Stjernetegn 2. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 2. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 2. august

Hvis bursdagen din er 2. august, er stjernetegnet ditt Lion.

Profil

Mennesker født spesifikt den 2. august er spådd å være lekne og muntre med det typiske Lions sterke behov for kjærlighet og vennskap. Den regjerende astrologiske planeten som er nominert for denne spesielle dagen, er Månen som leder deg til sterkt å søke emosjonell tilfredshet så vel som materiell suksess. Hvis du har denne bursdagen, naturlig veltalende og kreativ, har du en tendens til å sette pris på og liker å være sentrum for alles oppmerksomhet. Stolt, ambisiøs, praktisk og litt idealistisk, streber du etter komfort og luksus og finner hindringer ikke noe reelt problem til tross for dine høye forventninger. Omgjengelig, trygg og oppriktig er du også følsom for omgivelsene dine og svært mottakelig for andres stemninger. Folk som feirer toårsdagen sin i august er vanligvis rett i hodet, frisinnede, men kraftig egenrådige.

Arbeid og økonomi

Å jobbe i offentlige stillinger er ofte et favorittkarrierevalg for en person født den andre august. Din store omgjengelighet, rettferdighet og veltalenhet er store fordeler i enhver jobbtype som involverer å håndtere kundeservicebehov eller snakke på vegne av andre. Du har en intens disiplin når det gjelder arbeidsforpliktelser, men klarer vanligvis å balansere det jevnt med hjemmebaserte oppgaver. Du er vanligvis så god til å lage og håndtere økonomi at det er usannsynlig at du vil støte på problemer. I tillegg til dette er du begavet med potensialet til å bli veldig velstående.

Personlige relasjoner

For en løve er personen født den andre dagen i august typisk sjenerøs og ganske åpen, men krevende følelsesmessig angående kjærlighet. En uttrykksfull romantisk optimist du kan noen ganger være litt av en flørt, men inni deg er du virkelig dypt omsorgsfull og gir. I et langsiktig forhold forventer du mye av en partner, krever konsistens og blir ofte ødelagt av et brudd. Følsomhet for miljøet ditt veileder deg til å gjøre hjemmet ditt komfortabelt og beroligende, så din kjære må dele denne preferansen. Ditt ønske om mange venner og naturlig ungdommelighet kan en gang i blant forstyrre din forkjærlighet for hjemlig lykke. Hengiven og sensuell du er vanligvis en lidenskapelig elsker som er hensynsfull når det gjelder å vekke og glede din sjelevenn. Demonstrativ og overbevisende forførelse i luksuriøse omgivelser er ofte din største tur på.

Helse

Mangel på vitaminer eller mineraler kan føre til sporadisk sykdom hos de som er født 2. august. Du er tilbøyelig til å innta en uforsiktig holdning til å holde deg frisk, spesielt når det gjelder kosthold og motvilje mot trening. En annen ulempe for helsen din er din tendens til å prøve å leve livet fullt ut og sjelden få tilstrekkelig søvn. Det ser ut til at du klarer deg langt bedre når du er i et stabilt forhold, og dette er tidspunktet ditt beste fysiske og mentale velvære blir sett. Personer født på denne dagen bør vurdere å ikke ta helse for gitt eller forsømme grunnleggende i personlig pleie.

Styrker og svakheter

Din viktigste karakterstyrke gjenspeiles i den målbevisste allsidigheten du uttrykker i alt du gjør, og blir sterkt hjulpet av din kreativitet. Andre styrker vises i din mottakelighet, selvtillit, vennlighet og smart måte med ord. Alle disse positive egenskapene kombinert hjelper deg med å overvinne tilbakeslag og tenke utenfor boksen. Personlighetssvakhetene for de som er født 2. august ser ut til å vise seg oftere når du er begrenset til et ubehagelig miljø. I disse tilfellene eller når du føler deg spesielt negativ, kan du være hardnakket ugjennomtrengelig, frakoblet og uansvarlig.

Oppnåelse

Å bli født den 2. august pryder deg med en overflod av entusiasme, ambisjoner og praktisk for å oppnå dine håp og ønsker i livet. Det er usannsynlig at du blir plaget av barrierene for selvtvil eller mangel på motivasjon angående ønskede prestasjoner. Som regel vil mål i ditt privatliv vanligvis ha forrang over noen av dine profesjonelle mål. Å oppnå emosjonell lykke og trygghet er normalt en av dine mest verdsatte ambisjoner. De fleste av drømmene dine vil vanligvis inneholde trang eller bekymringer knyttet til hjertesaker.

Bursdagslykke

Siden du ble født den andre dagen i måneden, tildeles fødselsdatoen din et spesielt rotnummer på to. Denne numeriske referansen til bursdagen din har nøkkelordet “Harmoni” som identifiserer den like fordelingen av energiene dine og progressive tankeprosesser. Det 2. Major Arcana Tarot-kortet som symboliserer prestinnen er assosiert med bursdagen din. Dette representerer din intuitivt guidede bevissthet om alt og alle rundt deg. Den heldigste edelstenen for august de andre bursdagene antas å være en perle, bruk en nær for mulig forbedring av rikdom, mot og visdom.

Sammendrag

De forventede typiske egenskapene til alle Leo-personligheter antas å være astrologisk formulert av påvirkning fra solen vår. Den faktiske dagen du ble født på, den andre august, styres av månen vår som varierer sannsynlighetene for din typiske unikhet. Så disse er identifisert som de to viktigste planetene som bestemmer dine sannsynlige egenskaper. Din vanlige tilbedelse av søkelyset og nødvendigheten av å bli verdsatt foran en mye mykere, mindre egoistisk innside. Din rikelig medfølelse, rettferdighet og oppriktighet gjør deg mer sympatisk enn dine andre dyrekretsen. Hvis du er i stand til å lære å tilpasse deg nye omstendigheter med litt oppstyr, bør det vise seg både fordelaktig og produktivt. En slutttanke for folk født 2. august råder til å prøve å ikke endre følelsesdybden.

Show Buttons
Hide Buttons