Stjernetegn 28. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 28. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 28. august

Mennesker født 28. august tilhører Jomfruen.

28. august – Omgjengelig, varm og vennlig, du blir avslørt ved bursdagen din for å være ung til sinns. En sterk identitetsfølelse setter deg ofte foran, hvor du er i stand til å få den godkjenningen du trenger. I stand til uselviske gester mot de du elsker, kan du også være forståelsesfull og en god lytter. Vær forsiktig med at umodenhet eller egenvilje ikke ødelegger din attraktive sjarm.

Med underinnflytelsen fra din dekanerte hersker, Jomfruen, er du smart, med en praktisk tilnærming og naturlig forretningssans. Selv om du vanligvis analyserer situasjoner veldig nøye, må du kanskje vokte deg mot å bli skeptisk. Artikulert og grei i tale, du verdsetter kunnskap og ekspertise.

Leken og romantisk, du besitter en dynamisk blanding av idealisme og pragmatisme. Selv om du kan utsette, når du først har bestemt deg for noe, er du villig til å gjøre store ofre for å nå målene dine. Ettersom du nyter et snev av glamour og kan bli tiltrukket av det gode liv, trenger du et aktivt sosialt liv og er kjent for å være en underholdende følgesvenn. Samarbeidsvillig og hjelpsom, du kan også gi emosjonell støtte til andre. Selv om du alltid vil ha en ungdommelig kvalitet, er det gjennom selvdisiplin du er i stand til å realisere potensialet ditt fullt ut.

Når du når en alder av tjuefem, flytter din fremskredne sol inn i Vekten, og starter en trettiårsperiode med økt vekt på partnerskapene dine, både personlig og profesjonelt. Dette er en tid da du kanskje også har en utvidet følelse av skjønnhet og harmoni og kanskje vil utvikle ethvert kreativt potensial du har. Et annet vendepunkt inntreffer i en alder av femtifem, når din fremskredne sol beveger seg inn i Skorpionen, og stimulerer deg til å søke dypere mening med livet ditt og legger mer vekt på transformasjon.

Ditt ego

Varmhjertet og kjærlig søker du harmoniske forhold. Med en indre adel og sterk overbevisning, må du kanskje motivere deg selv med konstante utfordringer. Dette kan være hindret av en tendens til å være impulsiv og ønsket om umiddelbar tilfredsstillelse. Siden du liker å ha det gøy, kan du velge å gå for et enkelt alternativ. Til syvende og sist kan dette føre til at du mister følelsen av hensikt og retning.

Siden du er sensitiv, med dype følelser, må du kanskje utvikle et løsrevet syn for å unngå å bli lett såret eller synes synd på deg selv. Lær å kanalisere overflødige følelser. Ved å handle på din indre stemme, kan du begynne å uttrykke deg kreativt og bruke dine emosjonelle krefter. Du er vanligvis veldig sjenerøs og medfølende og liker å være til tjeneste for andre.

Karriere

Din naturlige forretningssans kan hjelpe deg med å lykkes i alle foretak, men du kan være mer tiltrukket av karrierer som involverer omgang med mennesker. Din gave til kommunikasjon kan føre deg til skriving, utdanning eller salg. Når du liker å underholde andre, kan du også bli tiltrukket av showbusiness eller musikkindustrien. Et naturlig diplomati kan føre til at du jobber med kundeservice eller PR, og dine medarbeiderkunnskaper kan hjelpe deg med å lykkes med promotering eller publisering. En naturlig estetisk sans kan trekke deg til yrker som kunstner eller designer og håndtering av gjenstander og møbler til hjemmet.

Numerologi

Som en nummer 1-person er du ambisiøs, direkte og initiativrik. Alltid klar for action og nye satsinger, tar du modig på deg livets utfordringer. Med din entusiasme kan du enkelt inspirere andre, om ikke til å bli med deg, i det minste til å støtte deg i din siste satsning. Selv om du er suksessorientert og målbevisst, er familie- og hjemmeliv veldig viktig for deg. Å finne stabilitet og ta vare på dine nærmeste kan til tider være en utfordring for deg. Underinnflytelsen til tallet 8 måneder indikerer at du har et svært intuitivt og aktivt sinn. Når du tar på deg ansvar, liker du å være effektiv, men kan også være utålmodig eller intolerant. Følelsesmessig dynamisk, konstant på farten, du må kanskje lære å slappe av. Med din raske vurdering av en situasjon kan du enkelt løse problemer.

Kjærlighet og relasjoner

Selv om du ofte streber etter autonomi og personlig prestasjon, vil et sterkt behov for kjærlighet sannsynligvis trekke deg inn i alle slags romantiske forhold. Du er ofte velvillig og omsorgsfull, men en tendens til å være idealistisk og en perfeksjonist i forhold tilsier at andre kanskje ikke klarer å leve opp til dine forventninger. Vanligvis sjenerøs, med en sjarmerende personlighet og vennlig natur, kan du lett tiltrekke deg venner og partnere, selv om noen forhold kanskje ikke viser seg å være verdt. Når du har funnet din perfekte partner, kan du være veldig kjærlig og støttende.

Show Buttons
Hide Buttons