Vann: Drømmesymboler & Drømmetydning

Vann: Drømmesymboler & Drømmetydning

Vann

Hva betyr vann i en drøm?

Vann kan vises i en rekke former og situasjoner i drømmene våre. Det vises i drømmer i forskjellige former, for eksempel hav, innsjø, vann fra springen, regn, storm, etc. Det er forbundet med våre egne følelser. Regn som faller på deg i en drøm kan indikere at du føler deg rolig. Vann er et vakkert element i seg selv, kraftig og rolig. På den annen side, hvis vannet er ute av kontroll, indikerer dette vanskeligheter, spesielt når det gjelder å kontrollere følelsene dine. En slik drøm som dypt vann eller grovt vann indikerer at din følelsesmessige tilstand ikke er god.

Drømmer om vann representerer våre dypeste følelser og gjenspeiler hvordan vi har det i det øyeblikket. Tolkningen av drømmen kan avhenge av omstendighetene i drømmen. Klart vann gjenspeiler livets gleder og indikerer at hvis det er overskyet, vil noen henvende seg til deg for å få råd.

Drøm om å svømme i vann

Det betyr at vi har et nytt mål eller en destinasjon som vi beveger oss mot. Vi kan finne en ny retning i livet, vi kan komme inn på skolen, vi kan flytte, eller vi kan bytte jobb.

Drøm om å svømme mot strømmen

Å kunne svømme fritt i vannet indikerer at livet vårt går som planlagt og at vi er glade og sikre på forholdene våre. Svømming mot vannstrømmen indikerer også at vi må jobbe hardt mot ønsket mål. På den annen side tyder det på å bli feid av vann at reisen er for vanskelig og du ikke lenger er sikker på at du vil nå målet ditt.

Drøm om å hoppe i vannet

Det kan bety at vi må grave i våre egne følelser, behov, atferd og vår indre psyke. Eller det betyr å komme til å forstå målene eller intensjonene til noen i nærheten av deg.

Drøm om å krysse vann

Den fanger lengsel etter frihet, uavhengighet og endring. Vi kan gå videre til det nye uten å være bundet av de gamle reglene.

Drøm om å falle i vann

Å falle i vannet i en drøm symboliserer prøvelser og vanskeligheter. Du kan ha konflikter i ditt fremtidige liv, noe som kan føre til unødig stress og tristhet. Hvordan du håndterer dette vil til syvende og sist avhenge av din holdning og tilnærming til situasjonen.

Drøm om bevisst å drukne en annen person

Hvis du drømte om bevisst å drukne en annen person, kan det være et problem med din holdning til dem. Ordene og handlingene dine kan gjøre noen triste eller sette deg i en negativ situasjon.

Drøm om å leke i vannet

Det representerer en ny kjærlighet eller en ny lidenskap. Vi kan forvente nye relasjoner, nye prosjekter eller lære nye ferdigheter.

Drøm om å gå på vann

Å gå på vannet i en drøm antyder tillit til at vi har kontroll og at vi kan overvinne eventuelle utfordringer i vårt nåværende liv. Denne drømmen gjenspeiler også ensomhet og personlig vekst.

Drøm om å helle vann på noen andre

Det kan bety å hjelpe noen til å komme seg, hjelpe til med å starte en ny reise eller tilby nye muligheter og velsignelser.

Drøm om å se skittent eller grumsete vann

Å se skittent vann i en drøm betyr at du må slippe negative følelser. Vi må være fri for negativ energi. Denne drømmen gjenspeiler også skjulte følelser om livet ditt.

Drøm om dypt vann

En drøm om dypt vann tyder på at du må være mer oppmerksom på ordene og handlingene dine. Hvis du svømmer på dypt vann, betyr det også at du sitter midt i en nyansert situasjon. Med andre ord, tenk deg godt om før du gjør noe, og unngå å komme inn i mer kompliserte situasjoner. Hvis du opplever arbeidsproblemer, bør du ikke bekymre deg for mye om det. For snart finner du noe som inspirerer deg.

Drøm om rennende vann

Å drømme om rennende vann indikerer at tiden for stabilitet er kommet. Denne drømmen indikerer at takket være en ny positiv tankegang kan du føle deg mer komfortabel enn vanlig. Men hvis vannet renner veldig fort og grovt, indikerer det at du er urolig for den nåværende situasjonen.

Drøm om å drikke vann

Å drikke vann i en drøm symboliserer tørsten etter større kunnskap om våkent liv og åndelig opplysning. Denne drømmen betyr også at du vil lykkes i arbeidet, men det sier at det ikke er godt å være arrogant. Å drikke rent vann i en drøm kan bety en ny begynnelse.

Drøm om å drikke sjøvann

Dessverre symboliserer en drøm der du drikker sjøvann hjertesorg og skuffelse i fremtiden. Noen du stoler på kan kritisere ordene og meningene dine. Du kan ha følelsesmessige og relasjonsproblemer, men helbredelse vil løse dem.

Drøm om å vanne noen

Å vanne noen representerer en ekte venn i livet. Denne drømmen kan tyde på at uansett hvilke vanskeligheter du måtte være i, vil du alltid ha ekte venner rundt deg.

Drøm om bølger

Å se bølger i en drøm kan indikere engstelige tider, men du vil kunne løse dem til slutt. Ikke la følelsene styre tankene dine. Det vil være viktig å tenke på hvordan du vil reagere på ordene og handlingene dine de neste månedene. Denne drømmen er forbundet med overreaksjon overfor deg selv eller andre. Du må få kontroll for å ta tilbake ditt eget liv. La tankene hvile en stund og tenk rasjonelt.

Drøm om å falle i gjørmete vann

Enten du er i virkeligheten eller i en drøm, vil du føle deg dårlig når du faller i gjørma. Men tolkningen av drømmen er positiv og forbundet med suksess. Jo dypere du faller ned i det gjørmete vannet, desto større blir din suksess. Det er på tide å gjøre store endringer i livet ditt. Denne drømmen er det stikk motsatte av at skittent vann er dårlig.

Drøm om vann som renner fra en kran

Å drømme om vann som strømmer fra en kran betyr at du må revurdere livet ditt. Uansett hvilken posisjon du er, må du være forsiktig i ord og handlinger. Utilsiktede ord og handlinger kan skade andre.

Drøm om å oversvømme huset

En drøm der huset ditt er oversvømmet med vann symboliserer den kreative energien du utstråler til verden. Kanskje dette har å gjøre med din indre kreativitet. Denne drømmen er også å oppmuntre deg til å slutte å stikke av fra problemer og utfordre deg selv. Jo mer modig du er, desto lysere blir fremtiden din.

Drøm om vann som strømmer mot deg

Å drømme om vann som strømmer mot deg betyr at gode, positive og selvoppfyllende tider kommer mot deg.

Show Buttons
Hide Buttons