Politi: Drømmesymboler & Drømmetydning

Politi: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Politi

Drømmer om politiet representerer vanligvis kommende trøbbel, men det finnes unntak, selvfølgelig. Du må sannsynligvis be om beskyttelse for å komme vekk fra menneskene som vil skade deg. Du vil bli redd og reagere på hver eneste lille lyd i panikk. De som ønsker deg vondt vil nå målet sitt og begrense bevegelsen din slik at du ikke plager dem mens de gjør det de vil.

Drømmer om å bli politi

Å drømme om å bli politi betyr at du kan få selvtillit. Du trenger ros og prestasjoner for å bekrefte din verdi og se at innsatsen din ikke er forgjeves. Du tar alt dine overordnede forteller deg personlig, og det er derfor du kan være i dårlig humør på grunn av kritikk i dagevis.

Drøm om noen som jobber for politiet i familien din

Denne drømmen betyr at du vil få en kraftig beskytter. Noen beskytter deg og er alltid klar til å forsvare deg når folk snakker bak ryggen din.

Drømmer om å stikke av fra politiet

Når du drømmer om å stikke av fra politiet, betyr det at du blir fanget i løgnnettet. Noen ganger lyver du fordi du ikke har lyst til å forklare hva som skjedde i detalj. Selv om vi ikke snakker om alvorlige ting, er problemet at du glemmer hva den originale versjonen av historien er, og det er grunnen til at andre ser deg som en umoden som de ikke kan stole på.

Drømmer om en politibil

Hvis du drømmer om en politibil hvis lys er på, betyr det at problemer vil komme din vei. Hvis du drømmer om at politibilen er parkert eller lysene er av, betyr det at du kan unngå problemer ved å holde deg rolig.

Drømmer om å bli arrestert

Drømmer du om at politiet skal arrestere deg, betyr det at du må være forsiktig. Bedriften du jobber for har sannsynligvis mye gjeld, og derfor kan du ikke sjekke alle dokumenter som havner i hendene dine. Men selv om du stoler på kollegaene dine, ville det være best å ikke signere noe du ikke er kjent med fordi du kan havne i mye trøbbel.

Drøm om å bli forelsket i en politimann

En drøm der du blir forelsket i en politimann symboliserer en stressende situasjon. Partneren din gjør sannsynligvis noe risikabelt, og det er derfor du er rastløs. Å lese aviser og se på TV gjør alt enda verre fordi du alltid tenker på de verste scenariene. Du blir bedre først etter at du har sørget for at din kjære kommer trygt hjem.

Drøm om å se et militærpoliti

Drømmer du om militærpolitiet betyr det at du blir tvunget til å gjøre noe du ikke vil. Men å unngå ansvar vil bare gi deg mer skade enn nytte, og det er derfor du bør følge strømmen til du fullfører forpliktelsene dine.

Drøm om utenlandsk politi

En drøm om en utenlandsk politimann antyder at du er for paranoid om noe i livet. Du tror ikke på visse venner som faktisk ønsker deg godt. Det er til og med en sjanse for at de åpenlyst viser at paranoiaen din fornærmer dem. Hvis det utenlandske politiet arresterer eller forfølger deg i en drøm, betyr det at en av vennene dine prøver å se forbi din merkelige oppførsel og nå deg.

Drøm om politistasjon

Drømmer om en politistasjon tyder på at du trenger et solid støttesystem i livet ditt som du ikke har for øyeblikket. Den påfølgende perioden vil være vanskelig for deg, men du vil uventet få nye venner i løpet av den.

Drøm om å motta visse dokumenter fra politistasjonen

Hvis du drømmer om å få spesifikke dokumenter på en politistasjon, betyr det at du vil overvinne noen juridiske problemer. Drømmen symboliserer en stabil periode i livet uten spenninger og større problemer for de som ikke trenger å forholde seg til slike ting.

Drøm om væpnet politi

Hvis politiet i en drøm er bevæpnet, betyr det at noen flittig vil forsvare dine holdninger og tro i det virkelige liv.

Drøm om en mannlig politimann

Når en kvinne drømmer om en mannlig politimann, tyder det på at samleie med en dominerende mann forventer henne. Hvis en mann har en slik drøm, betyr det at han vil skamme seg offentlig.

Drøm om en kvinnelig politimann

Når en mann drømmer om en kvinnelig politimann, tyder det på at han vil ha sex med en dominerende kvinne. Hvis en kvinne har en slik drøm, betyr det at hun vil skamme seg offentlig.

Drøm om å kysse en politimann

Å kysse en politimann i en drøm betyr at du bruker ditt utseende og sjarm for å gi deg selv et godt og behagelig liv. Dine tidligere partnere har sannsynligvis vært økonomisk stabile, og det er grunnen til at du har hatt glede av alt de tilbød til du ble lei av det og reiste på jakt etter en ny mulighet.

Drømmer om å gifte seg med en mannlig politimann

Når en enslig kvinne drømmer om å gifte seg med en politimann, tyder det på at hun må senke forventningene når hun velger partner. Du må gå med på å inngå kompromisser hvis du ikke vil tilbringe resten av livet alene.

Hvis en gift kvinne drømmer om å gifte seg med en politimann, betyr det at du ikke kan komme over noen feil som partneren din har. Du misliker sannsynligvis den personen for noe, og det er derfor du ofte krangler.

Drømmer om å gifte seg med en kvinnelig politimann

Når en enslig mann drømmer om å gifte seg med en kvinnelig politimann, tyder det på at han ikke er moden nok til å gifte seg eller stifte familie. Du er fortsatt for egoistisk til å ofre deg selv for din fremtidige kone og barn.

Hvis en gift mann drømmer om å gifte seg med en kvinnelig politimann, symboliserer det uoppfylte seksuelle fantasier. Partneren din vet sannsynligvis ikke noe om dine ønsker fordi du er redd for å fortelle henne om dem.

Drøm om å få politiet til å stoppe deg mens du kjører

En drøm der politiet stopper deg mens du kjører, symboliserer de små hindringene og utfordringene du må møte i fremtiden. Årsaken til det kan være konflikter eller misforståelser om småting. Du må gjøre en innsats for å nærme deg den situasjonen seriøst slik at problemet ikke eskalerer og skader deg mye.

Å drømme at politiet stopper deg mens du går betyr at handlingene dine kan bli et mål for sladder av de rundt deg.

Drømmer om å ringe politiet

Å ringe politiet for å rapportere en forbrytelse i en drøm er ikke et godt tegn, dessverre. Slike drømmer representerer en advarsel om en fare som truer deg eller noen du elsker. Det kan være en følelsesmessig, moralsk, økonomisk eller en annen form for krise. Du eller noen nær deg må kanskje bestille time på legekontoret. Situasjonen er alvorlig, og du må gå målbevisst inn i kampen med det problemet.

Drøm om noen som ringer politiet

En drøm der du ser noen andre ringe politiet for å rapportere en forbrytelse betyr at du vil ydmyke eller fornærme noen med vilje. Du vil gjøre det fordi du vil ta hevn på den personen eller fordi du liker å gjøre andre ukomfortable. Du må kanskje til og med be om unnskyldning til noen for ordene du har sagt eller gjerningene du har gjort snart.

Drømmer om å snakke med politiet

Å snakke med politiet i en drøm antyder at du har urimelig og ubegrunnet frykt for noen sosiale normer, regler og prosesser. Det er sannsynligvis et resultat av dårlige tidligere erfaringer, og du trenger litt tid for å bli kvitt slike følelser. Også slike drømmer kan bety at fordommer stopper deg fra å akseptere noen mennesker og nyte livet.

Drøm om å krangle med politiet

Å krangle med politiet i en drøm betyr at du kan havne i store problemer mens du løser et mindre problem. Du er for øyeblikket i en fase av livet når du ikke har nok tålmodighet til andre mennesker eller hendelser rundt deg. Du må ta en pause og ta en titt på situasjonen du er i for å ta beslutninger og planer basert på grundige analyser.

Drøm om å kjempe mot politiet

Å slåss med en politimann i en drøm betyr at staheten eller forfengeligheten din kan sette deg i alvorlige problemer. Hvis din eksistens avhenger av sjefen din, ikke sladder om den personen når du har en sjanse til det. Snakk om problemer som har noe å gjøre med arbeid med dine overordnede eller folk du ærlig stoler på, og unngå å lete etter en mulighet til å kritisere de du lever av hele tiden.

Drøm om at politiet slår deg

Hvis du drømmer om en politimann som slår deg, betyr det at du vil kjempe mot urettferdighet forgjeves. Det kan skje deg eller noen du kjenner. Du vil investere mye krefter i å fikse ting, men kampen din vil ikke ende slik du har ønsket.

Drøm at du skader politiet

Å skade en politimann i en drøm betyr at du er impulsiv. Nå er ikke det rette øyeblikket for å ta hensynsløse beslutninger. Du må tenke godt over de mulige konsekvensene av handlingene dine. Du kan også be om råd fra noen du stoler på, om nødvendig, for å finne en løsning på det problemet på en smertefri måte.

Drøm om en politimann som skader deg

En drøm der politiet skader deg betyr at du bør unngå enhver form for samarbeid med mennesker som virker upålitelige. Uansett hvor godt noens løfter høres ut, trenger du ikke stole helt på dem. Men hvis du bestemmer deg for å bli involvert i en risikofylt eller ulovlig jobb, gjør deg klar til å møte konsekvensene av en slik avgjørelse.

Drøm om å drepe en politimann

Å drepe en politimann i en drøm symboliserer en turbulent kommende periode. Du vil møte mange utfordringer og problemer. Du vil også trenge mye tålmodighet og styrke for å overvinne dem. Heldigvis vil du ha støtte fra dine kjære, noe som vil være avgjørende for å komme deg ut av problemer du vil havne i.

Betydningen av drømmer kan være mye mer trivielle. Hvis du nylig har sett, stukket av eller blitt arrestert av politiet, har det gjort inntrykk på deg.

Show Buttons
Hide Buttons