Stjernetegn 2. januar – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 2. januar – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 2 januar

Hvis bursdagen din er 2. januar, er stjernetegnet Steinbukken.

Profil

Personer født spesielt den 2. januar er vanligvis ganske lette og fleksible for en Steinbukken. De har fremdeles de typiske resolutte egenskapene stjernetegnet deres fra Geit symboliserer, men har en sjenerøs hjelp av samarbeidsånd. Den astrologiske planeten som styrer denne dagen er månen. Dette skaper personligheter som er sterkt ønsket om suksess, men som også er mer villige til å ta imot hjelp fra andre. Hvis du har denne bursdagen, er du konkurransedyktig, men rettferdig og foretrekker å delta i fellesforetak fremfor solo. Du presenterer deg selv for verden som en bestemt hardtarbeider med et sterkt intellekt og rettferdighetssans. Innvendig kan du lide av lite usikkerhet som du prøver så godt du kan å skjule. Du har en tendens til å ta for mye av og til og trenger å lære å ta tak i deg selv.

Arbeid og økonomi

Ved beslutningen om en karrierevei vil personen som er født den andre januar ofte velge en jobb med høy lønn. Du liker arbeid som innebærer mentale utfordringer og er variert, og selv om du ikke er spesielt drevet av å lykkes, er du ofte det. Når du finner et yrke som stimulerer en følelse av prestasjon, er du lykkeligst. Personer med denne spesifikke fødselsdatoen vil ha stor dyktighet i å håndtere økonomien, men de kan være tilbøyelige til å være litt slemme med dem også. Erfaring og modenhet bør lære deg hvordan du bedre kan forvalte pengene dine slik at de passer til dine omstendigheter.

Personlige forhold

Du er en ganske omgjengelig person for en Steinbukken, ettersom du blir født den andre januar, betyr at du har stor fordel av samspill med andre. Du er ikke fornøyd med å tilbringe tid alene og vil oppsøke og få mange venner, men romantiske tilknytninger ser ikke ut til å være spesielt viktige for deg før senere i livet. Når du velger en partner, vil du se etter noen som har de samme målene og som vekker din intellektuelle så vel som fysiske interesse. Du har høye standarder for alt og sjelevennlige forhold er intet unntak, så du kan være vanskelig å tilfredsstille. Men når du er forpliktet til et partnerskap, vil den fantasifulle delen av personligheten dukke opp. Et ideelt personlig forhold vil opplyse deg om å være et snev mindre alvorlig og oppdage at det er så mye mer i livet enn bare å jobbe.

Helse

For å forhindre helseproblemer bør de som er født den 2. januar sørge for at de tar regelmessige pauser fra rutinen. Du liker å holde deg i form og få mye mosjon, men kan bli sløv hvis du er misfornøyd på noen områder av livet ditt. Siden du har en tendens til å holde problemene dine for deg selv, kan de bygge seg opp og forårsake dårlig helse hvis du ikke finner en frigjøring for følelsene dine. Du bør passe ekstra godt på tennene, håret og beinene, da dette kan være svake flekker i din ellers ganske sunne konstitusjon. Vær også forsiktig så du ikke blir fristet til å følge de siste matmodene eller diettene.

Styrker og svakheter

Dine viktigste karakterstyrker er din ansvarlige, gjennomtenkte og dedikerte holdning i det du gjør eller sier. Disse egenskapene og ditt behov for rettferdighet gjør deg til en utmerket venn, medarbeider, engasjert partner og utstyrer deg med meget dyktige foreldreevner. Personlighetssvakheter for de som er født 2. januar inkluderer ansvar for å være unødvendig selvhemmende og noen ganger for krevende. Du rådes til å prøve å få mer indre tillit og gi deg selv litt mer frihet fra ansvar og tid til å slappe av og ha det gøy nå og da.

Oppnåelse

Når du blir født den 2. januar, vil du sannsynligvis ha en hel liste over mål du vil oppnå. Selv om de fleste sannsynligvis vil forplikte seg til hukommelse, synes du det ofte er nyttig å notere planene du vil referere til og holde deg motivert. Det eneste som står i veien for å oppnå noe, er frykten for å mislykkes. Når du forstår og møter denne barrieren og overvinner den, vil du kunne gjøre gigantiske sprang fremover. Menneskene du møter og blir godt kjent i ditt voksne liv, er vanligvis innflytelsesrike for å oppmuntre deg til å beseire pessimismen din og forfølge drømmene dine.

Bursdag flaks

Siden du ble født den andre dagen i måneden har fødselsdatoen et rotnummer på to. Denne numeriske tilknytningen til bursdagen din har søkeordet ‘harmoni’ og betyr at du trenger balanse på de viktigste områdene i livet ditt. Tarotkortet som er koblet til bursdagen din, er det andre kortet i Major Arcana, prestinnen. Dette symboliserer din gave av økt intuisjon som kan gjøre deg så forsiktig og også en og annen apati når du føler deg negativ. Den heldige edelstenen for de med januar den andre bithdayene er perlen, og hvis den bæres vil den generere et løft av positive energier.

Sammendrag

Stjernetegnet på Steinbukken er astrologisk styrt og påvirket av planeten Saturn mens selve dagen du ble født, den andre januar, styres av månen. Derfor er det disse to planetariske påvirkningene som kombinerer krefter for å utgjøre din unike personlighet og atferdsmessige og emosjonelle egenskaper. Din behagelige natur lar deg blande og kommunisere godt med andre slik at du kan være en populær person på jobb og i dine sosiale kretser. En siste tanke som gjelder for mennesker født den 2. januar er å huske at alle vanskeligheter du kan støte på i livet for det meste er et resultat av din egen oppfatning. Hvis du kan slå din bekymring for å mislykkes, har du en stor sjanse til å bli svært vellykket og følelsesmessig fornøyd med livet ditt.

Show Buttons
Hide Buttons