Håndjern: Drømmesymboler & Drømmetydning

Håndjern: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning

Drøm om håndjern

En drøm der håndjern dukker opp betyr at bevisstheten din er ustabil. Det er mulig at du ikke har blitt straffet for det du har gjort før, men over tid roer det fortsatt ikke ned. Du får ofte følelsen av at andre kjenner hemmelighetene dine, og du kan høre hån i ordene eller forsøk på å få deg til å innrømme dine synder.

Drøm om at noen legger deg i håndjern

Å drømme om at noen andre legger i håndjern, betyr at du må stole mer på deg selv. Du kan stole på hjelp fra en innflytelsesrik slektning eller bekjent som lover å gjøre noe du ikke lenger kan gjøre på egen hånd. Selv om den personen hadde de beste intensjonene, hvis noe uventet skjer, vil de være alene, uten hjelp.

Drøm om å legge noen i håndjern

Å drømme om å legge andre i håndjern betyr at du lett vil dømme andre. Du er troende på alt du hører, så du er et enkelt mål for de som ikke har gode intensjoner og prøver å manipulere deg. Først etter å ha tenkt gjennom alt og satt deg selv i andres sko, kan du innse at du har gjort en feil og gjøre ditt beste for å rette det.

Drøm om at politiet vil legge deg i håndjern

Hvis du drømmer om at en politimann skal legge deg i håndjern, betyr det at noen som har autoritet i samfunnet ditt, har absolutt kontroll over deg. Du tar ikke beslutninger alene lenger mens personen selv forteller deg hva du skal gjøre. Disse drømmene symboliserer mangelen på frihet og uavhengighet når det gjelder å ta viktige beslutninger.

Drøm om å kunne fjerne håndjern

Hvis du drømmer om å klare å ta håndjern av, betyr det at du har stor mental styrke, takket være hvilken du vil overvinne alle hindringer og utfordringer i livet. Det virker kanskje ikke som det, men motet og evnen til å tenke logisk under en krise er beundringsverdig.

Drøm om at noen andre tar av håndjern

En drøm der du ser noen andre ta håndjern av betyr at du beundrer noen som besitter egenskapene du lengter etter. Du har aldri vært en helt, men du respekterer de som er modige nok til å oppnå drømmene sine. Se opp til dem, og du vil bli den personen du alltid har ønsket å være.

Drøm om at noen tar av deg håndjernene

Denne drømmen betyr at et problem som har plaget deg lenge, til slutt vil forsvinne. Du har sannsynligvis jobbet med ett problem en stund. Du har blitt desperat og utålmodig, noe som ikke hjalp med å finne en løsning. Du må bare være utholdende litt mer, og resultatene vil følge.

Drøm om å ha lenker på beina

En drøm der du har lenker på beina betyr at du kommer til å utsette en etterlengtet tur eller jobb. Noen omstendigheter vil stoppe deg fra å oppfylle ønsket ditt. Men fortvil ikke fordi den nye muligheten dukker opp snart.

Drøm om å sette lenker på andres bein

Når du drømmer om å sette lenker på noens ben, betyr det at du vil beholde noen ved din side for enhver pris. Du har sikkert lagt merke til at din partner eller venn begynner å ta avstand fra deg. Du henger og snakker sjelden, så du forstår ikke hva som skjer, men du vet at du ikke vil la det forholdet ta slutt.

Drøm om å kjøpe håndjern

Å drømme om å kjøpe håndjern betyr at du vil kontrollere noen. Du vil sannsynligvis forme partneren din slik det passer deg. Men hvis du gjør det, er det ikke lenger personen du ble forelsket i, og du vil bli enda mer misfornøyd. Du må lære å elske mennesker slik de er.

Drøm om å selge håndjern

Å selge håndjern i en drøm betyr at du vil ta feil side i det virkelige liv. Du vil få en sjanse til å være en mekler i et argument mellom to personer du kjenner. Du vil ha vanskelig for å bedømme hvem som har rett, så du kan ta feil på en av sidene i krig. Først senere vil du innse at du har gjort en feil, men det vil være for sent å endre noe.

Drøm om å få håndjern i gave

Hvis noen gir deg håndjern som en gave i en drøm, betyr det at du mangler eventyr og moro i livet ditt. Du har kanskje falt inn i en kjedelig rutine, og hver dag virker det samme for deg. Du vil gjerne endre noe, men ingenting fungerer. Du tror at du trenger de riktige menneskene ved din side for noe slikt, men du er faktisk problemet.

Drøm om å gi noen håndjern

Å drømme om å gi noen håndjern betyr at du i virkeligheten kan skjule dine interesser og fantasier. Du er sannsynligvis interessert i noe som andre synes er rart, meningsløst eller til og med barnslig. Du snakker ikke med noen om det på grunn av det, men gjemmer det som din lille hemmelighet.

Drøm om at du skal stjele håndjern

Hvis du stjeler håndjern i en drøm, betyr det at du vil bruke våpnene dine for å beseire fiendene dine. Jeg er ikke kjent med krigføring, siden jeg ikke har erfaring med taktikk og hvordan det fungerer. Du bruker omvendt psykologi fordi det vil gi deg de resultatene du ønsker.

Drøm om at noen stjeler håndjernene dine

Hvis du drømmer om at noen skal stjele håndjernene dine, betyr det at du ikke vil lykkes i forsøket på å slå konkurransen. Det er en sjanse for at noen gjør jobben din mye bedre enn deg, så du er bekymret for din plass i selskapet. I stedet for å prøve hardere, kaster du bort tiden din på å finne måter å slå den personen på. Det vil ikke gi deg noe bra fordi den personen vil klare å overvinne den situasjonen. Vi snakker om noen med mye forretnings- og livserfaring, så din taktikk vil ikke fungere på dem.

Drøm om å finne håndjern

Å finne håndjern i en drøm betyr at du ikke vil godta å sette andre mennesker i fare for å nå målet ditt. Mange vil råde deg til å bruke det våpenet, men du vet at bevisstheten din ville være rastløs til resten av livet på grunn av slike handlinger. Du vil heller ta stien mindre reist enn å gå over de døde. Suksessen din vil være stabil og lang levetid på grunn av den når du oppnår den.

Drøm om å finne tapte håndjern

Når du drømmer om å miste håndjern og lete etter dem, betyr det at du vil prøve å skjule feilen din forgjeves. Du vil beskylde andre mennesker for det uten å lykkes fordi sannheten vil komme til overflaten før eller siden. Det er bedre å innrømme det du har gjort med en gang, slik at du ikke mister troverdigheten du har for øyeblikket.

Drøm om å gjemme håndjern

En drøm der du prøver å skjule håndjern betyr at du er sjalu, men ikke vil innrømme det. Partneren din føler at du ikke stoler på dem og vet ikke hvordan han skal overbevise deg om at de ikke har tenkt å forråde deg. Atferden din er et resultat av usikkerhet, ikke fordi din kjære har gitt deg en grunn til å tvile på dem.

Drøm om noen som gjemmer håndjern

Hvis du ser noen andre gjemme håndjern i en drøm, betyr det at du ved et uhell vil avsløre noens hemmelighet. Du vil rett og slett være på feil sted til feil tid. Informasjonen du hører vil sjokkere deg, men du vil ikke snakke om det til andre mennesker. Du vet godt nok hvordan sladder kan ødelegge noens liv, og derfor vil du ikke delta i noe slikt.

Drøm om å kaste håndjern

Denne drømmen symboliserer å frigjøre deg selv fra noe som har plaget eller begrenset deg lenge. Det kan være en dårlig jobb, et forhold uten fremtid eller falske vennskap. Uansett vil du bli kvitt det og til slutt fortsette å leve slik du vil.

Drøm om å se andre mennesker kaste håndjern

Hvis du drømmer om at noen andre skal kaste håndjern, betyr det at du vil støtte de store avgjørelsene din kjære har tatt. Vi snakker om noe som kan forandre livet deres, så din støtte og råd vil bety mye for dem i en så turbulent periode.

Betydningen av drømmer kan være mer triviell. Hvis du nylig har blitt lagt i håndjern, har det sikkert gjort et sterkt inntrykk på deg.

Show Buttons
Hide Buttons