Katt: Drømmesymboler & Drømmetydning

Katt: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning katt

Katter i en drøm kan symbolisere deres unike kreativitet, styrke eller den kommende ulykken og kaoset. For å tolke dette er det viktig å tenke på hvordan du føler om katten din når du er våken.

Drøm om å leke med en katt

En drøm der du ser i en drøm du leker med en katt, er et tegn på mistillit. Det betyr at noen av menneskene du en gang stolte på snart kan forråde tilliten din.

Drøm om å se en sovende katt

En drøm der du ser en katt sove fredelig er et tegn på ro. Det vil gi deg en fredelig periode i livet ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for tingene du trenger å ta vare på. Det betyr også at du kan bruke mer tid på å ta vare på deg selv.

Drøm om å se en katt leke med en død mus

Hvis du så en katt leke med en død mus i en drøm, betyr denne drømmen at du vil få en stor fortjeneste eller samle rikdom på et uventet sted.

Drøm om at katten mjau

Hvis du drømte om en katt som mjau i en drøm, betyr denne drømmen at noen snart trenger din hjelp, men du vil ikke ha tid eller ressurser til å hjelpe.

Drøm om å bli bitt av en katt

Hvis du drømte om å bli bitt av en katt i en drøm, er denne drømmen en advarsel om at du bør passe deg for mennesker rundt deg som kan være løgnere. Hvis du ikke vet hvem disse forræderne er tidlig, kan du gjøre stor skade på deg og de rundt deg.

Drøm om å se en katt våt i regnet eller vannet

Hvis du har drømt om å se en katt våt i regnet eller vannet, er denne drømmen et tegn på at det er øyeblikk når du prøver å uttrykke sinne over personen som ser ut til å ha sviktet deg. Fordi denne personen ikke har fulgt ordrene dine eller glemt å gjøre noe veldig viktig for deg.

Drøm om å fange eller jage en katt

Hvis du drømte om å jage eller fange en katt i en drøm, er denne drømmen et godt tegn på at alle planene og drømmene dine begynner å gå i oppfyllelse. Det kan også bety at du prøver å møte noen som vil bli din sjelefrende.

Drøm om å være vitne til en kattkamp

Hvis du drømte at katten din kjempet, kan denne drømmen bety at du kan miste din verdifulle eiendom.

Drøm om å se en kattefamilie

Hvis du drømte om å se en kattefamilie som en morkatt som fødte kattunger, betyr denne drømmen at livet ditt kan være travelt og veldig krevende på grunn av økningen i familien din i livet ditt.

Drøm om å mate en katt

Hvis du drømte at du matet en katt i en drøm, er denne drømmen et tegn på at du vil føle sinne eller svik av dine nærmeste.

Drøm om å være omgitt av mange katter

Hvis du drømte at du var omgitt av mange katter i en drøm, så er denne drømmen et tegn på svik. Det kan være at du blir manipulert av noen.

Drøm om å se en svart katt

Hvis du drømte om å se en svart katt i en drøm, indikerer denne drømmen tilstedeværelsen av en veldig mektig fiende som kommer inn i livet ditt. Det indikerer også at du opplever mye usikkerhet om deg selv og står overfor mange konfrontasjoner.

Drøm om å se en hvit katt

Hvis du drømte at du så en hvit katt i en drøm, er denne drømmen et tegn på ulykke. Det betyr at livet ditt snart vil bli fylt med mye forvirring, tvil eller misforståelser, noe som resulterer i mye sorg eller materielt tap.

Drøm om en katt som løper mot deg

Hvis du drømte at en katt løper mot deg i en drøm, betyr denne drømmen at fiender eller mennesker som ikke liker deg, vil stjele fortjenesten din eller fortjenesten fra prosjektet ditt eller andre bestrebelser du har jobbet med lenge. Intrigen deres vil resultere i betydelige økonomiske tap.

Drøm om å se en skitten katt

Hvis du drømte at du så en skitten katt i en drøm, er denne drømmen en advarsel om at du vil motta ubehagelige nyheter. Denne ubehagelige nyheten kan komme som nyheter om helse eller økonomisk tap av en nær venn eller et familiemedlem.

Drøm om en katt som angriper deg

Hvis du i en drøm drømte at en katt angriper deg med klørne, betyr denne drømmen at du prøver å beseire en mektig og ond fiende i livet ditt. Disse menneskene vil prøve å ta bort det du verdsetter. Nå prøver du å overvinne det.

Drøm om en skadet eller syk katt

Hvis du drømte at katten din er syk i en drøm, er denne drømmen et dårlig tegn. Dette betyr at du ikke kan gjøre noe galt eller handle rettferdig når du står overfor alvorlige problemer som krever at du handler raskt og tar beslutninger.

Drøm om å klappe en katt

Hvis du drømte at du forsiktig klappet en katt i en drøm, betyr denne drømmen at du vil kunne unngå kommende problemer når du møter dem eller løser problemer i livet.

Drøm om å se mor katt og kattunge

Hvis du drømte at du så en mors katt og kattunger sammen i en drøm, så forutsier denne drømmen lykke og rikdom i fremtiden. For eksempel, hvis du var gift da du så denne drømmen, kan du motta en gave fra en hyggelig og uventet overraskelse. Eller det tolkes som et tegn på at gode venner vil komme til deg i nær fremtid.

Drøm om å se en svart grusom katt

Hvis du drømte om å se en ond svart katt i en drøm, indikerer denne drømmen din største rival i virkeligheten. Denne konkurrenten vil være en fiende som har utnyttet en innflytelsesrik og mektig posisjon.

Drøm om å se katter og fremmede i huset

Hvis du drømte om å se en katt og en fremmed i huset, antyder denne drømmen at fremmede som streifer rundt i huset har noen som trenger din hjelp.

Drøm om en katt som biter deg

Hvis du drømte at en katt biter deg, indikerer en kattbit at det er løgnere rundt deg. Så snart du viser din svakhet, vil skurkene dra nytte av det. Eller kanskje en ondsinnet person planlegger undergang av deg og de rundt deg. Du skal ikke stole på alle så lett. Du må lære deg evnen til å identifisere mennesker som er oppriktige for deg.

Drøm om katter og hunder

Hvis du drømte at en katt og en hund kjempet i en drøm, betyr denne drømmen at du og din elsker kan ha uenigheter om sosial etikette eller politisk overbevisning. Men hvis katten og hunden er lekne og vennlige med hverandre, er dette et snev av samarbeid og harmoni i samfunnet. Også å ha en katt og en hund som har en vennlig samtale sammen betyr at konflikten mellom de to menneskene du bryr deg om vil bli løst.

Drøm om å se flere katter

Mange katter sies å være et tegn på svik og bedrag. Hvis du så en drøm der du så flere katter i en drøm, kan denne drømmen bety at noen eller en gruppe mennesker du stoler på snart har vendt ryggen til deg. For eksempel kan du bli offer for et mislykket prosjekt, eller alle kan peke på deg når noe går galt. Det er også en god idé å ta opp meldinger og lagre materiale for å beskytte deg selv om nødvendig.

Drøm om å se en katt hjemme

Hvis du drømte at du så en katt i huset ditt i en drøm, indikerer denne drømmen at en triviell person kan irritere deg, og noen ganger vil du sannsynligvis komme i krangel med ham.

Drøm om å se en katt med hevet hale

Hvis du i en drøm drømte at kattens hale er oppreist, er dette et tegn på tillit. Dermed indikerer det at du er ved god helse og at du er uavhengig. Du kan være trygg på din nåværende status på jobb eller i ditt personlige liv. Eller en katt kan symbolisere en utspekulert person. Denne personen kan forårsake frustrasjon og irritabilitet i følelsene dine.

Drøm om en herreløs katt

Hvis du i en drøm så en katt gå seg vill og prøve å gå inn i huset uten tillatelse, kan denne drømmen tolkes som et negativt tegn. Du kan forutsi de negative konsekvensene av andres løgner eller dine egne feil.

Drøm om å se en katt på døra

En drømmeddelelse indikerer hva din emosjonelle tilstand tillater for livet ditt. På en måte er det en barriere mellom deg og verden. Så når du åpner døren, kommer du i kontakt med situasjoner og opplevelser som gjenspeiler din mentale tilstand eller følelser. Katter representerer selv-tvil og ulykke. Å la katten gå gjennom døren indikerer at mørke tanker er utenfor din kontroll. Men hvis katten din ikke kommer gjennom døren, kan du finne en måte å kontrollere dine egne følelser på og bli lykkeligere.

Show Buttons
Hide Buttons