesker i omgivelsene dine forteller alle det de vil høre. De tråkker ikke noen på tærne på den måten, men forårsaker skade på folk som lytter til dem fordi de blir subjektive og følsomme for kritikk.

Drøm om en oransje katt

En drøm om en oransje katt symboliserer sjalusi som kommer fra en kjær. Det kan ha noe å gjøre med vennskap eller kjærlighet.

Drøm om å se en mjauende katt

Hvis du hører katter mjaue i en drøm, advarer det om ubehagelige hendelser. Det er en sjanse for at du vil ha en konflikt med noen som vil lufte alt skittentøyet ditt offentlig. De vil sette deg i en ubehagelig posisjon og be om noe du ikke kan oppfylle til gjengjeld for å være stille og late som du aldri har møtt.

Drøm om en hannkatt

Å se en hannkatt i en drøm betyr at du er for egoistisk. Du bør være mer oppmerksom på dine kjære og gjøre noe hyggelig for dem.

Drøm om å se katter og kattunger

Å drømme om en katt og kattunger symboliserer fattigdom og fare. Det er en sjanse for at du lar noen som har økonomiske problemer bo hjemme hos deg i ditt ønske om å hjelpe. Imidlertid vil ting komme ut av kontroll, og du må glemme personvernet, freden og hviletiden. Avtalen du har gjort vil ikke bli respektert, og den personen vil bli hos deg mye lenger enn du har forventet.

Drøm om en katt som klør deg

Hvis en katt klør deg, symboliserer det en ubehagelig overraskelse. Det er en sjanse for at en person som alltid er snill og høflig mot deg vil vise sin andre side og angripe deg uten noen åpenbar grunn. Du vil be om en forklaring på handlingene deres og mener at du ikke har gjort noe for å fortjene slik behandling. Du kan også ha familieproblemer på grunn av eiendomsdelingen siden alle vil at løsningen på problemet skal komme dem til gode.

Drøm om å spise kattekjøtt

Når du drømmer om å spise kattekjøtt, symboliserer det problemer i ekteskapet eller kjærlighetsforholdet ditt. Det er en sjanse for at du eller partneren din ikke vil være fornøyd med atmosfæren i ekteskapet ditt, og det er grunnen til at en tredje person vil bli involvert i det. Du vil legge merke til at noe rart skjer, men du vil trenge mye innsats og ønske om å overvinne disse problemene hvis du vil beskytte familien din.

Drøm om å klappe en katt

Hvis du klapper en katt i en drøm, betyr det at du vil få utakknemlighet til gjengjeld for godheten din. Du har sannsynligvis hjulpet noen fordi du begge er uselvisk og har forventet hjelp til noe du må fullføre. Du vil imidlertid se ut som en dårlig fyr i hele historien, hvoretter du vil ta saken i egne hender og kutte de som ikke passer deg ut av livet ditt.

Drøm om en død katt

Hvis du drømmer om en død katt, kan det være et tegn på fare. Du må krysse gatene forsiktig. Ikke send tekstmeldinger eller hør på musikk mens du kjører fordi du kan havne i trøbbel.

Drøm om en kattunge

Når du bare ser kattunger i en drøm, betyr det at du vil høre nyhetene som vil være vanskelig å akseptere. Selv om fristelser og problemer banker på døren din, vil en positiv holdning og en seirende mentalitet som er ditt varemerke hjelpe deg med å overvinne det.

Drøm om flere katter

Hvis du ser flere katter i en drøm, betyr det at noen mennesker fra omgivelsene dine er enige i alle handlingene dine. Selv om komplimentene deres får deg til å føle deg bra, vil du føle behov for å høre en ærlig mening fra noen som ønsker deg vel.

Drøm om siamesiske katter

Når du ser en siamesisk katt i en drøm, betyr det at en person respekterer deg mye. Du burde ikke ta dem for gitt.

Drøm om en persisk katt

Å drømme om en persisk katt betyr at én person stoler på deg, og tryggheten du gir dem betyr mye for dem.

Show Buttons
Hide Buttons