Horoskop – kinesisk år 1991

Horoskop – kinesisk år 1991

kinesisk år 1991

Hva slags dyrekretser er mennesker født i 1991?

I den kinesiske kalenderen er 1991 sauens år. Til forskjell fra vestlige følger kinesere folk månekalender siden antikken. I den gregorianske kalenderen er folk født fra 15. februar 1991 til 3. februar 1992 sauer, og personer født fra 1. januar til 14. februar i 1991 tilhører Horse.

Heldige tegn

Heldige tall: 5, 9

Heldige farger: gul, svart, brun, hvit

Personlighetstrekk

Sauen er født i 1991 og er godhjertet, ambisiøs, ansvarlig, forsiktig, kompetent og initiativrik. De liker å jobbe etter en plan, og gir folk inntrykk av at de kan stole på. De legger stor vekt på prinsipp og tro. De sparer ingen innsats for å hjelpe venner når de er i trøbbel.

Sauene er imidlertid veldig sta og mangler fleksibilitet. De er ganske tradisjonelle og stive og vet ikke hvordan de skal tilpasse seg endringer raskt. Samtidig er de utålmodige og bryr seg ikke om andres følelser når de snakker med dem. Det er mer sannsynlig at de blir sinte og humøret er uberegnelig.

Karriere

Karriereformuen deres er ganske bra. De gjør fremskritt trinn for trinn i arbeidet sitt. Fordi de er kompetente, kan de enkelt få ros fra sjefen og bli forfremmet. Dessuten er forholdet til kolleger også relativt godt, og det blir ingen konflikter.

Penger

Sauens formue er ganske bra. På grunn av deres gode prestasjoner i karrieren vil de tjene en betydelig lønn. Dessuten er de veldig gode på investeringer og økonomisk styring. Så lenge det er nok fond, kan de tjene en formue. Det skal imidlertid bemerkes at det er risiko ved investeringer, og de bør være forsiktige med feller i markedet.

Kjærlighet og forhold

Folk født i dyrekretsen er heldige i kjærlighet og forhold. Generelt sett kan de møte det motsatte kjønnet de liker, men de bør være gode til å gripe muligheter til å date med dem. Samtidig bør de passe på upassende motsatt kjønn rundt seg og trekke en klar linje med dem i tide, ellers vil det påvirke deres kjærlighetsforhold. Sist, men ikke minst, husk å kommunisere mer med ektefellene. God kommunikasjon er en viktig måte å fremme følelser på.

Helse

Helseflaksene deres er relativt jevne. Det blir ikke mange helseendringer. Men ikke gjør noe skadelig for helsen deres når de er unge, for eksempel å holde seg sent oppe og drikke for mye. Spesielt bør sauer som har operert mer ta hensyn til kroppspleie for å forhindre gjentakelse. Arbeid er viktig, men hvile er også viktig.

Show Buttons
Hide Buttons