Engel: Drømmesymboler & Drømmetydning

Engel: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Engel

Drøm om å se en engel

Å drømme om å se en engel er et symbol på lykke. Du vil føle stor lettelse når du endrer måten å tenke og behandle ting på. Du pleide å observere problemer med skepsis og uten håp om at ting vil bli bedre. Imidlertid vil du snart ta ansvar for dine handlinger og prøve å leve slik du alltid har ønsket.

Drøm om å snakke med en engel

Å drømme om å snakke med en engel symboliserer ønskeoppfyllelse. I den påfølgende perioden vil du lykkes i alle aspekter av livet ditt. Alt du starter vil du fullføre før en deadline som vil overgå folks forventninger. Du vil bli veldig berømmet for ditt harde og kvalitetsarbeid, så du vil være i en god posisjon til å få en høyning, forfremmelse eller andre fordeler. Du vil være ekstremt fornøyd med kjærlighetslivet ditt, fordi partneren din vil gi deg den oppmerksomheten du fortjener. Hvis du er gift, er det mulig du bestemmer deg for å utvide familien eller bytte bolig.

Drøm om å bli en engel

Å drømme om å være en engel advarer deg mot sykdom. Du har sannsynligvis satt deg selv urealistiske mål som kan skade din mentale og fysiske tilstand. Du er en torn mellom ønsker og muligheter som er motpoler. Du har for store forventninger til andre mennesker også, så de kan ikke glede deg uansett hvor hardt de prøver. Det er mulig de vil forlate deg, for ikke å være vitne til at du blir frustrert og elendig.

Drøm om å krangle med en engel

En drøm der du krangler med en engel betyr at du har en krangel med kjæresten din eller noen nær deg. Det er mulig at kommunikasjonen mellom dere to har vært litt anspent i det siste fordi dere anklager hverandre for visse problemer. Du må først håndtere noen ting på egen hånd og først deretter snakke med dem om noen misforståelser. Du må innse at du må være tålmodig og forståelsesfull hvis du vil ha en god kommunikasjon, som vil føre til en løsning på problemene dine. Ha det i bakhodet før du krangler med en du er glad i neste gang.

Drøm om å kjempe mot en engel

En drøm der du kjemper med en engel symboliserer fare. Du kan havne i en situasjon som ikke er gunstig for deg og som kan føre til negative endringer i hverdagen din. Vær forsiktig når du tar avgjørelser, for hvert impulsivt trekk kan koste deg mye.

Drøm om å drepe en engel

Å drømme om å drepe en engel betyr at du føler deg skyldig for noe du har sagt eller gjort. Du har undertrykt den følelsen i lang tid fordi stoltheten din ikke lar deg snakke med en person du har såret. Å tie eller nekte skyld vil ikke løse noe. Det er på tide å ta ansvar for dine handlinger, ellers kan du miste mennesker som er kjære for deg i fremtiden.

Å drømme om at andre mennesker dreper en engel betyr at du vil oppleve urettferdighet. Det er mulig at noen tar kreditt for en jobb du har gjort, eller de vil urettferdig anklage deg for noe du aldri har gjort. Det vil gå mye tid før du kommer deg over det og innser at hele situasjonen ikke er verdt tårene dine.

Drøm om å kysse en engel

Å drømme om å kysse en engel symboliserer behovet for hengivenhet. Hvis du har vært i et giftforhold i lang tid, føler du sannsynligvis at partneren din ikke ser på deg slik du vil. Det er også mulig at dere har tatt avstand fra hverandre på grunn av mange forpliktelser og problemer. Prøv å snakke med dem og vie dem din tid. Det at du ikke er vanvittig forelsket for øyeblikket betyr ikke at du skal gi opp fra alt og finne trøst i noen andre.

Hvis du er alene en stund, prøv å tenke på ting som hindrer deg i å åpne deg for andre mennesker og la dem komme nærmere deg. Kanskje du er for selvkritisk eller har murer bygget opp rundt deg på grunn av feil fra fortiden som bare få mennesker ville være i stand til å overvinne. I stedet for å skade fordi du er ensom, tenk på grunner og handlinger som har ført deg inn i den situasjonen.

Drøm om en naken engel

Å drømme om en naken engel betyr at du vil høre gode nyheter. Det er mulig at noen du ikke har sett på en stund, men elsker mye, kommer og besøker deg. Du vil ha en fin tid fylt med samtaler om glade minner.

Drøm om en engel i hvite klær

En engel kledd i hvitt symboliserer fred og kjærlighet. Du kan drømme om dem når du føler deg helt glad og oppfylt, eller når du søker etter fred også. Hvis du er i en vanskelig periode i livet, symboliserer engler i hvitt ditt behov for en ferie. Å drømme om engler i svart betyr at underbevisstheten din minner deg om skyldfølelse du har på grunn av noe. Du har sannsynligvis et behov for å fikse det og roe ned bevisstheten. Hvis vinkler du drømmer om er i flerfargede klær, forvent stor lykke, glede og positive endringer i livet ditt.

Drøm om en kvinnelig engel

Å drømme om en kvinnelig engel symboliserer velstand, kjærlighet, fruktbarhet og fred. Angst du føler for øyeblikket på grunn av hverdagslige bekymringer og problemer kan forsvinne snart. Du vil klare å organisere tid til å ha noe av det for deg selv også. Du vil være omgitt av familie og mennesker nær deg som vil få deg til å føle deg veldig fornøyd.

Drøm om en mannlig engel

Å drømme om en mannlig engel symboliserer et behov for beskyttelse. Du føler sannsynligvis at du er helt alene, men du kan bruke hjelp til å overvinne en vanskelig periode i livet ditt. Du vil ha noen ved din side som vet hva du skal gjøre i bestemte øyeblikk. En mannlig vinkel kan symbolisere undertrykt sinne eller raseri. Hvis noen nylig har gjort deg sint, overfører sannsynligvis underbevisstheten din det til en drøm.

Drøm om å se en skytsengel

Å drømme om å se skytsengelen din betyr at en fremmed vil få deg ut av trøbbel. Det vil bringe tilbake troen din på mennesker, som du nesten mistet på grunn av dårlige opplevelser i fortiden.

Drøm om en død engel

Å drømme om en død engel symboliserer et moralsk dilemma. Du vil sannsynligvis være i en situasjon hvor du må spørre deg selv om du bør gjøre noe umoralsk på grunn av penger eller kjærlighet, eller du bør holde en ren bevissthet og sove rolig. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, må du være klar over at du vil leve med det til resten av livet.

Disse drømmene blir vanligvis fulgt av følelser av glede, lykke, fred og velstand. Følelser som bekymring, sorg, frykt eller panikk er svært sjeldne.

Hvis du nylig har lest om engler eller sett en film eller dokumentar om det emnet, tolkes drømmer enklere – hjernen din behandler bare informasjon som den mottok i det virkelige liv.

Show Buttons
Hide Buttons