Horoskop: Væren mann og Skytten kvinne

Horoskop: Væren mann og Skytten kvinne

Væren mann og Skytten kvinne

Skytten er et av de få stjernetegnene som kan matche følelsen av eventyr og kjærlighet til utfordringen til en Vær-mann. Men hvor godt samsvarer de?

En Vær-mann og Skytten-kvinne er svært kompatible, og de to vil ha mye moro sammen i et forhold.

Med dette paret har vi en av de livligste kombinasjonene i dyrekretsen.

De vil ha en virvelvindsromantikk med mye til felles og en livsstil som ville gjort de fleste andre tegn helt utmattet.

Viktige trekk ved en Vær-mann

En Vær-mann elsker utfordring og spenning. Han har et høyt energinivå, og han liker ingenting mer enn å teste evnene og motet.

Han er sløv og åpen om sine tanker og følelser.

Styrt av Mars, er han den arketypiske krigeren og soldaten. Til tross for dette klarer han å kose seg. Han jobber hardt og han spiller hardt.

Han liker å ta ansvar i et forhold, og til tider kan han høres ut som en sjåvinist.

Likevel liker han en kvinne som kan stå opp mot ham, og til tross for det han sier, er han tiltrukket av styrke.

Det er ingenting som begeistrer ham mer enn en kvinne som kan gi så godt som hun kan.

Viktige trekk ved en skytterkvinne

En skyttekvinne er en lov for seg selv. Skytten er et ildtegn, men hun er ikke like stridbar som en Væren-kvinne, og hun har heller ikke stoltheten til en Leo-kvinne.

I en Skytten får ild en leken, flimrende kvalitet. Det viktigste for henne er frihet.

Hun kan ha en “tomboy”-oppførsel eller ikke. På den annen side vil hun sannsynligvis være involvert i en eller annen sport.

Hvis de var kloke, meldte foreldrene henne inn i idrett som barn, bare for å få bort all overflødig energi.

Det er en flukt til Skytten. Dette er fordi de vanligvis ikke kan plages med kjedelige ting som arrangører eller kalendere.

Av denne grunn vil en skyttekvinne noen ganger glemme å møte opp på en dato som er planlagt, selv om hun er sterkt tiltrukket av en mann.

Selv om hun ofte sier ganske frekke og sløve ting, blir folk sjelden sinte på henne for dem. Dette er fordi hennes livlige og muntre gemytt er ødeleggende sjarmerende.

Kjærlighet

Det vil være umiddelbar kjemi mellom en Vær-mann og Skytten-kvinne.

Hun vil elske hans “bad boy”-oppførsel og synes den er utrolig sexy. Han vil på sin side finne hennes dristige og frekke væremåte uimotståelig.

For omverdenen vil det se ut som om de krangler i stedet for å flørte, men kjemien mellom dem vil være intens.

Det eneste virkelige problemet vil være om hun reiser ham opp, eller til og med om hun bare kommer for sent til daten deres.

En Væren-mann vil ta anstøt hvis han får vente, og han vil ikke bli like lett lullet av hennes sjarm som noen menn.

Hun vil på sin side ikke ønske å bli fortalt hva hun skal gjøre, selv om alt hun blir bedt om å gjøre er å utvise vanlig høflighet.

I likhet med en løvemann og en skyttekvinne, vil en værmann og en skyttekvinne klare seg bedre med datoer som er eventyr.

Om ikke annet bør de prøve å planlegge å gjøre noe. Ingen av dem vil ha mye moro på en typisk dato for middag og en film, med mindre filmen selvfølgelig er en action- eller eventyrfilm.

Seksuell kompatibilitet

En Væren mann og Skytten kvinne vil ha et varmt og lidenskapelig sexliv. Begge liker å prøve nye ting, og begge liker å være litt røffe på soverommet.

Ingen av dem er svært sensitive, så de vil være fokusert på å ha det gøy og nyte intens sensasjon i stedet for å skape et følelsesmessig bånd.

Ekteskap og familieliv

Mens en Væren mann og Skytten kvinne er svært kompatible, kan ekteskap være litt av en utfordring. Dette er fordi innfødte skytter av begge kjønn har en tendens til å være sjenerte for engasjement.

På den annen side er de veldig gode livslange partnere. En Vær-mann vil være en av få menn som er interessante nok til å holde oppmerksomheten hennes.

På noen måter finner skyttekvinner det lettere å forplikte seg enn skyttermenn, men på andre synes de det er mer utfordrende.

For en skyttermann ønsker han ikke å bli bundet. For en skytterkvinne vil hun ikke at noen mann skal fortelle henne hva hun skal gjøre.

Det vil ikke hjelpe situasjonen at en Væren-mann kan være ganske sjefete.

Av denne grunn er det svært sannsynlig at en Vær-mann og Skytten-kvinne vil bo sammen en stund før de gifter seg hvis de formelt gifter seg i det hele tatt.

For at en skytterkvinne skal slå seg til ro med noen, må han bevise for henne at livet vil være mer et eventyr med ham enn uten ham, og en Vær-mann vil lett kunne gjøre det.

De bestemmer seg kanskje ikke for å få barn. Spesielt en skyttekvinne vil være motvillig til å bli bundet sammen med barn.

Hvis de har barn, vil hvordan de vil klare seg som foreldre avhenge av hvilken type barn de har.

Hvis de har brann- eller luftbarn, vil de ha det helt fint. De vil gi mange interessante opplevelser for disse barna som vil hjelpe dem til å trives.

Hvis de har jord- eller vannbarn, vil de kanskje ikke gi disse barna den tryggheten og følelsesmessige støtten de trenger.

Karriere

For det meste vil en Væren mann og Skytten kvinne fungere godt sammen.

Selv om en skyttekvinne er like brennende som en Vær-mann, vil hun vanligvis ikke prøve å konkurrere med ham om kontroll.

Skytten er det mest lettvinte av brannskiltene, og hun er vanligvis glad i å gå med på det han vil gjøre.

Den eneste vanskeligheten de vil ha er at hun ikke vil ha den samme arbeidsmoralen som han.

Hun vil ta seg tid til å leke og ha det gøy, og han vil irritere seg over det. Han kan imidlertid bli overtalt til å ta en pause, noe som vil være bra for ham også.

Typiske problemer og løsninger

En Væren mann og Skytten kvinne vil krangle. Mesteparten av tiden vil kampene deres ikke være alvorlige. De vil vanligvis være lekne og erte.

Det er imidlertid et par måter argumentene deres kan bli alvorlige på. Nedenfor er de to hovedproblemområdene i et Væren mann, Skytten kvinne forhold.

Sjefen hans

Selv om menn fra Væren liker sterke kvinner, liker de fortsatt å ta ansvar og ha kontroll.

En skyttekvinne liker ikke å bli kontrollert. Situasjonen kan bli spesielt ustabil hvis han blir besittende eller sjalu.

Heldigvis er sjalusien til en Vær-mann ikke basert på følelser, som en skorpion-mann, eller usikkerhet, som en Taurus-mann. Hans er basert på stolthet i stedet.

Grunnen til at dette er heldig er at hun vil ha en bedre forståelse av stolthet enn av følelser eller usikkerhet.

Det viktige vil være for dem å snakke gjennom dette. Han respekterer virkelig hennes styrke og uavhengighet, og hun finner virkelig styrken hans og tar ansvar som sexy.

Dette burde være nok for dem til å forhandle kraftdynamikken seg imellom.

Flyvigheten hennes

En enda mer alvorlig vanskelighet for dem er fluktigheten hennes. Skytten har mange dyder, men pålitelighet er ikke en av dem.

Som nevnt før vil dette være et problem når de er sammen. Det vil forbli et problem for hele livet deres sammen hvis de slår seg ned i et ekteskap eller en livstidsforpliktelse av noe slag.

På tross av alle sine feil, er en Vær-mann en mann av sitt ord. Hvis han sier at han vil gjøre noe, vil han gjøre det.

Dette er et ærespunkt for ham, og han forventer det samme av andre. Det vil irritere ham veldig hvis hun ikke følger opp med noe hun hadde lovet.

Dette vil få ham til å ønske å ta kontroll. Hun vil svare på hans forsøk på kontroll ved å bli enda mindre pålitelig på tross. Dette kan bli en ond sirkel.

Det er ingen enkel løsning på dette. Selv om hun ville, vil hun aldri være veldig konsekvent. Det ligger virkelig ikke i hennes natur.

Hvis han elsker henne, er dette noe han må akseptere ved henne, selv om det gjør ham gal. Det beste for dem å gjøre ville være å finne humor i situasjonen.

Heldigvis tar Skytten seg selv mindre seriøst enn de andre brannskiltene gjør, så hun vil kunne le av feilene sine.

Latteren hennes er ganske smittende, så etter hans første irritasjon vil han nok kunne le av dette også.

Sammendrag

En Væren mann og Skytten kvinne utgjør en høy energi og lidenskapelig par.

Selv om det er noen mindre vanskeligheter de må overvinne, har de mye til felles. De kan ha et lykkelig og spennende liv sammen.

Show Buttons
Hide Buttons