Numerologi: tallet 79 betydning

Numerologi: tallet 79 betydning

Numerologi 79

Åndelige mennesker fremstår ofte rolige og avslappede om livet. Det er imidlertid ikke alltid sånn, eller det var ikke sånn før.

Disse menneskene er velsignet for å tro på himmelsk veiledning. De har kanskje aldri sett engler eller noen annen guddommelig enhet (du er enig, det er lite sannsynlig at det vil skje i løpet av vårt jordiske liv), men de er i stand til å tolke alle de små tegnene de ser langs deres livssti.

Å tro på åndelig veiledning, som langt utenfor vår fatteevne er et talent som gjør livet lettere.

Det er så mye tristhet og elendighet i verden, fordi vi mennesker er ufullkomne.

Vi gjør feil; vi har dårlige tanker og er syndige. Det er imidlertid åndelige og magiske krefter som sørger for at vi ikke kommer for mye på avveie.

Dette er våre skytsengler. De er vesener av rent guddommelig lys og positivitet. Det eneste formålet med deres eksistens er akkurat å lage den perfekte balansen i ufullkommenhetens verden.

Engler er guddommelige budbringere; du står fritt til å forestille deg og tenke på Skaperen eller kreative overnaturlige krefter slik du vil. Du er ikke forpliktet til å tro at disse eksisterer i det hele tatt!

Ingen ville ta det dårlig, men hvis du våkner ditt åndelige jeg, ville det være mye lettere for deg å ha et godt og velstående liv.

Saken er at velstand og flaks ofte bare tolkes som et materielt aspekt. Derfor, hvis en person er fattig (dvs. mangler penger), er de ulykkelige.

Imidlertid er penger ikke det eneste som betyr noe, vi gjør det på den måten.

Engler sender oss et budskap om guddommelig veiledning for å gjøre oss oppmerksom på alle de vakre tingene i verden. Mange av dem har ingen kostnader og er dyrebare.

Hva betyr det?

Hver person på jorden har møtt fiasko, skuffelse, tristhet og mangel på vilje, motivasjon og mot til å gå videre.

Det er noe som er naturlig, men ubehagelig.

Engleånder vil at vi skal ha det bra, så de sender oss meldinger om støtte, kjærlighet og veiledning, spesielt i slike vanskelige stunder. De er våre skytsengler.

Kanskje du ikke visste det, men hver person har sin egen engel eller engler.

Engler går ikke blant mennesker og er ikke å se. Imidlertid har de sine måter å vise oss at de bryr seg om mennesker og elsker dem. Skytsengler ville sende deg meldinger om støtte, enten du ber om veiledning bevisst eller ikke.

Disse guddommelige ånder er i stand til å gjenkjenne vårt behov for hjelp, selv om vi ikke ber om det høyt.

Skytsengler velger å sende oss forskjellige tegn som meldinger. Tall er et av disse tegnene.

Så hva betyr det hvis dine skytsengler sender deg nummer 79?

Det er et tall, i så fall. Dette nummeret forteller deg noe om din personlighet og blir sendt til deg for å minne deg om dine kvaliteter.

På den annen side kan det være et advarselsskilt; et symbol for å lede deg mot noen ting du kan gjøre feil.

Den hemmelige betydningen og symbolikken

Den hemmelige betydningen og symbolikken bak nummer 79 er sterk.

Dette nummeret har en utrolig kraft, mer maskulin enn feminin. Det representerer en viljesterk karakter, en person som ikke nøler med å handle og tar ingenting for gitt. Dette er en rekke handlinger, progresjon og fokus.

Nummer 79 representerer også dristighet og mot til å ta visse skritt og ta beslutninger.

Personer med dette nummeret er ikke redd for å mislykkes, og vil sannsynligvis lære av sine egne erfaringer.

De tror det er den beste (og den eneste) måten å få ting gjort, å gå videre i livet og føle tilfredshet, til slutt. Deres motto sier: ‘Gjør det, for til slutt vil du vite at du i det minste har prøvd.’ Vi kan konkludere med at nummer 70 er en kniv med to blader.

Nummer 79 representerer beskyttelse, omsorg og mot.

Folk med dette nummeret er ikke myke, men de er ekstremt omsorgsfulle og kjærlige. De er familieorienterte og fungerer som verger for mennesker de elsker.

Dette er en rekke tillit, ærlighet og tillit. Det er også litt feminin energi i dette tallet.

Det feminine aspektet ved nummer 79 oppstår i tider ting ikke krever stor innsats. Når folk med dette nummeret oppnår noen av målene sine, kan de slappe av og nyte livet.

De er i stand til å se skjønnhet i små ting i livet og verdsette hvert øyeblikk av fred og harmoni. De kan være milde og veldig rolige hvis situasjonen er stabil. De liker ikke overraskelser og uventede endringer.

Kjærlighet

Nummer 79 er et utrolig godt aspekt for kjærligheten. Personer med dette nummeret er bestemt når de bestemmer seg for å vie kjærligheten til en annen person. De gir, bryr seg og elsker.

Fremfor alt elsker og beskytter de barna sine. De er fantastiske og lidenskapelige elskere, så vel som utmerkede foreldre.

Ifølge noen numerologitolkere kan menn med dette tallet være litt beryktet når det gjelder å bytte kjærester.

Det er imidlertid ikke alltid tilfellet, tvert imot. Hunnene er alltid veldig stabile, dedikerte, milde og omsorgsfulle.

Siden planeten Venus, en planet med kjærlighet og femininitet, regjerer tallet 79, er damene ekstremt emosjonelle og lidenskapelige.

Numerologi 79

Det er interessant å nevne dette tallet symboliserer tyveri, i noen gamle tolkninger. Det er noen kilder som hevder det en gang var en beryktet og farlig gruppe eller gjeng kriminelle, tyver eller leiesoldater som kalte seg ’79’.

Det var antall medlemmer, kan vi anta.

Det er en annen interessant sammenheng mellom nummer 79 og tyveri. I kjemi er det atomnummeret til elementet gull.

Som tolker fra gamle kilder hevder, var gjengen nevnt ovenfor en ekspert på å stjele gjenstander laget av gull!

Disse kriminelle var onde, grusomme og gulltørste.

79

Hva om du fortsetter å se nummer 79 i en annen situasjon i livet ditt, over en lengre periode? Dine skytsengler prøver å fortelle deg noe, men hva?

Med tanke på alle trekk knyttet til personlighetene på 79 -tallet, ønsker engler å oppmuntre til din stabile, energiske og fokuserte karakter.

De oppmuntrer til ditt naturlige behov for å få ting gjort.

Imidlertid vil de også at du skal føle deg avslappet og i fred med deg selv. Slipp spenningen du lærte å øve på.

Personer med en så sterk personlighet har en tendens til å bli for strenge og stive hele tiden. Selv om det til en viss tid kan være bra, kan du bryte sammen til slutt.

Bare ta ting litt mindre alvorlig. Du kommer til å gjøre det bra, det er helt sikkert.

Show Buttons
Hide Buttons