Drømmetydning kys: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning kys: Drømmesymboler, Drømmer

Drømmetydning kys

Drømmer om kyssing

Kyssing er et veldig vanlig motiv i drømmene våre. Betydningen av en kyssingdrøm avhenger av mange detaljer som du har sett i drømmen din.

Det er mulig å drømme at du kysser eksen din, kysser andres kjæreste / kjæreste, kysser vennen din, kysser en fremmed, kysser en kjendis, får et blodig kyss osv.

Alle disse er mulige situasjoner som du kan se i drømmen din om kyssing, og alle disse situasjonene vil avgjøre betydningen av drømmen din.

Forsøk å huske så mange detaljer du kan, for å tolke drømmen din på riktig måte. Det er viktig å huske typen kyss, hvem som kysset deg eller hvem du kysset, samt følelsene dine under kysset.

Nå vil du se noen av de vanligste kyssingdrømmene, deres tolkning og betydning.

Drømmer om kyssing

Kyss din bror / søster. En drøm der du kysser din bror eller søster, betyr at du klarer deg veldig bra med broren eller søsteren din i det virkelige liv.

Kyss din mor. En drøm om å kysse en mor har en positiv betydning. Hvis du kysset moren din i en drøm, betyr det at du vil ha mye suksess i en påfølgende periode. Andre mennesker vil elske deg og respektere deg. Du vil ha suksess på jobben, men du vil også være lykkelig i kjærlighetslivet ditt.

Kyssende barn. Hvis du har sett at du kysset barn i drømmen din, er det symbolet på lykke i familielivet ditt. Hvis du har drømt om å kysse dine egne barn, representerer denne drømmen hvor mye du elsker dem.

Drømmer om et fransk kyss. Hvis du drømmer om et fransk kyss, indikerer denne drømmen at du bør være mer lidenskapelig og vise følelsene dine for andre mennesker. Du skal ikke holde følelsene undertrykt.

Kyss din emosjonelle partner. Hvis du drømmer om at du kysser din nåværende emosjonelle partner, betyr det vanligvis at du savner romantikk i forholdet ditt.

Alternativt representerer denne drømmen dine sterke følelser og lidenskap overfor partneren din.

Å kysse eksen din. Hvis du drømmer om at du kysser eksen din, betyr det ikke nødvendigvis at du savner den personen

Det kan bety at du bare savner følelsen av at du blir elsket av noen. Det er mulig at du føler deg ensom for øyeblikket, og at du ikke har noen ved din side.

Også denne drømmen kan bety at du ikke er fornøyd i ditt nåværende forhold, så du husker tidligere tider da du var glad og elsket.

Å kysse andres kjæreste / kjæreste. Hvis du drømmer om at du kysser andres kjæreste / kjæreste, betyr det at du kan være sjalu på noen som er glad i kjærligheten. Du er sannsynligvis for ensom, så du drømmer om å ha en partner.

Kyss en venn. En drøm der du kysser noen som er din venn i det virkelige liv indikerer at du rett og slett elsker din venn.

Noen ganger kan denne drømmen også bety at du er forelsket i den vennen, men i de fleste tilfeller er det ingen romantisk mening med denne drømmen.

Kyss en fremmed. Hvis du kysset en fremmed i drømmen din, betyr det at du er klar til å godta dine egne karakteristikker som er blitt undertrykt i lang tid.

Kyss en kjendis. Hvis du har drømt om å kysse en kjendis, betyr det at du vil lykkes en dag. Du jobber hardt fordi du vil oppnå en stor suksess.

Alternativt kan en drøm om å kysse en kjendis bety at du er besatt av den kjendisen, så han / hun til og med dukker opp i drømmene dine.

Å kysse noen du ikke liker. Hvis du drømmer om at du kysser noen du ikke liker, betyr det at noen vil ha innvirkning på dine egne meninger og få deg til å gjøre det du ikke vil gjøre. Denne drømmen kan også bety at noen vil forråde deg veldig snart, så du vil bli skuffet over den personen.

Å kysse en fiende. Hvis du har drømt om å kysse en fiende, betyr det at noen som var din venn vil forråde deg i nær fremtid.

Kyss en gal person. Hvis du har drømt at du kysset en gal person, betyr det at du gjør feil i det våkne livet ditt.

Du har faktisk tatt en dårlig beslutning som sannsynligvis vil føre til mange dårlige ting i livet ditt.

Å bli kysset mot din vilje. Hvis du har drømt om at noen prøvde å kysse deg mot din vilje, betyr det at noen faktisk prøver å styre livet ditt.

Det er en person som vil ta beslutninger i stedet for deg. Du skal ikke la andre mennesker tvinge deg til å gjøre noe du faktisk ikke vil.

Men denne drømmen kan også tolkes på en annen måte. Det kan bety at du ikke er klar til å godta et visst aspekt av din egen personlighet.

Du nekter dine egne kjennetegn og holder dem undertrykt.

Gi et blodig kyss. Hvis du har en slik drøm, betyr det at du er en veldig lidenskapelig person som gir deg selv helt i et forhold. En drøm der du får et blodig kyss har samme betydning.

Å kysse noens lepper. Hvis du har drømt om at du har kysset noen i leppene, har denne drømmen en spirituell betydning.

Egentlig kan det være et tegn på en åndelig kommunikasjon mellom to personer. Når du kysser noens lepper i en drøm, kan det bety at du har sikret deg en avtale.

Å kysse noens hånd. Hvis du kysset noens hånd i drømmen din, betyr det at du respekterer den personen veldig.

Også denne drømmen kan være et tegn på at du er lojal mot den personen.

Å kysse noens bein. En drøm der du kysser noens ben er et symbol på respekt for den personen, men også ydmykhet.

Å kysse noens kinn. Hvis du ser i drømmen din at du har kysset noens kinn, betyr det at du beundrer denne personen. Denne typen kyss representerer alltid lojalitet, vennskap og respekt.

Show Buttons
Hide Buttons