Stjernetegn 7. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 7. august – Hva er min personlighet?

Stjernetegn 7. august

Hvis bursdagen din er 7. august, er stjernetegnet ditt løven.

Profil

Mennesker som er født spesifikt den 7. august er forestilt å være målbevisste, utholdende, stolte og beslektet med de fleste løver liker ikke å bli verdsatt. Den astrologiske planetariske kraften som styrer denne dagen er Neptun som gjør deg skarpt intuitiv med en strålende fantasi og en rekke kunstneriske talenter. Hvis du har denne bursdagen, får du en logisk hjelpsom natur, men også tilbøyeligheten til å være litt utålmodig og materialistisk av og til. Du er vanligvis raus og omsorgsfull med en idealistisk strek som krever ro i tillegg og kontrast til spenning og variasjon. Mennesker født 7. august er karismatiske, omgjengelige og selvsikre.

Arbeid og økonomi

Egnede yrkesalternativer kan være vanskelige å velge for en person født den syvende august som følge av ditt behov for å føle deg verdsatt. Et krav om å føle deg hjelpsom og verdsatt når du jobber, kan gjøre deg kresen i forhold til hva slags arbeid du tiltrekkes av. Siden søvnmønsteret ditt lett blir forstyrret, er uregelmessige arbeidstider vanligvis uegnet. Hvis jobber som involverer skriving eller fotografering ikke velges som karriereveier, bør de betraktes som seriøse hobbyer med ekstra inntektsgenererende potensial. Ikke overdrevent opptatt av å levere økonomi prøver du vanligvis ditt beste for å balansere et budsjett.

Personlige relasjoner

For en løve er personen født den syvende dagen i august typisk lojal, åpen, lidenskapelig og litt perfeksjonist når det gjelder romantikk. Det ser ut til at du vil ha din egen uavhengighet, men du kan ha problemer og vise til besittelse hvis en sjelevennpartner ber om like friheter. Kommunikasjon, seksuell og ellers, på et intimt fysisk og mentalt nivå må være konstant for at du skal være mest mottakelig for å vurdere kompromisser og overvinne eventuelle meningsforskjeller. En kombinert fysisk og mental rapport er et viktig krav for å lykkes med et langsiktig kjærlig forhold. Din store generøsitet er merkbart tydelig på soverommet hvor du er hensynsfull og opptatt av partnerens sexglede så vel som og før din egen.

Helse

En robust kroppsbygning bidrar vanligvis til den vanlige gode helsetilstanden som de som er født den syvende august opplever. Denne robustheten til kroppen lider noen ganger som en konsekvens av dine svake punkter i sunnhet knyttet til sensitive følelser. Regelmessige måltidstider er viktig og treningsaktiviteter må ikke være kjedelig da du fort kan bli umotivert. Folk som er født på denne dagen drar ofte nytte av massasje for å bekjempe en tilbøyelighet til spenninger som er oppnådd ved å ta for mye ansvar nå og da. Å bukke under for små virus kan unngås ved å sørge for at du tar tilstrekkelig hvile.

Styrker og svakheter

Dine viktigste karakterstyrker vises i din finjusterte intuisjon, følelse av hensikt og utholdenhet. Disse positive egenskapene integreres perfekt med ditt smarte, morsomme og sosialt dyktige temperament og fungerer som fantastiske guider. Alle disse gunstige egenskapene gir deg et rykte for å være munter, lys og hyggelig å kjenne. Hvis du finner deg selv i et negativt humør, vil personlighetssvakhetene for de som er født 7. august vanligvis dukke opp. Denne negativiteten kan ofte manifestere seg som anfall av selvmedlidenhet, angst, utålmodighet eller i form av tilbaketrukket sulky og sta atferd.

Oppnåelse

Å bli født den 7. august gir deg en tendens til å tro på kraften i sinnets ånd for å motivere og hjelpe deg å nå mål. Denne optimismen og positiviteten gir deg mye driv og fokus for å oppnå de tingene som betyr mest for deg. Du vil sannsynligvis ønske å vise noen profesjonelle suksesser med anskaffelse av ønskelige eiendeler og en sunn økonomisk status. Dine fantasifulle tankeprosesser og teft kan vise seg å være veldig nyttige i dine forsøk på å tilegne deg den harmoniske trygge livsstilen du ønsker. Drømmer er vanligvis mest fokusert på bare å være glad og føle seg fornøyd.

Bursdagslykke

Siden du ble født på den syvende dagen i måneden, er din spesifikke fødselsdato også en syv. Denne numeriske referansen til bursdagen din har nøkkelordet “Mystery” som indikerer dine kontrasterende trang til variasjon og forandring sammen med ditt ekstra behov for ro. I Major Arcana Tarot er det syvende kortet som viser vognen assosiert med bursdagen din. Dette er et symbol på din viljesterke og selvdisiplinerte legning. Den heldige edelstenen for august den syvende bursdager er Jade, bruk den for likevekt og løftet om et løft til visdom og rikdom.

Sammendrag

De grunnleggende sannsynlighetene til alle Leo-personligheter antas å være sterkt påvirket av solens dominans. Selve dagen du ble født på, den syvende august, styres av himmellegemet Neptuns innflytelse. Denne duoen av planeter antas å være den primære påvirkningen som bestemmer likhetene og distinkthetene dine fra andre i dyrekretsen. Ditt naturlig verdige, analytiske og sansende perspektiv presenterer deg som dyktig og innsiktsfull i alt du sier og gjør. Din karismatiske selvtillit og følelsesmessige sensitive side er i jevne mål som gir deg muligheten til å ta balanserte beslutninger. Hvis du kan oppdage de tingene som ser ut til å provosere dine tendenser til engstelig sulky stahet og manglende vilje til å vente, bør du være i stand til å få litt kontroll over dine svakere egenskaper.

Show Buttons
Hide Buttons