Horoskop – kinesisk stjernetegn 1986

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1986

kinesisk stjernetegn 1986

Hvilke elementer har en tiger født i 1986?

I følge Kinas dyrekrets er 1986 Tigerens år. I følge de fem faktorene er 1986 et år med brann. Så menneskene som ble født i dyrekretsen i 1986 er branntigre.

Ettersom den kinesiske dyrekretsen følger månekalenderen, starter ildtigeråret fra 9. februar 1986 til 28. januar 1987. De som er født fra 1. januar til 8. februar i 1986, tilhører den kinesiske dyrekretsen ved okse.

Heldige tegn

Lykketall: 3, 9

Heldige farger: grønn, gylden gul

Personlighetstrekk

Mennesker født med dyrekretsen tigre er naturlig smarte og har raske hjernerotasjoner. Dessuten har jeg vært elsket av lærere siden jeg var ung fordi jeg er god til å lese og liker fritidsaktiviteter. De er ærlige, seriøse og talentfulle. Og de gjør alltid det de har sagt. De uttrykker sine meninger fullt ut når de diskuterer med andre.

Men de er for ambisiøse og stolte, og ivrige etter å få andres beundring. De blir lett lurt av dårlige mennesker.

Karriere

Branntigerens karriere går jevnt og trutt oppover. De jobber veldig hardt hver dag, og kan samle litt erfaring i tidlig alder. Karrieren deres vil bli bedre og bedre i middelalderen. De kan få påskjønnelse fra sine overordnede og raskt bli forfremmet, og det er også lett for dem å bli leder og få et godt omdømme i jobben.

Penger

I ungdommen kan de få økonomisk støtte fra foreldrene, men ikke be om for mye. Lær å tjene penger med egne hender. Heldigvis er de så smarte og kan lett gripe forretningsmuligheter og skaffe store mengder inntekter. Imidlertid må de være på vakt og ikke stole på andre lett; ellers kan de tape store penger.

Kjærlighet og relasjoner

Kjærlighetsformuen deres er ikke veldig jevn. I tidlig alder kan de møte en feil person og bli lurt av ham/henne. De bør lære å justere humøret, jobbe hardt og trekke livet til rett spor, så kan det hende de møter den rette personen like etter. På grunn av deres ærlige egenskaper, kan gifte mennesker ikke vite hvordan de skal skape romantikk og overraskelser, slik at de ofte gjør partnerne sine ulykkelige. Tilbring mer tid med partnerne deres, og skap noen overraskelser og romantikk nå og da. Forholdet mellom mann og kone vil definitivt bli bedre.

Helse

Folk født i 1986 år av branntigeren bør være mye oppmerksom på deres fysiske tilstand. På grunn av deres dårlige levevaner, kan kroppene deres være i sub-sunn tilstand i lang tid. De bør bli kvitt dårlige vaner som røyking, overdreven drikking, overdreven diett, mangel på mosjon og søvn. De trenger å spise mer melk, yoghurt, frukt og vitaminer for å få næring.

2021

Formuen til tigerfolk født i 1986 er ikke dårlig. Så lenge de gjør sine egne arbeidsoppgaver godt, kan de få den belønningen de fortjener. Spesielt de tigrene som er engasjert i salgsindustrien vil ha enestående ytelse og kan få en god bonus mens de tjener høy inntekt. Ikke vær grådig etter små gevinster. 2021 er ikke et godt år å investere.

Personer med tigertegn i kinesisk stjernetegn er flinke til å håndtere mellommenneskelige forhold og kommer godt overens med kolleger i år 2021. Ikke gi folk følelsen av å være for kloke, da dette ikke bidrar til forbedring av mellommenneskelig forhold. Det viktigste er å gjøre jobben sin godt og være spesielt oppmerksom på detaljene.

Tigerens formue i 2021 i kjærlighet og forhold ville vært bedre. Selv om det i den siste tiden var det ofte krangel med elskere på grunn av noen trivielle saker. Men i 2021 vil forholdet til deres partnere lette betydelig. Begge parter kan tolerere og forstå hverandre. Single tigre vil ha muligheten til å bli kjent med en rett person og ha et søtt kjærlighetsforhold.

Gitt spådommen om dårlig helse i 2021, bør de prøve å gå til noen flate og trygge steder og unngå å gjøre noen farlige idretter når de skal ut for å trene. Ikke bryt trafikkreglene etter ønske, enn si fyll og kjør. Når de engasjerer seg i sosiale aktiviteter, er det bedre å ikke drikke for mye. Spis mindre mat med høyt kaloriinnhold og mye fett.

Show Buttons
Hide Buttons