Skjegg: Drømmesymboler & Drømmetydning

Skjegg: Drømmesymboler & Drømmetydning

Drømmetydning Skjegg

Skjegg i en drøm er en av de drømmene som tolkes annerledes for kvinner og menn. Det er et vanlig motiv. Statistikk viser at folk under 30 og menn drømmer om det oftere. Betydningen av denne drømmen er forskjellig.

Drøm om langt skjegg

For menn: Å drømme om et langt skjegg symboliserer rikdom. Selv om du ikke vil bli ekstremt overrasket når du får din del av eiendommen, vil det berøre deg mer enn du hadde forventet. Du vil være glad for at familiemedlemmene dine stoler på deg ved å la deg ta vare på noe de har skaffet seg i årevis. Du vil få en ansvarsfølelse, og du vil ha en annen holdning enn før. Du vil innse at de ønsket å sikre fremtiden din, så du vil prøve å gjøre det samme for barna dine også.

For kvinner: Familien ser stabilitet i deg, så de stoler på dine beslutninger.

Drøm om å se et kort skjegg

For menn: Denne drømmen symboliserer fattigdom. I den påfølgende perioden vil økonomien din redusere betydelig, så du vil ha råd til bare grunnleggende ting. Den situasjonen vil være vanskelig for deg, fordi du ikke er vant til å kontrollere utgiftene dine overdrevent.

For kvinner: Mindre økonomisk gevinst. Fremgang på jobb.

Drøm om å se et grått skjegg

Menn: Å drømme om et grått skjegg symboliserer stor ære. Prestasjonene og suksessene dine vil endelig få en anerkjennelse de fortjener. Du har alltid prøvd å gjøre alt på den riktige måten og gi maksimalt. Sjefen din vil se det, og de vil belønne deg. Familie og venner vil tenke bedre på deg også etter at du har mottatt høyere stillinger og større forpliktelser.

Kvinner: Ditt harde arbeid med å få erfaring fra et eller annet felt vil lønne seg. Du vil ha fordel i forhold til andre mennesker på dette feltet.

Drøm om å se et rødt skjegg

Menn: Hvis du har et rødt skjegg i en drøm, symboliserer det gevinst. Du vil være heldig i den påfølgende perioden, så du får mange muligheter til å tjene enkle penger. Du må være forsiktig når du bruker den, fordi det er mulig at du vil føle at flaks ikke har forlatt deg, og du vil risikere å motta mer.

Kvinner: Kommende romantiske og lidenskapelige øyeblikk i det virkelige liv. Mulig kjærlighetsforhold.

Drøm om å se et hvitt skjegg

Den samme tolkningen gjelder for menn og kvinner: Drømmen om et hvitt skjegg er en advarsel om sorg. Det er mulig at du vil høre triste nyheter som vil ødelegge deg. Det kan bringe tanker som tidligere virket fjerne og abstrakte.

Drøm om svart skjegg

Menn: Denne drømmen symboliserer store utgifter. Noen utgifter du har glemt, kommer til overflaten. Du har planlagt å håndtere dem nylig, men du har alltid hatt viktigere ting som krever penger. Alt dette vil skje på den mest upraktiske tiden, så du må finne forskjellige måter å løse denne situasjonen på.

Kvinner: Noen du aldri har stolt på, vil avsløre hemmelighetene dine, siden du har fortalt dem noe du ikke burde ha.

Drøm om en skjegget kvinne

Den samme tolkningen for menn og kvinner: Denne drømmen symboliserer lykke. Et forhold til partneren din vil bli mer stabil og bedre for hver dag. Det er mulig at du vil ta en beslutning om å begynne å leve sammen eller å gifte deg snart. Hvis du snart er i et forhold, vil mange advare deg om at du har det unødvendig travelt, men du vil være sikker på at du har tatt den riktige avgjørelsen.

Drøm om en skjegget mann

For menn: Denne drømmen innebærer at noen blir sinte på deg. Denne personen kommer sannsynligvis til å bli et eldre familiemedlem som du vil bekjempe på grunn av forskjellige meninger og holdninger. Ugyldig mellom generasjoner vil bli enda dypere, og du vil ha vanskelig for å finne et felles språk. Du må være tålmodig og ikke klandre dem, siden deres intensjoner er gode.

For kvinner: Eldre menn sladrer om deg. En alternativ betydning av denne drømmen er at en eldre mann liker deg.

Drøm om barbering

For menn: Barbering i en drøm advarer deg om fare. Du vil begynne å henge med mennesker som har en dårlig innflytelse på deg. Det er mulig at du vil kjempe med familien din, siden de har lagt merke til at det skjer noe rart. Du vil lytte til de menneskene, mens du vil ignorere råd fra folk som alltid har ønsket det beste for deg.

For kvinner: Du vil bli flau på grunn av uvitenhet. Du vil snakke om et tema du ikke vet noe mer om enn du burde, så andre vil legge merke til det. Det er smartere å være stille noen ganger.

For begge kjønn hvis de ser noen andre barbere seg i en drøm: Du vil hjelpe noen takket være dine kloke råd.

Drøm om å kysse en skjegget mann eller kvinne

For begge kjønn: skam og økonomisk tap. En alternativ mening er en helt annen: ære, respekt og økonomisk gevinst.

Betydningen av drømmen kan være enklere hvis du nylig har barbert eller vokst et skjegg som har etterlatt et inntrykk på deg.

Show Buttons
Hide Buttons