Horoskop: Væren mann og Kreft kvinne

Horoskop: Væren mann og Kreft kvinne

Væren mann og kreft kvinne

På noen måter danner en Vær-mann og Kreft-kvinne det stereotype tradisjonelle forholdet mellom kjønnene.

En Vær-mann er krigeren og beskytteren, mens Kreftkvinnen er den arketypiske moren som tar seg av hjem og ildsted. Men hvor godt samsvarer de egentlig?

Kompatibiliteten mellom et Aries-mann og et kreftkvinnepar har potensial til å bli en god en. Imidlertid har dette forholdet også potensial til å være ekstremt flyktig.

For at denne kombinasjonen skal fungere, må disse to lære seg strategier for å forhindre at uenigheten deres blir fullstendige kriger.

Hvis de lærer disse strategiene, har de potensialet til å leve lykkelig alle sine dager og kan utgjøre et flott foreldreteam.

Faktisk er det en av de mest eksplosive i dyrekretsen, bare konkurrert med forholdet mellom en Kreftmann og Væren kvinne og en Væren mann og Væren kvinne.

Viktige trekk ved en Vær-mann

En Vær-mann er den arketypiske krigeren. Det høyeste uttrykket for denne energien er å beskytte og forsvare de som er sårbare og svake.

Ja, han liker å kjempe for kampens skyld, men han er ikke virkelig oppfylt med mindre han har noe eller noen å kjempe for.

Når det er et problem, møter han det frontalt. I likhet med Ramen, som er symbolet hans, håndterer han trusler ved å løpe fremover.

Han er ikke veldig subtil og har liten forståelse for andres frykt eller følelser.

Han vil tolerere dem i en kvinne, men han liker dem ikke. I hans øyne er disse tingene tegn på svakhet, og de får frem det verste i ham.

Viktige trekk ved en kreftkvinne

Som vi sa før, er en kreftkvinne den arketypiske moren. Hun er følsom og emosjonell, og hun er lykkeligst når hun bryr seg om andre.

Selv om hun er ekstremt følsom, bør dette ikke forveksles med svakhet. Det er ingenting tøffere enn en mor som beskytter ungene sine!

Likevel, hvis en kreftkvinne ikke har barn eller noen andre å pleie og beskytte, kan den energien bli til selvbeskyttelse.

I likhet med krabben, som er hennes symbol, har hun en myk innside dekket av et hardt skall med skarpe og farlige klør. Hun takler trusler ved å bevege seg sidelengs og trekke seg tilbake.

Kjærlighet

En Vær-mann og Kreftkvinne vil finne hverandre attraktive.

Hun vil bli tiltrukket av ham som en sterk mann som kan forsvare henne. Han vil bli tiltrukket av hennes tilsynelatende sårbarhet, og han vil ønske å gi henne den beskyttelsen hun ønsker.

Til tross for dette har de to lite til felles. Av denne grunn vil de ikke ha mye å snakke om.

De vil heller ikke ha mange ting de liker å gjøre sammen. Han foretrekker at dates er eventyr, mens hun ikke elsker noe mer enn en rolig kveld hjemme.

Volatiliteten i forholdet deres kan eller ikke kan bli manifest i løpet av denne tiden.

Seksuell kompatibilitet

Til tross for forskjellene deres, er det mye seksuell kjemi mellom en Vær-mann og en kreftkvinne. De passer godt på soverommet.

Disse skiltene er i et aspekt med hverandre kjent som en firkant. Firkanten er et veldig spent aspekt, og tegn som er firkantede hverandre har en tendens til å irritere hverandre.

Likevel skaper denne typen friksjon ofte sterk magnetisme og seksuell tiltrekning.

Akkurat som en Aquarius Mann og Taurus Woman uansett hva vanskelighetene er i resten av forholdet deres, vil de ha et hett sexliv!

Ekteskap

En Vær-mann og en kreftkvinne kan ha et lykkelig og vellykket ekteskap hvis de finner ut hvordan de skal håndtere eksplosiviteten i forholdet deres.

De vil ikke være venner, men de vil lett slå seg ned i rollen som mann og kone.

Hvis flyktigheten ikke viste seg da dette paret datet, vil det helt sikkert stige til overflaten når de er gift.

Kampene deres vil ha et distinkt mønster som vi vil diskutere mer detaljert senere.

Å lære å håndtere disse kampene vil gjøre eller ødelegge ekteskapet deres.

Det er generelt ikke tilrådelig å få barn for å styrke et dårlig ekteskap. Men i tilfelle av en Vær-mann og en kreftkvinne, vil barn gå langt for å bringe forholdet i balanse.

Grunnen til dette er at barn vil få frem det beste i dem begge.

En kreftkvinne trenger å pleie like mye som en Vær-mann trenger å kjempe. Hvis hun har barn å ta vare på, vil hun ha mindre sannsynlighet for å vise negative krefttrekk.

På samme måte vil en Vær-mann ønske å beskytte familien sin. Han vil også se sin kreftkone utmerke seg som mor, noe som vil få ham til å utvikle en dyp respekt for henne.

Når det gjelder foreldreskap, vil de to være enige om det meste.

Det eneste som kan være et problem er om de har gutter. Han vil være tøffere mot dem enn hun vil, og han vil tro at hun skjemmer bort dem.

Til tross for dette vil han mene at overbeskyttelsen hennes er naturlig for kjønnet hennes.

I stedet for å krangle med henne, vil han være enda strengere og mer krevende overfor sønnene sine for å kompensere.

Karriere

En Vær-mann og en kreftkvinne burde sannsynligvis ikke engang prøve å jobbe sammen. Her er hvorfor;

Det er tre typer energi i astrologi. Disse tre typene kalles moduser. Modusene er kardinal, faste og foranderlige.

Cardinal tar initiativ og liker å skape forandring. Denne energien er dristig, og kardinaltegn liker å ha ansvaret.

Fast motstår endring, og foranderlig vil gå sammen med endring, verken initiere eller motsette seg.

I arbeidsforhold er det langt bedre for to personer å ha forskjellige moduser enn samme modus.

Av de tre modusene har kardinalskiltene dårligst tid sammen. Dette er fordi de begge ønsker å lede, og ingen av dem vil vike for den andre.

En Væren-mann er kardinalild, og en Kreftkvinne er kardinalvann. I tillegg til problemene forårsaket av to kardinaltegn, blander ikke ild og vann seg godt i det hele tatt.

Hver av dem ønsker å lede og ingen av dem forstår hverandre godt. Dette er en oppskrift på trøbbel.

Hvis de må jobbe sammen, er det best for dem hver å håndtere separate oppgaver og la hverandre være i fred.

Vanlige kontroverser og løsninger

Krangel mellom en Vær-mann og en kreftkvinne kan være eksplosive, og etterlate dype sår og arr på hver av dem og deres forhold.

Det er ingen ting som vil sette i gang disse kampene. Faktisk har selv den minste forskjellen eller problemet potensialet til å være en kruttønne.

Det er imidlertid en forutsigbar dynamikk i disse argumentene, og en enkel måte å løse dem på.

Kampdynamikken

Selv om temaet for kampen kan være hva som helst, vil den faktiske årsaken alltid være den samme. Han vil bli sint for noe, og hun vil føle seg truet.

For å forstå hva som vil skje, er det nyttig å se på deres respektive symboler.

Væren er væren, og kreft er krabben. Ramen vil storme fremover, og krabben vil trekke seg tilbake sidelengs.

Til slutt vil Ramen rygge krabben inn i et hjørne. Når krabben kommer i et hjørne, vil hun kjempe tilbake.

Mens kreft kan være søt, mild og omsorgsfull, kan hun også være ganske slem og grusom. Når hun angriper med klørne, kan hun gjøre mye skade.

Væren vil reagere med å kjempe enda hardere. Mens en Vær-mann ikke vil angripe en hjelpeløs fiende, ser kreftkvinnen langt fra hjelpeløs ut.

Når han trapper opp kampen, vil det få henne til å føle seg enda mer truet og fordoble angrepene hennes, noe som vil bli en ond sirkel.

Løsning

Selv om disse kampene kan være forferdelige, er det virkelig en enkel løsning.

Væren-mannen må trekke seg tilbake og la kreftkvinnen være i fred en stund. Dette er den eneste måten disse kampene kan ende.

Grunnen til dette er at til tross for voldsomheten til klørne hennes, er kreftkvinnen livredd.

Hun tror virkelig at hun trenger å forsvare seg under disse omstendighetene. Troen hennes er kanskje ikke rasjonell, men kreft er et vanntegn og handler ut fra følelser.

Hvis Væren-mannen trekker seg tilbake og gir kreftkvinnen rom, vil hun begynne å føle seg trygg igjen. Når hun føler seg trygg, vil hun roe seg ned.

Når hun er rolig, vil dette paret kunne snakke rasjonelt om hva problemet var, som faktisk kan ha vært ganske lite.

Selv om dette er en ganske åpenbar løsning, vil det ikke være lett for ham. Væren trekker seg vanligvis ikke tilbake fra en kamp.

For å gjøre dette, må han lære å se tidligere opptredener og huske at hun beskytter den myke og ømme undermagen.

Dette vil påkalle hans følelse av ridderlighet, og det vil hjelpe ham til å behandle henne som noen å beskytte i stedet for som en fiende å kjempe.

Sammendrag

Mens kompatibiliteten mellom en Væren-mann og en kreftkvinne har potensial til å bli god, har den også potensialet til å være eksplosiv.

Mye vil avhenge av om de to er i stand til å håndtere tvistene sine.

I så fall kan de være et komplementært par, og de kan også være et veldig godt team når det kommer til foreldreskap.

Show Buttons
Hide Buttons