Pengespill/Gambling: Drømmesymboler & Drømmetydning

Pengespill/Gambling: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Pengespill/Gambling

Drøm om å vinne pengespill

Hvis du vinner mens du spiller i en drøm, er det en advarsel om at du vil miste en venn. Penger kan forandre deg, hvoretter mange du har kjent hele ditt liv vil snu ryggen til deg. Du vil erstatte prinsippene du alltid har fungert etter med nye verdier som ikke vil være i samsvar med personen du pleide å være. Du vil ikke tro at du er ansvarlig for deres oppførsel, men sjalusien til de som ikke klarte å oppnå drømmene sine. Til tross for materiell rikdom vil du føle en enorm tomhet som luksushoteller, reiser eller lignende opplevelser ikke kan fylle ut.

Drøm om å tape på pengespill

Å drømme om å tape mens du spiller betyr at du vil havne i en ubehagelig situasjon. Dine innfall og utgifter vil trolig være mye større enn inntekten du har og realistiske muligheter. For å tilfredsstille dine behov, vil du bli tvunget til å ta et lån som vil slå tilbake på deg før eller siden. Du vil få store problemer, noe som kan forlate deg uten eiendommen du arvet.

Drøm om noen andre som spiller

Når du drømmer om noen andre som spiller, symboliserer det noens ulykke. Vi snakker sannsynligvis om noen du virkelig bryr deg om, selv om de ikke vil gjøre noe for å komme tilbake på rett spor igjen. Du vil gjøre alt for dem, men hvis de ikke vil hjelpe seg selv, vil du heller ikke lykkes. Du vil ha vanskelig for å slippe dem, men du vil ikke ha mer styrke til å kjempe for dem og se dem ødelegge livet deres.

Drøm om å jukse andre i pengespill

Denne drømmen betyr at du vil oppnå suksess over natten. Du vet at store ting i livet krever hardt arbeid og innsats, men du har ikke tenkt å bruke år og år av livet ditt på dem eller ofre når du enkelt kan bruke snarveier. På grunn av det vil du jukse på skole eller høyskole eller gjøre alt du kan for å bli nær sjefen din på jobben, bare slik at du ikke trenger å studere, og så blir du din egen sjef. Alt høres bra ut i teorien, men virkeligheten er litt mer komplisert. Du bør begynne å gjøre noe mens du venter på at flaks skal slå deg, og du blir skitten rik. Dine nærmeste vil ikke holde ut med din parasittiske livsstil mye lenger.

Drøm om å bli lurt av noen i gambling

Hvis du drømmer om å bli lurt av noen i gambling, er det et tegn på at systemet, regjeringen eller myndighetene vil bli skuffet og du vil flytte til et annet land. Du vil innse at ingen setter pris på hardtarbeidende mennesker, og at du må koble til nettverket selv for de minste tingene i landet ditt. Du vil ikke se fremtiden din der, så du vil lete etter lykken og håpet et annet sted. Selv om du blir nostalgisk for hjemlandet ditt fra tid til annen, vil du undertrykke det ved å huske hvorfor du måtte flytte ut.

Drøm om å være avhengig av pengespill

Hvis du drømmer om å bli avhengig av pengespill, betyr det at du lever i øyeblikket. Du ser alt som skjer med deg som et spill. Du tar ikke noe på alvor, så selv når du har penger, bruker du dem raskt. Du tror at livet er for kort til å bruke det på å bekymre deg. Du kjenner ikke betydningen av ordet stress, og du forstår ikke mennesker som opplever nervøse sammenbrudd på grunn av arbeid eller penger. Andre mennesker oppfatter deg som en umoden og uansvarlig person på grunn av tankegangen din. Du får deg ofte til å tro at de har rett, men eventyrene du opplever hver dag får deg til å tenke ellers ganske raskt. Du vil bare leve livet ditt fullt ut. Du kan bare endre mening etter at du har funnet noen som passer deg i alt,

Drøm om å miste hjemmet ditt gjennom gambling

Når du drømmer om å miste hjemmet ditt på grunn av pengespill, betyr det at du vil krangle med et eldre familiemedlem. Foreldrene dine eller eldre slektninger kan irritere deg fordi du har tatt noen beslutninger i livet ditt. På den annen side tror du at ingen har rett til å blande seg i livet ditt, spesielt fordi du er i stand til å ta vare på deg selv. Du vil innse at de hadde rett og at du burde ha lyttet til dem etter at du opplevde din første større fiasko.

Hvis du drømmer om at partneren din mister alt på grunn av pengespill, betyr det at du vil krangle på grunn av måten du bruker penger. De vil sannsynligvis kjøpe noe uten å konsultere deg først, og det vil virke for dyrt eller unødvendig for deg. Det vil støte deg sterkt, så du mister tilliten til dem.

Drøm om å miste familiens eiendom på grunn av pengespill

En drøm der du mister familieeiendommen på grunn av pengespill, symboliserer et negativt utfall av en prøve, eksamen eller jobbintervju. Nyhetene du får snart vil trolig skuffe deg, spesielt fordi du har håpet at resultatene blir gode. Ta det som en leksjon du kan lære mye av og fortsette å kjempe.

Drøm om å bli arrestert for pengespill

Hvis du drømmer om å bli arrestert på grunn av pengespill, betyr det at du vil ha vanskelig for å tilpasse deg en ny jobb eller et nytt miljø. Livet ditt kommer til å forandre seg mye, så du vil bli plaget med tvil om du har tatt den riktige avgjørelsen eller ikke. Husk at hver begynnelse er vanskelig, og at folk trenger litt tid til å tilpasse seg nye ting. Når du blir vant til det og du blir forelsket i jobben din, og byen du bor i, vil det tenke latterlig for deg å tenke slik.

Drøm om å tjene mye penger ved å spille

Denne drømmen betyr at noen i nærheten av deg ikke stoler på deg. Hvis du har vært gift eller i et forhold lenge, vil du sannsynligvis finne ut at foreldrene til partneren din gjør alt for å beskytte dem mot deg. De gjør det av beste intensjoner når det gjelder barnet deres, men forholdet ditt til din kjære vil bli ganske steinete på grunn av det. Når du foreslår partneren din at foreldrene deres saboterer forholdet eller ekteskapet med handlingene sine, starter du en kamp. Du vil ikke løse denne situasjonen lett. Dessuten må du være tålmodig, ellers kan du bryte med tiden.

Betydninger av drømmer kan være enklere. Hvis du nylig har gamblet eller sett noen gjøre det, har det gjort inntrykk på deg.

Show Buttons
Hide Buttons