Horoskop: Væren mann og Taurus kvinne

Horoskop: Væren mann og Taurus kvinne

Væren mann og Taurus kvinne

Væren mann er veldig lidenskapelig, selvsikker og dristig, og ganske egoistisk, mens taurus-kvinnen er kraftig, bestemt og reservert i naturen. Vennskapet mellom dem kan være sterkt og nyttig for dem begge. Siden begge er veldig hardtarbeidende, utgjør de gode teampartnere.

Mens de er i et kjærlighetsforhold, er de begge ærlige og vil utfylle hverandre godt til tross for noen få uenigheter. Begge deler en vakker, hjertelig forbindelse.

Væren er kjent som nyfødt av dyrekretsen og Mesha Rashi i vedisk astrologi. Deres livlighet, tro, egenrådige holdning og styrke beskriver dem som en helhet. Tyren, også kjent som Vrisha Rashi i vedisk astrologi, er et jordtegn. Den jordiske noten gjør dem til tider overbeskyttende, konservative eller materialistiske. De er kjent for sin tålmodighet og praktiske egenskaper.

Personlighet

Væren mann: De er målbevisste, lidenskapelige og sterke. De er dristige og selvsentrerte. De har motstanden til å vinne over universet og få ting gjort det de ønsker å gjøre. På samme måte er de korthjertede og blir stresset og taktløse når målene og ambisjonene deres blir tregere.

Tyren kvinne: De er følelsesmessig sterke og kan håndtere en enorm mengde stress og spenninger. De liker å være uavhengige og gjør vanligvis ting på egenhånd. De er naturlig introverte, men de nøler ikke med å ta ansvar og lederroller. Dessuten mister de lett humøret når de er opphisset. Deres voldelige temperament kunne til og med skremme en sterk mann.

Vennskap

Taurus-kvinnen er en utmerket mentor for værmannen. Væren mann liker å være i selskap med taurus-kvinner da de får lære mange ting av dem, for eksempel deres tålmodighet og høflighet. Væren mann føles bra og komfortabel å dele ting med taurus kvinner. Derfor har vennskapet deres en tendens til å vare lenger i livet.

Karriere

Væren mann: De er rett og slett ambisiøse, fast bestemt på å være på toppen i alle ting, og villige til å kjempe for å oppnå det. Det er ikke et lat bein i kroppen deres.

Taurus-kvinne: De har en tendens til å jobbe enormt hardt uansett hva de gjør. Grunnen til at de jobber hardt er for å søke belønning og økonomisk stabilitet i livet.

Sammen: Å jobbe sammen i karrieren er der både væremann og tyrkvinner virkelig skinner. De er begge ekstremt harde arbeidere og villige til å gjøre alt og alt som fører dem til å lykkes hvis de jobber sammen. Til tross for mye arbeid kan det til tider oppstå en kamp om økonomiske forhold.

Kjærlighet

Væren mann: Væren mann når forelsket er en åpen bok som kan leses tydelig. Det er sannsynlig at de sier sitt hjerte og gjør hva som helst for å vinne hjertet til sin damekjærlighet. De er romantiske i naturen og insisterer på deres kjærlighet til å gjøre romantiske handlinger for å få jenta deres til å bli forelsket i dem. I det øyeblikket de blir dypt forelsket i noen, vil de sannsynligvis forandre seg selv fullstendig for å holde henne lykkelig.

Taurus-kvinne: For taurus-kvinner vinner langsom og jevn frigjøring deres hjerter, siden de er hardhendte tradisjonalister når det kommer til romantikk. Ikke bare får dette dem til å føle seg trygge, men det gir dem også nok plass til å avsløre følelsene sine til elskerne sine.

Forhold

Taurus kvinner og menn er en anstendig match for hverandre, med bare noen få konflikter i deres egenskaper og personlige mål. Væren mann vil definitivt nyte å bli bundet ned av den selvforsynte tyren. I et forhold kan væremannen oppfylle de følelsesmessige behovene til taurus-kvinner. Dessuten kan det oppstå småkamper gang på gang mellom dem, men siden de er både åpne og ærlige, kan disse problemene løses og rettes opp før det investeres for mye.

Fordeler med å være sammen

Både aries mann og taurus kvinne er lojale, ærlige og trofaste, noe som gjør aries mann kompatibel med taurus kvinne. Det skal være en ømhjertet forbindelse mellom disse to.

Væren må håndtere følelsene til taurus-kvinnen ved å ikke være aggressiv når de håndterer kranglete omstendigheter med henne. Taurus-kvinne trenger beskyttelse og omsorg fra værmannen, og det bør han alltid gjøre.

Ulemper med å være sammen

Værens medfødte lederegenskaper kan fra tid til annen bli en kontrollerende egenskap. Taurus kvinner liker ikke slike kontrollerende egenskaper og vil finne dette ekstremt vanskelig å ta. Dette kan være årsaken til uenigheten mellom dem mesteparten av tiden. På den annen side er menn fra væren kjent for sine korte humør og taurus kvinner. Deres aggressive natur kan ta tvisten til neste nivå hvis de ikke tar opp det i tide.

Show Buttons
Hide Buttons