Stjernetegn 11. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 11. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 11. august

Hvis bursdagen din er 11. august, er stjernetegnet ditt løve.

Profil

Mennesker født spesifikt den 11. august antas å være svært innovative og fantasifulle med mye av den typiske løvens sterke vilje og utholdenhet. Den regjerende astrologiske planeten for denne spesielle dagen er månen vår, noe som gjør deg veldig intuitiv og kunstnerisk med evnen til å kommunisere på alle nivåer. Hvis du har denne bursdagen, er du bestemt og utholdende full av selvtillit og stolthet, men ofte mye roligere enn dine dyrekretsen. Humanitære synspunkter og en overbevisende måte gjør at du liker å dele dine kunnskaper og ferdigheter for å hjelpe andre. Sjenerøs, lojal, følsom og naturlig omsorgsfull du er tålmodig og fattet, men følelsesmessig kan du være litt fjerntliggende. Personer med en august ellevte bursdag er vanligvis sjarmerende perfeksjonister som er praktiske og har gode manerer.

Arbeid og økonomi

Monetære belønninger fra å jobbe ser ut til å være ganske uviktige for en person født den ellevte august. Du vil mye heller gjøre en personlig tilfredsstillende og verdifull jobb enn noe du synes er kjedelig for høyere lønn. Din sansende tålmodighet, praktiske egenskaper og evne til å holde deg kjølig under press trekker deg ofte til å bli tiltrukket av omsorgsyrker. Til tross for din likegyldighet til økonomi har du en forkjærlighet for noen av luksusene i livet, så budsjettering kan til tider være ganske vanskelig. Du ser imidlertid ut til å være begunstiget med masse flaks når det kommer til uventede økonomiske gevinster.

Personlige relasjoner

For en løve er personen født den ellevte dagen i august vanligvis en flott blanding av lidenskapelig og medfølende når han er i et kjærlighetsforhold. En tendens til å ta forhold på alvor gjør det uvanlig for deg å vurdere en tilfeldig affære og vanlig at du insisterer på en form for forpliktelse. Du kan ha litt problemer med å uttrykke og dele følelsene dine, spesielt i romantiske situasjoner, men din entusiasme og store hjerte har en tendens til å gjøre opp for dette. Når du er forelsket flyter dine beste egenskaper og du skinner av stolthet. Når du først møter din skjebnebestemte sjelevenn, fører din intense lojalitet og hengivenhet noen ganger til at du blir litt for beskyttende. Du er tilbøyelig til å trenge en partner med lignende intellekt og ærlighet for morsomme og vittige utvekslinger. På soverommet blir du lett opphisset og brennende sensuell, men likevel overraskende uselvisk.

Helse

Fysisk helse som de som er født 11. august opplever, er vanligvis robust og utsatt for rask bedring dersom sykdom skulle ramme. Følelsesmessige forstyrrelser eller usikkerhet som følge av din indre følsomhet vil sannsynligvis være hovedkilden til helseforstyrrelser. Din verdsettelse av god mat og tilbøyelighet til å spise for mye kan en gang i blant forårsake noen problemer. Selv om du ikke er så opptatt av trening, vil du vurdere det hvis vektøkning får deg til å føle deg usunn. Mennesker født på denne dagen kan oppleve at ryggen deres er et svakt punkt i kroppen, så de bør passe på å ikke belaste den.

Styrker og svakheter

Dine viktigste karakterstyrker vises i kombinasjonen din av uavhengighet, fantasi og ro. Denne gruppen av gunstige egenskaper gir deg generelt et balansert syn, og sammen med din innsiktsfulle tålmodighet og imponerende kommunikasjonsevne kan du komme overens med nesten alle. En skuffelse, dum feil eller noe som forårsaker en dyster stemning kan sette i gang personlighetssvakhetene for de som er født 11. august. Disse negative egenskapene fokuserer på at de kule følelsene dine går i overdrive, og aktiverer utålmodig irritabilitet og uforutsigbar egenrådig oppførsel.

Oppnåelse

Å bli født den 11. august fyller deg vanligvis med en overflod av flid og utholdenhet samt dyp bekymring for andres velferd. Denne måten å tenke på ser ut til å oppmuntre deg til å jobbe tålmodig mot mål som hjelper andre mennesker på veien. Når du oppnår noe, forventer du i motsetning til andre leo-er som regel ikke mye oppstyr og gratulasjoner. Når du legger mye vekt på hjertesaker, kan du finne ut at forhold ofte er med i drømmene dine. Din skarpe intuitivitet kan noen ganger tillate deg å visualisere ting før de skjer.

Bursdagslykke

Siden du ble født den ellevte dagen i august, summerer den doble i fødselsdatoen til et rotnummer på to. Denne numeriske referansen til bursdagen din har nøkkelordet “Harmoni” som er relatert til ditt naturlige empatiske temperament og ønsker å dele med og opplyse de rundt deg. I Major Arcana Tarot er det 11. kortet som illustrerer rettferdighet nært knyttet til bursdagen din. Dette identifiserer din høye positivitet, oppfatning og beundringsverdige hang til rettferdighet. Den heldige edelstenen for ellevte bursdager i august er en hvit perle, bruk den for økt ro, visdom og konsentrasjonsevne.

Sammendrag

Astrologisk er solen forestilt å være den største innflytelsen på de sannsynlige personlighetene til alle leo’s. Den faktiske dagen du ble født på, den ellevte august, antas å være styrt og dominert av månens innflytelsesrike tilstedeværelse. Som en konsekvens er dette de to primære himmellegemene som er involvert i å bestemme din originalitet. Din kunstige oppfinnsomme fantasi og praktiske egenskaper er en perfekt blanding for effektiv motivasjon og planlegging som lar deg utrette mye i livet. Din stille, men likevel livlige sjenerøsitet og sjarm og behovet for nært selskap gir deg vanligvis mange venner og beundrere. Å erobre dine vanlige overreaksjoner på feil eller tilbakeslag og oppdage metoder for å løfte et dystert humør bør bidra til å holde følsomhetene dine bedre balansert. En avsluttende tanke for folk født 11. august antyder at du beholder kontrollen over instinktene dine og prøver å ikke være for impulsive i avgjørelsene dine. Å følge dette rådet kan stoppe deg fra å avvike fra din skjebnesti.

Show Buttons
Hide Buttons