Stjernetegn 17. januar – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 17. januar – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 17 januar

Hvis bursdagen din er 17. januar, er stjernetegnet ditt Steinbukken.

Profil

Mennesker født spesifikt den 17. januar er vanligvis intellektuelle, gjennomtenkte og totalt sett mer kreative enn de fleste andre geiter. Som en Steinbukken styrt av himmellegemet Saturn er du oftest veldig drevet og utholdende. Den bestemte dagen du ble født på er også astrologisk styrt av den samme planeten, så du har en dobbel kosmisk innflytelse av intelligens, besluttsomhet og kreativitet. Hvis du har denne bursdagen er du hardtarbeidende, dyktig og full av og åpen for mange innovative ideer. Du har generelt en selvsikker optimistisk front, men det er ikke alltid slik du føler deg innvendig. Personer med en syttende januar bursdag er mye mer følsomme og medfølende at de vises.

Personlige relasjoner

Som med alle Steinbukkene er personlige forhold noen ganger vanskelige på grunn av ditt skjøre ego og sjenanse på dette området. I ditt tilfelle er din største frykt for intimitet ofte avvisning, ettersom tilliten din oftere enn ikke er lav når det gjelder emosjonelle vedlegg. Til tross for dette elsker du andres selskap og den spesielle følelsen av å være forelsket, så en partner i livet er ofte en del av planene dine. I et sjelefrende forhold er du sjenerøs og omsorgsfull, men du kan også være sjalu og krevende. Du har en sterk motvilje mot tankespill og vil trenge en partner som kan uttrykke følelsene sine effektivt uten å måtte ty til forslag. I et romantisk partnerskap liker personen født den syttende dagen i januar å ta ledelsen og føle seg i kontroll og må kanskje lære å være mer fleksibel.

Helse

En sterk konstitusjon og generell god helse oppleves vanligvis av de som er født 17. januar. Dette er kombinert med din enorme interesse for å holde deg frisk og være godt informert om den siste forskningen og fremskritt om emnet. Dine grunnleggende fysiske og følelsesmessige behov er enkle, men du forstår viktigheten av deres fine balanse i ditt generelle velvære. Selv om du kan være litt lat på treningsavdelingen er du forberedt på å gjøre en innsats for å se og føle deg bra. Noen ganger har du en søt tann, så ikke glem å ta regelmessige tannkontroller.

Styrker og svakheter

Dine dominerende viktigste karakterstyrker ligger i dine uavhengige, oppmerksomme, men kraftfulle og avgjørende væremåter. Disse dynamiske egenskapene til din personlighet gir deg en karismatisk natur som lar deg bygge den livsstilen du søker. Svakheter i din personlighet du kanskje kjenner igjen hvis du er født 16. januar er dine sporadiske tendenser til å være ganske dominerende eller hardnakket lite samarbeidsvillig. Disse negative egenskapene vil sannsynligvis dukke opp sterkere eller oftere hvis du er overtrøtt eller har mye på hjertet. Prøv å unngå å holde alle bekymringene dine for deg selv.

Oppnåelse

Å bli født den 17. januar gir deg massevis av fantasi og kreativitet, og dette filtrerer ofte gjennom i dine ambisjoner. Dette kan bety at dine drømmer og mål noen ganger vil være fantasifulle, men de er vanligvis ikke urealistiske eller mot ting som er utenfor din evne. Dine ønsker har en tendens til å involvere å oppnå likevekt og tilfredshet både i ditt profesjonelle og personlige liv. Dette scenariet er når du er som lykkeligst og mest optimistisk. Du vil sannsynligvis også drømme om og håper å kunne reise og se og lære om så mye av verden du kan.

Bursdagslykke

Siden du ble født på den syttende dagen i måneden, gir fødselsdato-sifrene 1 og 7 deg et rotnummer på åtte. Nøkkelordet til denne numeriske referansen er “Leder”, og det betyr din autoritative natur og dine rolige improvisasjonsferdigheter. Det spesielle tarotkortet knyttet til bursdagen din er det 17. kortet i Major Arcana the Star, og det symboliserer din iver etter å besøke alle deler av verden. En svart perle er den utpekte heldige edelstenen spesielt for januar syttende bursdager. Den kan brukes for økt konsentrasjon eller energiøkning og for å tiltrekke seg lykke.

Sammendrag

Steinbukkens personligheter antas å være hovedsakelig påvirket av planeten Saturn som gir dem sine velkjente bestemte og ansvarlige egenskaper. Selve dagen du ble født, den syttende januar er også astrologisk styrt av Saturn. Så denne planetariske kraften er duplisert og derfor ekstra innflytelsesrik på din sannsynlige karakter. Din omtenksomhet og dynamikk utgjør en interessant kombinasjon og hjelper deg å gjøre fremskritt i livet uten at du fremstår som for slem eller hardhjertet. Du har mye tålmodighet og tror på ordtaket om at de beste tingene er verdt å vente på. En avsluttende tanke for folk født 17. januar er å vurdere å lære å dele bekymringene dine. Du bør ikke se dette som en sårbarhet da du vil ha stor nytte av å snakke om eventuelle bekymringer og få andres rådgivende meninger.

Show Buttons
Hide Buttons