Horoskop – kinesisk år 1993

Horoskop – kinesisk år 1993

kinesisk år 1993

Ifølge dyrekretsen tilhører mennesker født i 1993 hanen.

Med henvisning til gregoriansk kalender, begynner haneåret fra 23. januar 1993 til 9. februar 1994, og de menneskene som er født fra 1. januar til 22. januar i 1993 tilhører apen.

Heldige tegn

Heldige tall: 4, 9

Lucky Colors: gull, hvit

Personlighetstrekk

Folk født i hanen 1993 er veldig flinke og kvikke. Uansett hva slags vanskeligheter de møter, kan de alltid finne løsninger raskt. De er varmhjertede, fulle av kjærlighet og medfølelse, så de liker dyr veldig godt og hjelper ofte mennesker når de er i trøbbel. I tillegg er de fantasifulle siden en tidlig alder. Derfor liker de fantastiske ting som eventyr, fabler og så videre, og de har vakre forventninger til fremtiden.

Hanen er imidlertid selvsentrert og født med stolthet. De er ofte strenge med andre, men ikke seg selv. De hjelper ofte andre, men de vil også bli belønnet fra dem. Dessuten er de veldig følsomme og liker ikke kritikk fra andre.

Karriere

Hanen har en relativt god formue i karrieren. For kontorarbeidere vil de ikke støte på mange tilbakeslag på arbeidsplassen, og de blir lett verdsatt av ledere, slik at de kan vise frem talentene sine godt. Og hvis de fanger mulighetene godt, kan de jobbe i utlandet, noe som kan legge et bedre grunnlag for fremtidig utvikling. For gründere, selv om det i utgangspunktet ikke vil være noen vendinger på veien for å starte en bedrift, krever det fortsatt en viss innsats for å oppnå bedre utvikling. Det foreslås at de deltar i flere fester og aktiviteter, slik at de kan få flere venner og kanskje få noen store bestillinger.

Penger

Formuen er ganske jevn i deres liv. For kontorarbeidere er lønnen i utgangspunktet på gjennomsnittsnivået. Etter å ha samlet litt penger, vil de ha større utgifter, så det er vanskelig for dem å spare penger. For entreprenører, selv om utviklingen av virksomheten er god, er det ikke for mange store ordrer og inntekter. Og husk at de må være forsiktige før de investerer, og aldri investere etter ønske, noe som sannsynligvis vil føre til et stort tap.

Kjærlighet og forhold

1993 -hanen vil oppleve noen oppturer og nedturer i kjærlighet. Det er ikke veldig lett for dem å møte den rette personen, slik at de trenger å gå gjennom flere forhold før de endelig gifter seg. Etter ekteskapet, på grunn av sin travle karriere, kan de forsømme kjæresten sin, så de krangler ofte med dem. Derfor foreslås det at de skal kommunisere med hverandre i tide og tilbringe mer tid med ektefellene i fritiden.

Helse

De må være forsiktige med skaden forårsaket av kroniske sykdommer. Noen dårlige levevaner som å være sent ute, drikke, røyke og uregelmessig kosthold er svært helseskadelig. Derfor må de utvikle en god levevane og tilrettelegge sitt arbeid og liv godt, ellers får de alvorlige helseproblemer.

Show Buttons
Hide Buttons