Flagg: Drømmesymboler & Drømmetydning

Flagg: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Flagg

Drøm om å se et flagg

Å se et flagg i en drøm innebærer at du ikke er forlovet nok. Du savner initiativ i alt du gjør. Du er livløs og venter stort sett på at andre mennesker skal fullføre alt i stedet for deg. Du brenner ikke for studiene eller jobben du gjør. Du har det vanskelig med å stå opp om morgenen, og du kan ikke vente med å komme hjem og sove. Det er mulig at du bruker fritiden på å spille videospill eller sitter bak en datamaskin. Du må snappe ut av det og bli mer aktiv hvis du ikke vil havne i en depresjon og komplisere livet ditt uten grunn.

Drøm om å holde et flagg

Å holde et flagg i en drøm betyr at du kjemper for troen din. Du er ærlig og handler slik du tror er riktig. Du godtar ikke kompromisser, fordi du vet at det å oppføre deg slik vil få deg til å føle deg dårlig. Du vet at mennesker som opptrer skyggefulle har et bedre liv, men din moralske tro er det eneste kompasset i livet ditt. Noen ganger tenker du på deg selv som en naiv person, men du vet ikke hvordan du skal handle annerledes. Selv om du har blitt krysset mange ganger, mister du ikke håpet om at du en dag vil møte mennesker som vil sette pris på dine egenskaper.

Drøm om å se andre mennesker som holder flagg

Hvis noen andre bærer et flagg i drømmen din, betyr det at din kollega vil ta anerkjennelse for noe du har gjort. Du vil prøve å forklare dem hvor feil det er, pent, men etter at du innser at de ikke tar hensyn til deg, vil du be om hjelp fra sjefen din. Mens du gjør det, må du være veldig klok og forsiktig. Tenk på hvert ord og argument du sier, for ellers kan du forårsake en motvirkning.

Drøm om å brenne et flagg

Å brenne et flagg i en drøm betyr at du endelig vil få nok mot og styrke til å fortelle noen til ansiktet deres alt du synes om dem. Du tåler sannsynligvis hån og fornærmelser lenge, men du har bestemt deg for å tie, av respekt og gode intensjoner. Imidlertid vil det være tid når du vil innse at det ikke er noen grunn til å holde det inne, og du vil ganske enkelt kunne spytte alt ut i ansiktet deres.

Å drømme om andre mennesker som brenner et flagg betyr at urett som er gjort mot noen andre vil skade deg. Det er mulig at du vil bestemme om noens tro med en gruppe mennesker. Du vil være i undertall, og på grunn av det vil det bli gjort urett mot noen. Du vil prøve å gjøre det riktig, men du vil ganske enkelt ikke ha nok kraft til å gjøre det. Å akseptere virkeligheten vil være vanskelig for deg, men med tiden vil du innse at hendene dine var bundet.

Drøm om flagrende flagg

Å drømme om et flagg som flagrer betyr at kommunikasjonen med din partner eller familiemedlemmer vil forbedre mye. Du slutter å kjempe om små ting. Dessuten vil du innse at forståelse og støtte er avgjørende for alt du gjør, og at familien din har den samme oppfatningen om det. Den følgende perioden vil være flott for å få nye vennskap.

Drøm om å se foldede flagg

En drøm der du ser et foldet flagg betyr at du er klar for nye utfordringer som venter deg på jobb, skole, høyskole eller i ditt private liv. Du vil endelig ha nok styrke, så nye gjøremål og forpliktelser vil ikke være et problem for deg. Du vil innse hvordan du kan bruke tiden effektivt, slik at du endelig vil kunne glede deg over ting som oppfyller deg.

Drøm om å kjøpe et flagg

Å drømme om å kjøpe et flagg betyr at du blir invitert til et bryllup eller en annen feiring. Invitasjonen vil gjøre deg virkelig glad, og du vil gjerne godta å gjøre noens spesielle dag bedre med din tilstedeværelse. Du vil sørge for å ta med fine gaver, for å gjøre vertene lykkelige. Du venter utålmodig på den dagen.

Drøm om å selge flagg

Å selge et flagg i en drøm betyr at en planlagt tur eller en jobb ikke vil bli realisert av objektive årsaker. Du vil virkelig bli skuffet på grunn av det. Den beste måten å komme seg over er å tro at når en dør lukkes, åpnes en annen. Det vil hjelpe deg å innse at du ikke kan oppfatte små feil så tragisk.

Drøm om å gi et flagg til noen

Å drømme om å gi noen et flagg betyr at du er hemmelig forelsket. Du liker noen lenge, selv om de av en eller annen grunn ikke er tilgjengelig for deg. Hvis du også er i et forhold, er problemet enda større. Det forhindrer deg imidlertid ikke fra å fantasere om dem. Du vil gjerne komme nærmere, selv bare som venner, men du er redd for at forholdet ditt ikke ville være vennlig på lenge.

Drøm om å motta et flagg fra noen

Å drømme om å motta et flagg fra noen betyr angst. Du er redd for folks reaksjon angående hvert trekk du gjør, så du ber om godkjenning for alle dine beslutninger. Det er mulig at samfunnet har gjort en altfor forsiktig person fra deg, eller at du lider av mangel på selvfølelse på grunn av dårlige erfaringer fra fortiden. Mange setter pris på dine dyder, men du bør begynne å sette pris på deg selv også. Det betyr ikke at du må bli narsissistisk, men en liten dose arroganse vil ikke skade deg.

Drøm om et svart flagg

Denne drømmen forteller deg å være forsiktig når du tar viktige beslutninger. Se opp for hvert punkt i kontrakten du signerer. Et øyeblikk av hensynsløshet kan koste deg jobben, hjemmet eller til og med en du er glad i. Vær ekstra forsiktig hvis du bestemmer deg for å ta et lån eller kjøpe en bil, fordi hensynsløshet kan føre til mange bekymringer og mye stress.

Drøm om et hvitt flagg

Et hvitt flagg i en drøm betyr at du vil slutte fred med noen du har et dårlig forhold til, lenge. Du vil innse at tiden for å begrave lukene har kommet, så du vil endelig bestemme deg for å ha en samtale som voksne. Du vil prøve å forstå den andre siden av historien, så konflikten som har skapt et slikt hat mellom dere to vil virke ganske ubetydelig for dere.

Betydninger av drømmer kan være enklere. Hvis du nylig har sett et flagg, har det gjort inntrykk på deg.

Show Buttons
Hide Buttons