Horoskop: Væren mann & Jomfru kvinne

Horoskop: Væren mann & Jomfru kvinne

Væren mann & Jomfru kvinne

Væren er veldig lidenskapelig, dristig, men kan være litt egosentrisk, mens jomfrukvinnen er kjærlig, sterk og smart. Væren elsker å få venner, mens jomfruer er reserverte, så det kan ta tid å skape et sterkt vennskap mellom dem. Imidlertid er disse to veldig kompatible mens de jobber sammen på samme kontor på grunn av deres hardtarbeidende personlighet.

Mens de er i et kjærlig forhold, oppfyller de begge hverandres følelsesmessige behov og har et godt bånd sammen. Men for at ekteskapet deres skal fungere, må det inngås visse kompromisser fra dem begge.

I følge vedisk astrologi er Væren kjent som Mesha Rashi, og det er det første horoskopet og representerer ildtegnet. Deres livlighet, tro, egenrådige holdning og styrke beskriver dem som en helhet. Væren vil sannsynligvis gjøre det de tror av hele sitt hjerte. De er kjent for sin faste natur og sitt dårlige humør.

Jomfruen eller Kanya Rashi, derimot, er jordens tegn på detaljer og perfeksjonisme. Tegnet styres av den omsorgsfulle, ryddige og regellydige jomfruen. Jomfruen er et foranderlig tegn og ser derfor på det store bildet for å pirre ut detaljer som må endres.

Personlighet

Væren menn: De er kjent for å være bestemte, lidenskapelige og sterke personligheter. Væren er dristig og selvsentrert. De har motstanden til å vinne over universet og få ting gjort det de ønsker å gjøre. På samme måte er de korthjertede og taktløse når målene og ambisjonene deres blir tregere.

Jomfrukvinner: De er snille og kjærlige. Jomfrukvinner har sjelden et brennende og aggressivt temperament. En jomfrukvinne er en ultimat kombinasjon av skjønnhet og hjerne. De har gode organisatoriske ferdigheter. De har et fantastisk øye for detaljer og nyter orden, presisjon og effektivitet i alle ting. De kan virke sjenerte og pensjonerende personligheter fra utsiden, men de er veldig sterke og stabile innvendig.

Vennskap

Væren-mannen har ikke problemer med å få venner. De er vennlige og setter pris på alle for deres unike egenskaper. Mens det er akkurat det motsatte for Jomfrukvinnene, er de trege til å få venner. De er ærlige og vennlige, men de har en tendens til å ha få venner som de åpner opp med. På plussiden er de ekstremt lojale mot vennene de har og streber etter å være så hjelpsomme som mulig.

Væren mann og jomfrukvinner kan dele et godt bånd bare hvis jomfrukvinner lar Væren mannen få det vennlige rommet i livet hennes.

Karriere

Væren menn: Væren menn er en doer som er drevet til å fullføre enhver oppgave han er tildelt. Han leder veldig godt og følger med uten misunnelse eller tvist. Å jobbe i et team er ikke et problem for dem, da de kan løse problemer uten å ta hjelp.

Jomfrukvinner: Jomfrukvinner er oppriktige og strenge mot arbeidet sitt, men de krever at noen presser dem og oppmuntrer dem. De har ekstraordinære kommunikasjonsevner og vet godt hvordan de skal sette personlige grenser. De søker perfeksjon i alt de gjør, og de er født til å være de beste.

Sammen – Som nevnt tidligere, utmerker de seg begge helt i karrieren. De verdsetter begge hardt arbeid og har ambisiøse drivkrafter som konkurrerer med mange andre tegn. Uavhengig av deres dynamiske spesifikasjoner, vil de fungere feilfritt sammen som et team.

Kjærlighet

Væren mann: Væren mann når forelsket er en åpen bok du kan lese tydelig. Det er sannsynlig at de sier sitt hjerte og gjør hva som helst for å vinne hjertet til sin damekjærlighet. De er romantiske og insisterer på at kjærligheten deres skal gjøre romantiske handlinger for å få jenta deres til å bli forelsket i dem.

Jomfrukvinne: Jomfrukvinner, når de er forelsket, er vanligvis rimelige spesielle når de velger en elsker. De lar ikke noen raskt komme inn i livet deres. De vil sannsynligvis bli redde, nervøse, irriterte og rastløse når de blir forelsket. Dessuten forventer de alltid at partneren deres tar det første grepet, da det hjelper dem å føle seg mer komfortable med å snakke om hvordan de tenker. Når de er forelsket, er de ekstremt lojale, pålitelige og ærlige.

Sammenkobling og ekteskapsliv

Væren-mannen vil gjøre alt for å få forbindelsen deres til å vare lenger. Begge tegnene har emosjonelle behov som de kan oppfylle i hverandres nærvær. Alt i alt har de en god forbindelse, og det er ingen vesentlig mismatch som gjør dette forholdet til en umulig satsing.

Væren menn som inngår et ekteskap med jomfrukvinner skaper en konstant blanding av det dristige og blate. En sunn dose toleranse og måtehold fra en Vær-mann og Jomfru-kvinne kan gjøre ekteskapet deres spennende og, enda viktigere, harmonisk og gjennomførbart.

Være sammen

Positiver – Det er en god mengde forståelse mellom de to tegnene. Væren menn er veldig lojale og trofaste mot partneren sin, så det vil ikke være slike tilfeller der de kan være utro mot jomfrukvinnene. På samme måte er jomfrukvinner også veldig pålitelige og pålitelige når det kommer til forholdet eller ekteskapet deres. Dessuten har Væren en tendens til å være en veldig støttende faktor for Jomfru-jenta deres.

Negativer – Væren-menn er sta og iherdige, mens jomfrukvinner er organiserte og kritiske. Egenskapene deres har en tendens til å kollidere med hverandre, og hvis de ikke holdes tilbake, kan det føre til at forholdet eller ekteskapet faller. Også menn fra Væren har en tendens til å dominere, mens jomfrukvinner prøver å kontrollere forholdet deres, noe som kan skape konflikt mellom dem. Dessuten vil dette føre til alvorlige ego-problemer mellom de to også.

Show Buttons
Hide Buttons