Horoskop – kinesisk stjernetegn 1988

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1988

kinesisk år 1988

Hvilken type drage er folk født i det kinesiske dyrekretsåret 1988?

Mennesker født i 1988 er jorddragen basert på kinesiske fem elementer og kinesisk dyrekrets.

Kinesisk dyrekrets følger månekalenderen og datoen mellom månekalender og gregoriansk kalender er litt annerledes. I den gregorianske kalenderen er jorddragen født fra 17. februar 1988 til 5. februar 1989; de som er født fra 1. januar til 16. februar i 1988 er brannkanin.

Heldige tegn

Lykketall: 4, 9

Lucky Farge: hvit

Personlighetstrekk

Folk født i 1988 år av dragen er ambisiøse drømmere. De er veldig smarte og jobber hardt med stort initiativ. Hvis de kan holde seg til én ting, vil de ha store prestasjoner. De er mennesker med et kjærlig hjerte, og de liker å bli venner med alle slags mennesker.

Men de mangler tålmodighet og gir ofte opp halvveis. Så de mister ofte prestasjonene sine. De er avhengige av shopping og kaster alltid bort penger på uanvendelige ting.

Karriere

Jorddragen kan møte noen utfordringer i arbeidsfeltet gjennom hele livet. Arbeidsfremgangen deres blir lett forstyrret av noen dårlige mennesker. Derfor er arbeidseffektivitet den viktigste saken de må ta hensyn til på arbeidsplassen. I tillegg må de lære hvordan de skal håndtere mellommenneskelige relasjoner. Entreprenører bør unngå å bli fristet av fine ord og tenke seg om før de tar avgjørelser.

Penger

Lønnen er nok til at de kan leve et stabilt liv. Og de kan også tjene litt ekstra penger gjennom investeringer og økonomisk styring. Det er imidlertid nødvendig å unngå å hengi seg til høyrisikoinvesteringer og finansielle produkter. Ellers vil det føre til store tap. Det er bedre å konsultere fagfolk og erfarne eldre før du tar beslutninger knyttet til pengespørsmål.

Kjærlighet og relasjoner

Kinesiske stjernedragefolk bør behandle kjærligheten deres seriøst. Etter å ha giftet seg, kan de bli tiltrukket av noen motsatte kjønn, noe som vil vekke deres ektefelles misforståelse, så de må være faste og fortelle beundrere sannheten ved første gang. Samtidig må de bry seg mer om den fysiske og mentale tilstanden til sine elskere. Gaver på jubileer eller spesielle festivaler kan utdype relasjonene deres.

Helse

Jorddragen vil ha god helseformue og vil ikke lide av for mye smerte i livet. Det er bare nødvendig å unngå å bli sinne under presset av tungt arbeid, fordi det ikke bidrar til leverens helse. Selv om de er travle i arbeidet, bør de legge merke til endringene i kroppen. Og det anbefales å gjøre fysiske undersøkelser regelmessig.

2021

I følge Dragon Fortune-spådom i 2021, vil de møte mange utfordringer i karrieren som de kan være vanskelige for å oppnå de ønskede resultatene. Men når disse vanskelighetene er overvunnet, vil dette være et stort gjennombrudd i deres karrierer. Selvfølgelig vil prosessene være vanskeligere enn noen gang, så de må ta hensyn til emosjonell ledelse og eliminere negative følelser i tide. Når du kommuniserer med kolleger og ledere, prøv å holde deg rolig og tålmodig for å unngå utilsiktet fornærmelse av andre, noe som kan medføre ulemper for arbeidet i fremtiden.

Det vil være en nedgang i inntekt på grunn av ikke uheldig formue. Noen dragemennesker som er på utkikk etter jobb vil bruke sine tidligere sparepenger. Når de investerer, bør de fastsette sine egne vurderinger og ikke lytte til andre etter eget ønske for å unngå å falle i investeringsfeller. Hvis de ønsker å forbedre sin økonomiske situasjon, bør de utvikle en rimelig økonomisk planlegging og rasjonelt forbruk. Ikke ta med for mye penger når de går ut for å ha det gøy.

Folk i denne alderen er under mye press, og karrieresvikt kan lett påvirke forholdet deres. I år mister dragefolket ofte besinnelsen når de møter konenes mas og klager. De to krangler ofte om trivielle saker i dagliglivet. Det anbefales å kommunisere rolig med hverandre og finne en måte å komme gjennom vanskelighetene sammen. Når single drager møter noen de liker, bør de være mer proaktive, ellers kan de savne ham eller henne.

Plaget av søvnløshet og stress vil deres mentale tilstand være relativt svak. De kan finne noen måter å frigjøre stress og lindre følelser, for eksempel løping, fitness og klatring. Dette vil ikke bare slappe av deres slitne og anspente sinn og kropp, men også forbedre søvnen til en viss grad.

Show Buttons
Hide Buttons