Stjernetegn 17. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 17. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 17. august

Hvis bursdagen din er 17. august, er stjernetegnet ditt løve.

Profil

Mennesker født spesifikt den 17. august antas å være fulle av allsidighet og mental disiplin med den vanlige leo-raffinement og sjarm. Den regjerende astrologiske planeten for denne dagen er Saturn som gir deg en sterk vilje og mye evne og utholdenhet. Hvis du har denne bursdagen din ganske tolerante og tilgivende natur gjør deg vanligvis kjølig og rolig i en krise. Du er naturlig tro mot deg selv, pålitelig, veldedig og medfølende, men følelser kan snart påvirke din måte å tenke og handlinger på. Uttrykksfulle og originale dine tanker og ideer vil sannsynligvis være veldig fokuserte mens din morsomme og sprudlende side liker å få andre til å smile. Personer med syttende august er sjenerøse, pålitelige og fremsynte med stor organisasjonsevne og en overbevisende veltalenhet.

Arbeid og økonomi

Et allsidig og dyktig temperament kommer til nytte for en person født den syttende august når det gjelder å velge en karriere. Dine evner til å fokusere og organisere leder deg til å være effektiv og kompetent på alle typer arbeid, og din sans for humor lyser opp ethvert arbeidsmiljø. Du er ofte spesielt flink til å undersøke informasjon, så ideelle yrker kan inkludere denne typen oppgaver. Uansett tilstanden til din nåværende økonomi er det svært usannsynlig at du vil bli fristet til å bruke for mye. Når du har en sunn inntekt, vil du prøve å spare mot fremtidig økonomisk sikkerhet.

Personlige relasjoner

For en løve er personen født den syttende dagen i august vanligvis ekstremt lojal i vennskap og kjærlighetspartnerskap. Du vil vanligvis ha et tradisjonelt syn på romantikk og et ønske om kjærlig varighet og følelsesmessig stabilitet. Du søker en ekte sjelevenn, og til tross for dine idealistiske standarder og forventninger vil du rett og slett virkelig ha mye trygghet og hengivenhet fra en partner. Full av seksuell energi liker du å ha kontroll, men du er normalt uselvisk i dine forsøk på å glede din kjære før deg selv på soverommet. Du elsker å bli beundret og verdsatt av den andre halvdelen din og vil sannsynligvis oppleve at massasje og velvære hjelper deg å slappe av og tenne libido enda mer. Beskyttende og følelsesmessig ganske sensitiv kan du være litt vanskelig å leve med, og du blir alltid dypt såret av svik eller en såret stolthet.

Helse

Helse opplevd av de født 17. august kan bli bedre og de fleste sykdommer begrenset med litt ekstra omsorg og oppmerksomhet. Du er tilbøyelig til å være for neglisjert av helsen en gang i blant og tar ofte velvære for gitt. På toppen av dette kan du i tillegg være utsatt for stressproblemer, derfor kan effektiv avslapning være spesielt viktig for å opprettholde vitalitet. Mennesker som er født på denne dagen er for energiske fysisk og mentalt, så å få tilstrekkelig søvn er vanligvis et av de grunnleggende kravene og rådene for å forhindre perioder med usunnhet.

Styrker og svakheter

Dine viktigste karakterstyrker vises i din entusiastiske uttrykksevne, måte med ord og originalitet, noe som gjør at du lett blir lagt merke til i mengden. Andre gjenkjennelige styrker sees i din fleksibilitet, toleranse og pålitelighet som lar deg komme overens med de fleste andre. Personlighetssvakhetene for de som er født 17. august blir avdekket når du av og til faller inn i en negativ stemning og kapitulerer for sannsynligheten for å ruge. Denne stemningen kan av og til sette i gang din antagonistiske strek og av og til presentere deg som ukarakteristisk fiendtlig og argumenterende.

Oppnåelse

Å bli født den 17. august skjebner deg til å være utrolig disiplinert og gir deg rikelig iver. Disse egenskapene sammen med intuitiviteten din er utmerkede motiverende ressurser for å oppnå mål. Du har en tendens til ikke å sette spesifikke ambisiøse intensjoner og vil vanligvis konsentrere innsatsen din om å oppnå suksess i ditt valgte yrke, nære relasjoner og i en bedre forståelse av deg selv. Det er sannsynlig at du ofte drømmer om dine ønskede ambisjoner, og dette gir deg en tilførsel av reserver av inspirasjon, retning og positivitet å trekke på når det er nødvendig.

Bursdagslykke

Siden du ble født den syttende august gir en og syv i fødselsdatoen deg et rotnummer på åtte. Denne numeriske referansen til bursdagen din har nøkkelordet ‘Leder’ som legger vekt på mangfoldet av disiplin, tilpasningsevne og skarpsindighet. Det 17. mystiske tarotkortet i Major Arcana, Stjernen, er knyttet til bursdagen din. Dette representerer din høymodige raffinement og beundringsverdige egenskaper av toleranse og tilgivelse. Den heldige edelstenen for august den syttende bursdager er en svart perle, bruk den for å hjelpe med selvaksept og for å tiltrekke velstand.

Sammendrag

Forventningene til alle leo-personligheter er astrologisk utledet fra solens antatte innflytelse. Den faktiske dagen du ble født på, den syttende august er styrt av Saturns autoritet og legger til de små merkbare forskjellene du har fra andre dyrekretsløver. Din viljestyrke er spesielt sterk og fungerer godt sammen med dine ekstra fantastiske egenskaper av dyktig pålitelighet og sjenerøsitet. Ditt store, milde temperament og et snev av ro i temperamentet ditt gir deg generelt et klart perspektiv på livet. Hvis du er i stand til å gjenkjenne triggerne til og unngå å gi etter for kyniske eller dystre vibber, bør det hjelpe deg å tone ned din sporadiske fiendtlighet og gjøre deg litt mindre kontroversiell også. En avsluttende tanke for personer født den syttende dagen i august gir forslag om tre mulige forbedringer.

Show Buttons
Hide Buttons