Stjernetegn 18. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 18. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 18. august

Hvis bursdagen din er 18. august, er stjernetegnet ditt løven.

Profil

Folk som er født spesifikt den 18. august forventes å være kreative, idealistiske og impulsive med den vanlige løvetendensen til å la hjertet styre hodet. Den regjerende astrologiske planeten for denne spesielle dagen er Mars, noe som gjør deg naturlig sjarmerende, initiativrik og utrolig nysgjerrig. Hvis du har denne bursdagen, kan dine lederegenskaper og uavhengige tanker gjøre deg litt sjefete og misliker å bli fortalt hva du skal gjøre. Du er vanligvis en motstridende blanding av selvtillit og aktivitet eller usikkerhet og inaktivitet med et sug etter spenning, men også ro. Uselvisk og rettferdig du er vanligvis vidsynt, modig og tolerant, men temperamentet ditt er snart tent. Skjenket med en stor fantasi og skarpt intuitiv er du en av de mest følsomme av leo’s, men du kan noen ganger fremstå som litt sløv også.

Arbeid og økonomi

Lederstillinger eller en hvilken som helst jobb der du har ansvaret er ofte veldig populært for en person født attende august. Din idealisme veileder deg til å være ganske selektiv når det gjelder å velge en karriere du vil finne stimulerende, utfordrende og hyggelig. Din tilbøyelighet til å være ganske kunstnerisk kan tiltrekke deg noe interessant eller uvanlig, mens din nysgjerrige side motiverer deg til å være god i etterforskningsyrker. Du kan være tilbøyelig til å ta noen få ukloke økonomiske beslutninger som et resultat av dine høye nivåer av impulsivitet angående utgifter og sjenerøsitet overfor dine kjære.

Personlige relasjoner

For en løve er personen født den attende dagen i august vanligvis villig til å gi alt i et kjærlighetsforhold som en konsekvens av sine drømmende idealer. Du vil sannsynligvis uttrykke den ytterste oppriktighet angående hjertesaker og vil vanligvis insistere på fullstendig ærlighet fra en sjelevenn. Du kan være ganske romantisk og din skarpe intuisjon hjelper deg virkelig å forutsi en partners behov, følelser og tanker. Denne innsiktsevnen og din familieorienterte og hengivne tilnærming hjelper deg å holde kjærlige partnerskap for det meste harmoniske. Du er i stand til å være ekstremt kosete, kjærlig og demonstrativ og forventer like mye kjærlighet fra en partner. I det intime privatlivet til ditt kjærlighetsrede er du vanligvis leken, fantasifull, sexy og sensuell. Fantasy og rollespill er ofte noen av favorittpreferansene dine på soverommet.

Helse

De fleste mindre sykdommer som de som er født 18. august opplever, er sjeldne og kortvarige på grunn av din enorme hensyn til helsen din. I tillegg til denne fornuftige våkenholdningen ser du ut til å elske god mat, men også motvirke dette med en iver etter trening. Det er usannsynlig at du må ta opp en fast rutine eller treningsplan, da du har en tendens til å holde deg konstant opptatt med jobb og hjemmeoppgaver og din kjærlighet til å hjelpe andre. Personer født på denne dagen har ofte en tilbøyelighet til å presse seg selv for hardt, så tilstrekkelig søvn og avslapning bør være en del av din bekymring for generell helse.

Styrker og svakheter

Dine viktigste karakterstyrker vises best i din sjarm, nysgjerrighet, rettferdighet og åpne sinn. Disse positive egenskapene viser deg som imøtekommende, vennlig og morsom å være sammen med, kunnskapsrik og upartisk. I tillegg understreker dine supplerende styrker av tilpasningsdyktig og tålmodig omtanke og ro ditt omsorgsfulle temperament. Gjenkjennelige personlighetssvakheter for de som er født den 18. august vises i dine tendenser til sjefete og sløvhet. Disse negative egenskapene involverer også din emosjonelle usikkerhet som forårsaker tvangsmessig eller stridbar atferd nå og da.

Oppnåelse

Å bli født den 18. august gir deg vanligvis mye tro på deg selv og ditt brede spekter av evner. Du er veldig fast bestemt på å sette ditt preg i verden og liker ofte å bringe dine egne og andres ambisjoner ut i livet. Din ressurssterke, uavhengighet, fremsyn og ledelsesevne er fantastiske egenskaper for å øke potensialet ditt for å lykkes med alt du prøver. Drømmetid brukes ofte til å reflektere over dagens hendelser og visualisere noen av tingene du håper å oppnå som du tror vil gi deg mest lykke og gi deg følelsesmessig innhold.

Bursdagslykke

Siden du ble født på den attende dagen i måneden, tilsvarer tallene for fødselsdatoen et rottall på ni. Denne numeriske referansen til bursdagen din har nøkkelordet “Seeker” som gjenkjenner din intenst nysgjerrige og aktive sinnelag og skarpe mottakelighet. Det 18. Major Arcana Tarot-kortet som representerer månen er mystisk forbundet med bursdagen din. Dette symboliserer dine ubevisste reaksjoner og indikerer din rikelige instinktive ettergivenhet og ro. Den heldigste perlen for august den attende bursdager er en Bloodstone, som skal bæres for å styrke naturlige talenter og balansere følelser.

Sammendrag

Alle sannsynlighetene til leo-personligheter er forestilt å være astrologisk bestemt av påvirkningen fra solen vår, ettersom denne planeten styrer stjernetegnet ditt. Selve dagen du ble født på, den attende august, styres av himmellegemet Mars sin kraft. Blandingen av påvirkninger fra dette spesifikke planetparet antas å forhåndsbestemme din egenart. Din kreativitet, karisma og mot er perfekt blandet og fremhever og øker din innsikt og originalitet. Din vanlige selvsikkerhet og urokkelige tilnærming hjelper deg til vanligvis å takle selvsikkert og modent når du følger din skjebnesvangre vei. Hvis du er i stand til å avskjære og overvinne å gi etter for negativitet, bør det temme de få ufullkommenhetene dine ved en og annen brå, dominerende eller argumenterende måte. En kulminerende tanke for folk født den 18. august er at fri for å slappe av ikke bør betraktes som uviktig, det er viktig å lade opp batteriene regelmessig. Å revitalisere dine fysiske og mentale energier når det er nødvendig kan sikre at du alltid er klar for en sjanse til å skinne.

Show Buttons
Hide Buttons