Druer: Drømmesymboler & Drømmetydning

Druer: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Druer

Drøm om å plukke druer

Hvis du plukker druer i en drøm, symboliserer det et uventet farvel. Du vil sannsynligvis være i et forhold som på overflaten vil virke perfekt. Alle vil fortelle deg at du er et vakkert par, og du vil prøve å være kjærlig og full av forståelse for partneren din. På grunn av det vil du ikke vite hva som traff deg når de ga deg beskjed om at de ikke vil være med deg lenger. Denne nyheten vil sjokkere deg, så du vil kreve en forklaring.

Drøm om å spise druer

Å drømme om å spise druer betyr at du vil ha mer enn én elsker. Du har sannsynligvis hatt dårlige erfaringer med noen du elsket tidligere siden de ikke var ærlige med deg helt. På grunn av det vil du ikke bli alvorlig og la noen komme nærmere deg igjen. Du vil gå fra et forhold til et annet, som også vil representere en forsvarsmekanisme mot nye skuffelser.

Drøm om druefrø

Å se druefrø i en drøm symboliserer ære. Du vil være ekstremt stolt av et familiemedlem som vil bevise med sitt harde arbeid og innsats at det er mulig å lykkes uten kontakter og innflytelsesrike bekjente. Du vil fortelle alle om deres suksess som du delvis er ansvarlig for siden du alltid har trodd på dem og støttet dem ubetinget.

Drøm om å selge druer

Når du drømmer om å selge druer, betyr det at du mister en venn. En person du var i nærheten kan begynne å unngå firmaet ditt siden de tror at du ikke tilhører samme sosiale klasse. Du vil legge merke til at de ser ned på deg og reduserer suksessen din. En slik holdning vil skade deg, men du vil ikke la dem ta frustrasjonene over deg.

Drøm om å kjøpe druer

Å drømme om å kjøpe druer betyr at du vil få et nytt forhold. Du er veldig vennlig og alltid på farten. Du liker å reise. Du er heller ikke for kresen, så du tilpasser deg lett til andre, noe som gjør deg til alles favoritt.

Drøm om rosiner

Å drømme om rosiner symboliserer en gledelig begivenhet. Du kan delta på en feiring som en av vennene dine eller kolleger vil organisere. Du tar gjerne imot invitasjonen og nyter den hyggelige atmosfæren, god musikk, mat og drikke. Alle vet at de kan stole på deg fordi du alltid tar med deg latter og godt humør.

Drøm om å spise rosiner

Hvis du drømmer om å spise rosiner, betyr det at du vil ha større utgifter enn lønnen. Du henger sannsynligvis sammen med rike mennesker som ikke bryr seg om penger fordi de har råd til hva de vil. Du vil prøve å etterligne deres oppførsel, men du vil bare ende opp i gjeld og få en haug med ubrukelige ting som du aldri vil bruke.

Drøm om noen som gir deg druer

Betydningen av en drøm der noen gir deg druer betyr at hvis du har en partner, er ditt siste forhold kaldt. De siste seksuelle forholdene er kalde. Ingen av dere prøver nok å endre det, men dere er begge ganske misfornøyd med hele situasjonen. Men hvis du prøver å vise partneren din at du bryr deg om dem, vil det endre seg. En av dere vil ta det første trinnet, noe som vil resultere i en eksplosjon av lidenskap i sengen.

Personer som ikke er i et forhold eller ekteskap for øyeblikket, vil sannsynligvis ende opp i et slags uformelt forhold som bare er basert på sex.

Drøm om å mate noen druer

Denne drømmen antyder at du bevisst har undertrykt dine seksuelle behov. Du kan være for sliten til å tenke på det, eller så tiltrekker ikke partneren din deg lenger. Du hører hver dag at folk ikke kan ha et godt forhold uten godt sex, men du vet at det ikke er sannheten siden du har et godt forhold til din kjære uten det også. Med tiden vil du innse at det å ha intime forhold er viktig for alle, så ditt forhold eller ekteskap vil ikke være et unntak.

Drøm om noen som kaster druer på deg

Når du ser noen kaste druer på deg i en drøm, er det et tegn på å passe på hykleri. Noen i nærheten av deg bruker deg for å oppnå noen av målene sine. I stedet for å komme vekk fra dem, lar du dem manipulere deg. Så snart du slutter fred med det faktum, blir konsekvensene av å være i et slikt forhold mindre.

Drøm om å kaste druer på noen

Hvis du drømmer om å kaste druer på noen, betyr det at du vil oppnå stor suksess uten å gjøre mye arbeid. Du overfører stadig forpliktelsene dine til andre mennesker med en unnskyldning for at du ikke har nok tid eller kunnskap til å fullføre dem. Planen din vil imidlertid ikke komme helt gjennom siden folk rundt deg vil innse hva du gjør. Du vil sette deg selv i en situasjon der du virkelig trenger hjelp, men de vil nekte å hjelpe deg. Du må investere mye tid og krefter i å nå dine mål.

Druens tilstand i en drøm

Tolkninger av drømmer avhenger av typen druer du drømmer om, om du har sett svarte eller hvite druer og om den er umoden, moden eller råtten.

Svarte (røde) druer i en drøm symboliserer økonomisk og forretningsmessig suksess for de som har private virksomheter. En risikabel investering vil sannsynligvis lønne seg for deg. Hvis du jobber for noen eller du er arbeidsledig for øyeblikket, kan situasjonen din endre seg til det bedre snart.

På den annen side symboliserer hvite druer problemer. Du kan støte på hindringer som vil virke uoverstigelige, selv om de ikke er det. Tro på deg selv og mennesker som omgir deg, og du har ikke noe å bekymre deg for.

Umodne druer antyder at du trenger mye tålmodighet og hardt arbeid for å oppnå de tingene du ønsker. Du har sannsynligvis regnet med at din økonomiske situasjon blir bedre snart, men det vil ikke skje i nær fremtid. Det er imidlertid ikke et tegn på at du skal gi opp, men fortsett å håpe og jobbe med å bli bedre på det du gjør, og resultatene vil følge.

Råtne druer i en drøm symboliserer skade. Et hensynsløst trekk fra fortiden kan dukke opp igjen nå. Lær en leksjon av den situasjonen og fortsett. Du har ikke tid til å angre på din skjebne.

Betydninger av drømmer kan være enklere. Hvis du nylig har sett eller spist druer, har det gjort inntrykk på deg.

Show Buttons
Hide Buttons